Goooooood morgon (förmiddag)

God morgon!

Sitter här i nattlinnet och håller på att förbereda mig mentalt för att hoppa in i duschen :P
Idag har det varit sovmorgon, för både mig och Joakim.
Eftersom jag jobbade dubbla pass igår igen, så blev jag av med denna morgonens arbetspass, gött! Och eftersom Joakim blev klar med sin hemtenta igår och skickade in den då, så kunde vi båda unna oss att sova ut som vi ville. :)

När vi vaknade vid si sådär halv nio kanske (vet, det låter rätt så tidigt ändå för att vara sovmorgon, men då får ni tänka på att jag annars går upp sex iprincip varje morgon och Joakim vid kl sju, så vi är vana vid tidiga mornar) så gick vi upp och fixade en riktigt härlig helgfrukost! Jag ställde mig och kokade mannagrynsgröt. Till det blev det även koktägg på smörgås, kaffe/te. och ett glas juice som vi delade på.. En riktig brakfrukost med andra ord!

Sen efter frukost ringde jag upp lillasyster Mulle, som fyller 15 år idag! Grattis igen! Och jag och Joakim stämde in i "Ja må hon leva" i luren då hon svarade! :) Så nu har vi gjort våran plikt till grattandet ;P (vi var ju som sagt där för 2 veckor sedan och firade henne då också, så hon har fått alla paket osv av oss redan :) Men ikväll kommer hon firas utav andra hälften av släkten som inte firade henne förra gången..

Idag ska jag och Joakim bege oss upp till Stockholm, där vi ska spendera Valborg med hans familj och vänner, precis som förra året :)
Skillnaden detta året är att jag kör bilen upp, vilket jag inte kunde förra året vid den här tiden, för då hade jag inte min "Black Pearl" :P

Förresten, förutom Mulles födelsedag, så fyller ju även vår kung år idag.. Men det viktigaste av allt, förutom Mulles födelsedag, är att jag har haft mitt körkort i 3 år just denna dag! Deni! ;P

Hoppas att ni alla får en trevlig valborgshelg, med vad ni än åtar er att hitta på :)



hejsvejs, hörs efter helgen!

Kommentarer
Postat av: TinA

Det låter som en supermysig frukost att börja dagen på :D Mm! :)



Du får hälsa Mulle så mycket grattis från den långhåriga tjejen :D



Hoppas ni får jättetrevligt i Sthlm och att ni har mindre regn där än här. :D

2010-04-30 @ 18:41:58
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0