Tänker inte låta..

.. en kraxig hals hindra mig från att träna och må bra! :)
 
I söndags började jag känna mig torr och konstig i halsen, så torr att jag fick hostattacker och kväljningar! Detta övergick sedan till lite halsont och att jag blev hes.. Igår stack jag till gymmet trots detta, då jag liksom inte känner mig något sjuk i övrigt.. Men jag tog det lite lugnare med uppvärmningen än vad jag brukar, för jag ville inte riskera att bli värre..
Imorse när sambon sa hejdå när han stack till jobbet kunde jag knappt prata, rösten bara försvann.. Men nu börjar det kännas en aning bättre, tror jag.. Jag har iof inte pratat på flera timmar, så det kan ju vara det som gör det också.. Men jag dricker te med halstabletter i och honung, det brukar göra susen för halsen! :)
 
Imorgon ska jag sticka och träna igen.. Tänker som sagt inte halsen stå ivägen för mitt hälsosamma liv.. Har inte tid att vara sjuk och komma med ursäkter att inte träna! Jag ska dit, så är det bara! :)
 
På lördag ska jag ju träffa ett gäng tjejer i Sthlm och jag hoppas rösten håller så jag också kan få prata med dem! :)  Men det borde den göra.. Kan ju inte kraxa hur länge som helst..
 
För ett par månader sedan fick jag två klänningar av min mamma som hon hade köpt till sig men inte ville ha.. Den ena kunde jag ha med en gång, då den var i töjbart material. Och den andra fick jag på mig, men tyckte att den satt något tajt över brösten, så jag ville avvakta med den lite.. Idag provade jag den och här har ni bild på hur den satt:
 
 
Perfekt helt enkelt! :) Ljusblå klänning med sött broderimönster.. Tack mamma för den!
Detta är alltså storlek 46 i ostretchigt tyg. Känns väldigt gött att komma i det! :)
 
Jag var förresten ute och åt med en kompis på O´learys här i Örebro i lördags.. Jag fick beställa en barnportion som såg ut såhär:
 
 
När jag var mätt så såg det ut såhär:
 
 
Jag åt upp köttet och 2-3 pommes, lite ketschup och lite coleslaw.. :P
Undrar om man kan få beställa 1/2 barnportion? ;)
 
Såhär såg jag ut hela lördagen när det var så vackert väder:
 
 
Imorgon ska jag till frisören och färga håret och klippa luggen.. Den är så jäkla lång nu så den går knappt att lägga snyggt längre..

Kommentarer
Postat av: jessica

fina klänningar! verkar som om den där hamburgaren var väldigt mättande :P gött att du är så taggad på träningen, men glöm inte att lyssna på kroppen, hoppas att du slipper mer halsont så du kan träna på som vanligt!

Svar: Tack så mycket! :) Jag ska nog sticka till gymmet en sväng imorgon.. Men kanske inte köra slut på mig totalt.. :)
Myzan

2013-06-04 @ 17:33:27
Postat av: Madde

Fina klänningar

Svar: Tack så mycket! :) Gillar sommarklänningar! :)
Myzan

2013-06-05 @ 21:56:44
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0