Livstecken!

Hej.

Jag ville bara tala om att jag lever och fick komma hem igår..  Men jag är mycket trött och har hemskt svårt att få i mig att äta.. när blir det bättre?

Kommentarer
Postat av: stina

Har ingen erfarenhet, o kan inget om sånt, men försök dricka vatten iallafall, så du inte förlorar vätska. Ta hand om dig!

Svar: Tack så mycket! :)
Myzan

2012-12-14 @ 09:24:25
URL: http://svanholmstina.blogg.se
Postat av: EllinorO

Det är jättejobbigt i ca 3 veckor. Till den där äckliga smaken i munnen försvinner.
Jag vet att det är jobbigt för dig. Det blev bättre av iskall vätska/soppa för mig. Så mitt tipps är att ha is i provivan och drick långsamt. Sug på isbitar.
Kram

Svar: Tack för tipset, kör is i vattenglaset iaf! :) Har börjat lite smått på nästa fas redan.. fixar inte bara flyt.. så jag har börjat äta lite knäckebröd med pålägg och det har funkat fint! :)
Myzan

2012-12-14 @ 09:56:17
URL: http://itekoppen.wordpress.com
Postat av: Sanna

Skönt att höra att du mår bra. :) fokusera på att dricka vatten eller light saft. Ät flingsalt! Håll ut, du blir snart piggare. :) kram

Svar: Börjar gå bättre nu, äter oftare och försöker så gott jag kan.. dricker vatten mellan måltiderna.. har aldrig varit ett fan av light saft och sådant så det kommer jag inte köra med nu heller :)Tack för de uppmuntrande hejjaropen! :) Kram
Myzan

2012-12-14 @ 09:58:41
URL: http://hallonvatten.blogg.se
Postat av: Jessica

Hej! Skönt att höra av dig!
man är såååååååååååå trött den första tiden. Jag somnade stående/sittandes...Så SOV och vila dig. Gå små promenader på 10 minuter. Sleva i dig maten så gott du kan, ju mindre du äter desto värre blir det så TVINGA DIG att äta!
det är bajsigt de första veckorna...Jag lipade och hade mig, men det BLIR bättre. Bara du äter :)

STOR kram!!

Svar: Tack för de uppmuntrande orden! Jag har också insett nu att jag måste äta oftare eftersom jag äter så lite när jag äter.. Så typ varannan max var tredje timme måste jag äta under min vakna tid. Börjar bli något piggare, men tröttheten ligger och lurpassar på mig.. Men försöker hålla mig upp och inte gå och lägga mig och vila för mycket.. :)Kram!
Myzan

2012-12-14 @ 10:51:04
URL: http://queenofmillgoal.blogspot.com
Postat av: Lina

om en vecka kommer du inte komma ihåg den här känslan. Försök få i dig även om du inte vill, så blir du piggare. Du är väldigt trött nu eftersom du inte får i dig någon näring. Om det inte alls går med mat, köp protein/näringsdryck på apoteket, och ät dina järntabletter

Svar: Börjar gå lite bättre nu! :)
Myzan

2012-12-14 @ 11:21:04
Postat av: Nenne

Dom första veckorna är jobbiga men man glömer av det fort sen...som tur är.
Den 2 feb firar jag ett år som opererad och nu har jag gått ner 60 kg.
Det bästa beslut som jag har tagit i mitt liv.

Svar: Åh vad kul för dig! Grattis till dina minus 60kg! :) Jag har väl ett mål att iaf komma ner till 85kg. så jag hade väl typ 74kg från start som jag behövde bli av med.. Men det är bara att kämpa på.. Det får ta den tid det tar med alls! :)
Myzan

2012-12-14 @ 20:31:58
URL: http://sessannenne.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag har oxå opererats samma dag som du 10/12 och kom hem idag. Känner nog ungefär som du, svårt att få i sig tillräckligt med vätska och " flytmat".
TRÖTT, huvudvärk och en ömmande mage.
Nu kämpar vi på!
Kram Jenny.

Svar: Åh, då opererades du en dag före mig.. Jag opererades den 11/12. :) Visst känner man sig trött, men jag känner redan nu att det börjar gå lite lättare.. Har insett att jag bara måste äta oftare, typ varannan max var tredje timme eftersom jag inte äter så mycket varje gång.. Då blir man piggare.. :)Magen ömmar fortfarande, men jag hoppas att det ger med sig snart! :)
Jag har faktiskt börjat tjuvstarta redan nu med nästa fas.. (mjuk mat, eller som jag tog, knäckebröd med pålägg) Gick faktiskt jättebra! Kände mig mycket piggare efter det jämfört med alla sura fil och kvarg!
Kram
Myzan

2012-12-14 @ 21:15:34
Postat av: Ann62

Hej My, var inne på Viktop och hittade din blogg! Skönt att höra att du är klar m op och att det gått bra, hoppas du mår bättre snart! Min op är framflyttad till jan 2 pga helger osv....gaaaaaaaah!
Kram Ann

Svar: Åh vad tråkigt att höra att din blev framflyttad, men samtidigt skönt för då orkar du iaf vara med och fira jul! :) Det går bättre och bättre dag för dag nu.. Men visst är jag trött tex. om jag har tagit en dusch eller något annat mer ansträngande.. Kram MY
Myzan

2012-12-15 @ 08:58:12
Postat av: Belize79

Tänk ändå att du gjort det nu. Nu kan det bara bli bättre. Jag gör min operation i mars.
Krya på dig!

Svar: tack så mycket! Ja, det börjar redan kännas en aning bättre! :)
Myzan

2012-12-16 @ 08:10:32
URL: http://nuvanderdet.wordpress.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0