Några meningar ifrån mig..

Då var det söndag igen..

Den här söndagen har gått mycket fort, men det är ju för att vi har haft mycket att stå i här hemma! :) Vi gick upp imorse vid kvart i tio och samlade ihop tvätten, dags att tvätta vid tio tiden. När de första maskinerna snurrade igång så gick vi upp och gjorde i ordning en stor och god frukost. Det blev rågflingegröt med lite med kokta russin, mjölk på gröten, ett kokt ägg i skivor på en brödskiva och bredvid hade vi en halv morot. (alla våra tomter och gurkor var slut).. :P

På den stadiga frukosten kunde vi sedan gå ner och hänga upp tvätten och ladda en ny maskin, sedan gick vi upp och städade hela lägenheten samt skrev inköpslista. Efter att ha städat och hängt upp ännu en maskin så blev det slutligen dags att hämta upp all tvätt igen och vika in den i skåpen. Sedan valde vi att slappa en liten stund, äta lite lunch och kolla lite på tv. Efter det så var det dags att åka och handla de varor vi skrivit upp på vår lista att vi behöver ha hem inför nästa vecka..

Sagt och gjort.

Nu sitter vi här hemma och har ätit middag för någon timme sedan och allt vi hade tänkt göra idag är klart! Nu kan vi bara ägna oss åt att slappa.

Det är så skönt att göra söndagar till ”hemmasysseldagar”, dagen går fort och man får allt undanstökat och behöver inte tänka på städning, handling eller något sådant jobb mitt i veckan.


Imorgon börjar jag två nya kurser, de sista för terminen. Joakim ska på två arbetsintervjuer. Det är helt enkelt måndag imorgon igen, en ny vecka med nya tag börjar..


Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Först och främst, grattis till att resan är bokad? Vart ska ni mer exakt? Vilket hotell osv? :)



Igår kom jag och Kristian tillbaka och här är det en hel hög tvätt, men det är det värt för helgen var jättehärlig! :) Men skönt att ni har fått undan allt. Lycka till med nya kursen och Jockes intervjuer! :)

2011-03-21 @ 10:24:39
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0