Snart dags igen då..

Ja, nu sitter jag här och om ca en halvtimma är det dags att dra sig iväg till jobbet igen då. Det känns både kul och fruktansvärt tråkigt att behöva återvända till jobbet igen.. Jag har drömt om jobbet de senaste 2-3 nätterna nu, så jag hoppas att det försvinner iaf nu när jag börjar jobba igen. Sedan så önskar jag självklart att jag kunde vara lite mer ledig, men tyvärr så måste jag ju tjäna pengar för att överleva också. Man kan alltså inte vara ledig och ha semester jämt!

Idag var det första dagen för Joakim på hans sommarjobb som labbassistent, det ska bli kul att höra när jag kommer hem ikväll hur det har varit. :) Han har ju varit sådär nervös ni vet som man blir när det är något nytt och roligt som ska ske..

Jag sitter och läser folks bloggar, vänner och obekantas så ofta jag hinner med.. i dem läser jag hur roligt allt är, hur mycket saker som händer omkring dem, vad de åstakommer osv.. det låter ju verkligen toppen.. men, det får en också att tänka att det händer så lite i ens eget liv.. Jag är egentligen väldigt nöjd med tillvaron, jag har det jag behöver och gör det jag vill göra.. men ibland känns det ändå som att man springer i samma gamla hamsterhjul.. om ni förstår vad jag menar..
Antar att det är lite sådär ibland, att man kanske längtar efter något annat då och då, att man längtar bort någon annan stans, men att man samtidigt vill vara den man är och vara där man är just nu..

Känner du så ibland? eller kanske är det bara jag..


Nu kör vi det gamla vanliga!

  • Måndag: 14-21.30
  • Tisdag: 7-14
  • Onsdag: Ledig, än så länge
  • Torsdag: Ledig
  • Fredag 15-21.30
  • Lördag: 7-13.30
  • Söndag: 7-21.30, en så där låååång dag ni vet..
Så nu vet nu hur kommande vecka ser ut just nu för mig vad det gäller jobb.. övrig tid är ledig tid, får väl se hur den spenderas!

Kommentarer
Postat av: TinA

Hoppas Joakim trivdes som labbis =)



Jag har känt precis som du, att ingenting händer i mitt liv men i alla er andras så är det alltid nåt på G :) Jag tycker du alltid har nånting att berätta, nånting som hänt eller ska hända hos dig, så för mig är det alltså tvärtom. Så nu vet du det: i tinas värld händer mycket hos my ;)

2010-06-15 @ 18:48:18
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0