Långhelgen i stort..

Jaha.. Då kanske det var dags att skriva lite om hur läget är här då..


Vi kan börja med det tråkiga..

Redan första natten hemma från sjukhuset igen fick jag ett nytt gallstensanfall, men det hjälptes med medicinen jag fått utskriven. Ytterligare ett till anfall fick jag igår kväll, men det var lindrigare.. för jag hann ta medicinen vid första tecknet.


Över till de roligare sakerna..

I fredags hade vi fullt upp med att städa här hemma större delen av förmiddagen och en stund efter lunch.. (ok, inte så roligt.. men det roliga kommer nu).. vid kl 15 tiden kom Alex hem till oss och då startade vi med förrätten på våran påskmiddag.. Vi satt ute på balkongen och drack lite öl/cider, lyssnade på musik och hade det gött.. Sedan ordande vi med självaste middagen som bestod av grillad entrecote, rotfruktsgratäng och en god tomatsallad med mozzarella och rödlök.. Mycket, mycket gott! Resten av kvällen stuffade vi och snackade, tills det blev dags för Alex att dra hem (kring åtta – nio tiden, för han skulle upp och jobba dagen därpå).. Jag och Joakim började se på en film som gick på tv, men vi vart trötta så vi såg inte klart..

I lördags promenerade vi hela vägen ifrån oss här i Brickebacken ner till stan.. Vi gick via hamnplan och slottsparken vidare bort mot Jam och Musikbörsen.. Joakim ville kika på lite prylar.. Sedan vandrade vi vidare upp på stan till Najz Prajz där Joakim köpte skivor.. Sedan blev vi sittandes med Jessica och Jäder på Soléos (eller hur de stavar det) uteservering ett antal timmar.. (vi passade på att luncha lite där och dricka några cider/öl) Så himla gött var det! Efter en slapp eftermiddag i solen drog vi till Ica Krämaren och handlade en flintastek, sen åkte vi hem och grillade denna..

Kvällen slutade med att vi kikade på en film här hemma och hade det mysigt..


I går for vi ner till Mariestad för att fira min lillasyster som snart fyller år, samt att vi även firade mamma och hennes man som båda redan har fyllt år. Det var kanonväder, god mat och trevligt då vi satt ute på altanen.. ända till solen började gå ner.. Resten av kvällen var inte lika trevlig, men då var alla trötta och något förfriskade.. så det var dags att gå å lägga sig..


Imorse åkte vi hem till min pappa och åt frukost och umgicks med dem en sväng.. Vi pratade resor och massa annat..

Sen var det dags för oss att åka hemåt till Örebro igen.. på vägen hem i bilen passade vi på att skriva handlingslapp och veckans matsedel, så vi kunde åka och handla direkt innan vi åkte hem.. Fiffigt va! :P

Nu har vi alltså varit hemma hela eftermiddagen.. vi har pysslat lite här hemma, fixat middag och tagit det lugnt.. Joakim drog iväg till Repan vid sex tiden och jag blev kvar här hemma vid datorn..

Nu har Joakim kommit hem igen och vi ska varva ner lite innan det är dags att lägga oss..


God natt!


Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0