Fredag igen..

Ja, då var det ännu en fredag och redan första februari! Tiden går så fort ibland så man själv knappt fattar att hinna med den..
 
Idag har jag jobbat och direkt efter jobbet så stack jag iväg till gymmet.. Den här gången vart det 20min på cykel som uppvärmning, sedan 20-25min olika styrkemaskiner och avslut 20min på cykel igen.. Så det vart 60-65min träning idag.

Jag är absolut nöjd med min träningsvecka hittills! Jag har nu varit på gymmet 2 ggr denna vecka samt kommit ut på 2 promenader.. Lyckas jag klämma in något mer denna vecka så blir jag nog själv helt häpen över mig själv och jävligt stolt! Men jag är grymt nöjd med min insats denna veckan ändå, hur det än blir! :)

Ikväll är jag själv här hemma.. Sambon har åkt till sthlm över helgen för att umgås med familjen, lika bra det, eftersom jag ändå ska jobba hela helgen.. Men visst, lite tomt är det ju nu när jag sitter här hemma helt själv en fredagskväll.. Tvättar gör jag t.o.m! Haha! Märks knappt att det är fredag med andra ord..
 
God middag åt jag iaf..
Jag skar upp 1/2 avocado i tärningar och stänkte lite äppelcidervinäger på dem.. Sedan hade jag köpt färska räkor samt heta spanska räkor över disk när jag var och handlade igår.. Jag skalade de färska räkorna och blandade ner dem tillsammans med de heta räkorna (detta var alltså lite rester kvar från igår som jag och sambon hade ätit av.. fast då utan avocado). Jag orkade dock inte äta upp allt.. blev strax under hälften kvar.. men då blir det en måltid till! ;)

Nej. nu ska jag slänga in tvätten i torktummlaren och sedan slappa med en film..
Ha en bra fredagskväll!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hej! Jag kunde inte riktigt hålla mig ifrån bloggvärlden, så nu är jag tillbaka!

http://thereallifeofcecilia.wordpress.com

Svar: Åh vad kul! :)Kommer absolut att följa din nya blogg med spänning! :) Jag vill gärna få ta del av lösenordsskyddade inlägg också framöver! (du kan skicka lösen till min mejl: [email protected])
Myzan

2013-02-01 @ 22:42:47
URL: http://thereallifeofcecilia.wordpress.com
Postat av: Madde

Visst är de skönt när man kommer igång och rör på sig riktigt? du är jätte duktig :) Trevlig helg.

Svar: Ja, det är skönt.. Men samtidigt Så blir det ett himla pusslande och tänkande "när kan det passa att jag går och tränar denna veckan, funkar det imorgon efter/före jobbet.. Nej, nu krockar det med handlingen.." Det känns fortfarande lite som ett måste att gå iväg liksom.. Men om några veckor så kanske det känns mer självklart.. Men jag är grymt nöjd med att jag tar mig iväg! :)
Myzan

2013-02-02 @ 11:30:23
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0