misstolkningar

Är jag för kritisk mot folk och deras kunskaper tro?.. hum.. Kanske är jag det, men det vet inte alla om. För min kritik kommer oftast fram då jag sitter hemma och filosoferar.. Joakim är den som får höra all kritik...
Man kan ju undra vad för elka typ han tycker att jag är egentligen, eftersom han oftast bara får höra allt negativt.. ?

Man misstolkar nog rätt lätt mig, det jag egentligen menar kan vara rätt svårt att förstå eftersom jag oftast säger saker på så dumma sätt så att man inte kan fatta vad jag vill ha sagt med saken.. Vilket är lite synd.. för oftast har jag rätt bra kritik att säga, även om den även kan vara neativ, så är den negativ på ett bra sätt.. om man bara kan förstå vad sjutton det är jag säger.. vilket är svårt !

Man får väl hoppas att folk aldrig tar för illa upp i alla fall när jag säger något.. och om de gör det hoppas jag att de säger det så jag har en chans att få förklara vad det var jag egentligen menade med det jag sa.. men men.

Andledningen till att jag kom att fundera över detta var att jag satt och pratade med Joakim nyss om bilder folk lägger upp på sina bilddagböcker.. han missförstod min kritik då, men jag hoppades att han rättolkade den sen då jag omförklarade mig. men jag är inte helt säker på det.


Dags att bege sig in till stan snart kanske?

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0