Söndag

Nu har jag verkligen varit dålig på att uppdatera! Känns bara som att tiden inte riktigt har funnits till.. men nu så!

Jobbar som vanligt ;) Konstigt att jag ändå jobbar ca 5 dagar i veckan, då jag tycker att den där jävla sms-tjänsten om jobberbjudanden inte har sms-at en endagste gång på över en vecka nu typ!

denna helgen hade jag inbokad sedan innan den där bemannings/sms blahat började ta över .. samma med 2 pass som jag har nästa vecka..

De har ju sagt att de ska sms:a alla som har skrivit att de kan jobba när det finns ett ledigt pass.. men jag ser jättemånga som har blivit insatta på pass till nästa vecka, och jag har inte fått ett enda sms !
vad är det för skit rent utsagt !

visst vet jag att de sa något om att de vill fösöka göra det lite jämt, att dem som inte har fått jobba så mycket också ska få chansen att få lite jobb också.. men ändå.. jag BEHÖVER ha så mycket jobbpass det bara går.. många som är vikarier har ju sina studier och/eller andra jobb, men jag, jag har bara detta !

men men, ska väl inte gnälla.. men får jag inte något sms under kommande veckan heller.. då ska jag ringa upp bemanningsenheten och fråga va fan det är frågan om !

regnar ute gör det också... och UVI har jag också fått... satt i telefonkö i typ en halvtimme idag innan jag skulle jobba, för jag ville få en tid på jourcentralen.. men den där kvinnan i luren ville inte ge mig någon!.. bah! ringde mamma, och hon gav mig en massa tips som jag ska göra, så kanske det går över av sig självt.. hoppas verkligen det ! för det är PAIN IN THE FUCKING (NOT AS) ...

aja..


det blev en riktig gnällblogg idag.. men det får det vara!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0