En ny vecka med nya händelser!

Nu var det ändå några dagar sedan jag uppdaterade här sist.. så det är väl dags för en ny uppdatering.

I fredags var jag ju som sagt på en arbetsintervju som kändes både bra och dålig, men det verkade iaf som att den hade gått hyfsat bra då de ville boka in mig för en tid att träffa personen jag isf skulle arbeta med.. De skulle höra av sig om det.. Så just nu väntar jag på det..

I helgen var vi iväg i Stockholm. I fredags blev det en middag hemma hos Joakims pappa tillsammans med alla hans bröder. Sedan hängde några kvar ett tag och det snackades och vi lyssnade på musik. Till slut somnade jag i soffan, då det bara var jag, Joakim och hans pappa kvar..

Lördagen startade med en födelsedagsbrunch för Joakims storasysters fästman som fyllde 30år. Vi var på en restaurang och hade tillställningen, som faktiskt var en överraskning - och överraskad det blev han. Vi var sammanlagt 21 personer där, alltså väldigt många.. Men trevligt var det och gott som tusan var det också! Rena himmelriket för mig som nu fick äta en hel del saker jag inte fått äta på väldigt länge! ;P

Efter brunchen hängde vi med hem till Joakims syster och hennes fästman där vi fick träffa deras underbart söta kattungar Bagera och Nala.

Resten av kvällen sedan blev slappt häng hemma hos Joakims pappa där vi bland annat såg på filmen ”The network” (filmen om Facebook).

Söndagen hann vi inte göra så mycket förutom att äta frukost och packa ihop, sedan åkte vi hem till Örebro igen..


Igår var det skola igen.. Sedan efter skolan drog jag upp på stan och träffade två arbetskompisar, vi satt på Wasa konditori och drack te i flera timmar, och snackade om en himla massa.. Mycket trevligt, så trevligt att vi har planerat in att vi ska ha en middag ihop under påskveckan.. :)

När jag kom hem möttes jag av en lapp innanför dörren från bo-värden där det står att det har varit inbrott i källarförråden och att man uppmanas att kolla efter om man är drabbad.. Jag springer ner, och mycket riktigt, vi var drabbade!

Jag åkte och hämtade Joakim med en gång som var iväg och repade med bandet, så att vi kunde kolla igenom vårt förråd om de hade stulit något och återställa hela förrådet igen.. (för när jag kom ner första svängen så hade de rivit runt i alla lådor och allt låg upp och ner i hela jäkla förrådet!).

Först trodde jag att de hade stulit ett av mina sommardäck, för i vårt förråd fanns bara tre.. men som tur var kom en annan granne ner och kollade in sin egen förödelse, och där inne i dennes förråd fanns mitt däck, som tur var! Men vad som oturligt nog var, var att de stulit min gamla stationära dator och Joakims dammsugare.. Visst, inga jätte viktiga saker.. Men det är ändå tråkigt när saker blir stulna.. Men vi får väl se det från den ljusa sidan, nu fick vi iaf en anledning att rensa ur vårt förråd lite och slänga lite som vi inte ville ha kvar.. (vi gjorde ingen grundlig rensning på det viset, men vi fick iaf slängt lite prylar och framför allt tomma kartonger som vi inte behövde ha kvar). Händelsen är numera också polisanmäld!


Idag har jag även varit i Mariestad över dagen och umgåtts med storasyster och systerdotter. En mycket trevlig dag har vi haft!


Nej, nu får jag sluta skriva.. det här inlägget börjar bli på tok för långt för er att orka med att läsa.. Ber om ursäkt för det, men ibland händer det lite mer saker och man har lite mer att berätta än vad man först trodde när man började skriva..


Kommentarer
Postat av: TinA

fyfan för inbrottet! Det var ju inte ens längesen den dära brandsläckaren fick härja fritt i ert parkeringshus också, eller hur? Sååååå tråkigt! >=(



Tur att ni hade trevligt i Sthlm och även här i Öret, så att inte hela veckan är genomförstörd.

2011-03-30 @ 18:59:11
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0