Helgen i storsdaden..

Ikväll kom vi hem ifrån en helg i Stockholm.
Vi bilade upp med min svarta pärla vid halv sex tiden på fredagskvällen. Var uppe i sthlm vid halv nio. Jag var verkligen jätte trött efter den långa och mörka körningen, eftersom jag dels också hade jobbat 7-15 den dagen också. Men själva resan gick bra, då var jag nästan inget trött alls, allt kom efteråt.
När vi kom till sthlm, hem till Joakims pappa åt vi några mackor, drack lite te och lyssnade på musik. Slocknade vid 23 tiden.. Lördagen sov vi till kl halv tio ungefär. Gick upp, åt frukost, tog en dusch och sedan gav vi oss iväg till Liljeholmsgallerian. Skönt att den gallerian har öpnnat, där hittar man det mesta och passar därför perfekt de gånger man inte pallar att dra ner på stan! På gallerian hade vi stämt träff med Joakims mamma Stina. Så vi gick runt och shoppade med henne. Jag hittade en klänning av det lite festligare slaget på rea, samt att det var halva rea priset på den, så jag fick den för 99,50 =) mycket bra! Sedan hittade jag även en ny svart hoodtröja med dragkedja, jag behövde verkligen en till, och denna är lite kortare än vad de andra jag har är. Dock var den inte rea, men vad sjutton gör det :P
Sedan åt vi lunch där på ett ställe som hade wookrätter, så jag tog mig en chicken lime wook och Joakim tog en Mango wook. Hans mamma väntade på sin man som också skulle äta sen, så hon tog inget då vi åt.. Sedan när han kom så fick vi vara med på det första kortet som togs med hans nya kamera ;P haha. Sedan gav han oss 2 st biobiljetter som han fått från jobbet, mycket bussigt! Vi begav oss till några fler affärer, där jag bla hittade 7st filmer. 3 för 99, så därför köpte jag 6st för 198, sedan blev det en till som jag ville ha, som var billigare här än vad jag har sett den för i örebro, så det blev 79kr till. :P

Det blev verkligen en shopping dag för min del!

Förutom mina saker köpte vi även födelsedagspresent till Joakims bror Josef som blev 28år i onsdags, som vi även skulle fira på lördagskvällen.

Efter allt shoppande gick vi till Mc Donalds där hans mamma och hennes man åt mat, jag och Joakim tog te/kaffe. Sedan var det dags för dem att åka vidare till Ikea och köpa sänggavel och för oss att åka tillbaka hem till hans pappa.

Väl där prövade jag min nyinköpta klänning (som jag inte hade provat i butiken), som passade bra som tur var :P haha! sedan satte vi oss ner och började kolla på "Planet earth" på blue-ray och "hemmabio, projektorsystem". Mycket coolt, känns som att sitta i en biosalong :)
Sedan började gästerna komma under tiden vi kollade. Först kom Rebecka och Jonathan. Jonathan hade med sig våran tavla :) .
Sedan kom Jannes syster Annika.
Sedan droppade Johannes och Josefin in. och slutligen kom "födelsedagsbarnet" Josef och hans Joana.
Vi satt och åt mat och snackade länge länge.

sedan tog den dagen också slut..

Idag sov vi till halv tolv. Efter frukost packade vi iordning och sedan påbörjade vi vår bilfärd hemåt igen.. Väl i Örebro tog vi med mat hem ifrån kolgrillen. Mycket gott ! :) Sedan var det dags att åka och handla mat till kylen och frysen. Så nu har vi dem fulla också! Gött att ha det gjort!

Resten av kvällen blir det bara att slappa, då det vankas jobb imorgon bitti igen. Ny arbetsvecka startar...

Kommentarer
Postat av: TinA

BILD PÅ TAVLAN=)

2010-02-01 @ 16:50:00
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0