Förbered er på kaos, och lycka!

fyyyyyyyyy faaaaaan säger jag bara ! jag har haft min värsta arbetsdag någonsin i hela mitt liv.. inte en endaste jävla sekund mellan 15-21.30 har varit lugn! larmen strömmade in som syndafloder de 2-3 fösta timmarna på dagen. både den ena och den andra hade ramlat. så man fick slänga sig iväg och plocka upp dem. (här faller de som dominobrickor) :P (nej jag vet, inget man ska skämta om.. men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt denna dagen så jag försöker med lite humor).. sedan var man totalförsenad till alla jobb man hade att göra på sin "runda" för kvällen.. så då börjar både den ena och den andra av dessa larma för att man inte vart där ännu.. sen läcker nåns kateter, och en annan vill på toa, en 3:e vill komma upp ur sängen osv osv osv.!
stress stress stress..
fick slänga i mig min mat på 10 röda minuter  " när jag ändå var inne och skulle hämta fler av kvällens nycklar" ... så det var inte tal om någon lung och skön rast där inte.. det fanns fan ingen tid över för någon form av lugn..
sedan när eftermiddagsjobben var över och kvällsjobben tog sin början så började larmtelefonen lugna ner sig rätt så bra iaf.. så då hann man med att utföra sina jobb som man skulle, låg efter rätt så mycket, men lyckades jobba igen det..
men på något underligt vis så vart det as-stressigt på slutet ändå när vi stog med sista jobbet... KOM IN PÅ KONTORET FEM I HALV TIO, då ska man hänga in cykelnycklar, alla andra jävla nycklar som går till alla människors dörrar ska in, sedan ska man egentligen hinna sitta vid datorn och se så att jobben kommit in som de ska på tesen .. sedan hade vi ju som sagt 2 som hade ramlat, då ska fallrapporter skrivas.. min kollega skrev en med hjälp av mig.. jag får göra den andra imorgon när jag jobbar.. hann fan inget ikväll!
bussen min går ju 21.40, den vill man ju inte direkt missa eftersom det dröjer 40min innan nästa kommer !

baaaaah !


hoppas innerligt att kvällen imorgon är betydligt lugnare än vad den var ikväll!


ny över till något gladare och trevligare !


jag var på vårdcentralen i förmiddags. Träffade en sköterska som skulle kolla mitt blodtryck och vikt. Följa upp hur det går med mina piller helt enkelt...
blodtrycket låg lika bra som sist.. och kan ni gissa hur det var med vikten? mirakulöst nog har jag redan efter exakt 3 veckors användande av dessa piller gått ner lite över 5kg ! fy fan vad kul och chockerande det var att se detta !
så jävla coolt att det faktiskt funkar !

så sköterskan skulle säga till doktorn att förnya receptet. sedan har vi bokat in en tid för nästa uppföljning som är om 3 veckor igen.. ska bli spännande att se då hur mycket man har hunnit med att gå ner tills dess :)


Det var allt för mig denna kvällen, men det räcker nog, och blir över !

Nu återstår det bara för mig att säga 2 saker:

- Johanna, ha en underbart skön semester och hoppas att flygresan går bra imorgon. Håller tummarna för det kommande beskedet av utbildningen ! :)
- Jessica, lycka till med din flytt imorgon. Håller tummarna för att det inte regnar och att det går snabbt och smidigt ! :)



God natt folks!

Kommentarer
Postat av: TinA

Oj, det lät lite läskigt med larm och fall osv. Skönt att inget var jätteallvarligt (hoppas jag).



Wihooooooooo till viktminskningen!!! :D

2009-12-01 @ 15:14:05
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: Emma [loveshaped]

Wohoo!! Stoooort grattis till viktminskningen! Du är awesome :)

2009-12-02 @ 09:36:12
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0