Lite om allt..

I onsdags var vi som sagt uppe i Sthlm och gick på konsert på Fryshuset!
 
 
Port Noir var förband.. Hade aldrig hört dem förr, men de var bra! Ett svenskt band dessutom.. :P
 
 
Huvudnumret var ju såklart Karnivool och de var precis så bra som jag förväntade mig att de skulle vara! :) Fasen vad den sångaren är duktig alltså, med tanke på hur ljust han sjunger hela tiden.. Han grejade det precis lika bra live! :)
 
Något mer som var jäkligt gött var att jag faktiskt fixade att stå upp under hela kvällen utan att få allt för plågsamt ont i fötter/rygg.. Lite spänd i ryggen kände jag mig efter flera timmar, men inte alls i närheten av hur ont jag hade i oktober -09 när vi såg Porcupine tree live och stod upp hela kvällen då med..
Så det var gött att upptäcka att jag faktiskt fixade det! :)
 
 
 
Jag och sambon i min huvtröja som jag knappt kunde använda när jag var som störst.. Nu får vi plats i den båda två! Hur sjukt?? ;)
 
 
Nu njuter jag av att ha en helt ledig helg ifrån jobb.. Imorse bakade jag scones till frukost och nu ikväll har vi ätit fyllda lövbiffsrullar samt ugnsbakade grönsaker med bearnaisesås.. Sjukt gott!
 
Imorgon ska vi åka till Mariestad för att fira min systerson som fyllde 1år igår.. :) Ska bli så mysigt.. Även om jag var där mellan sön-tis så har jag redan hunnit sakna honom! :)
Syrran ringde förresten mig igår och berättade att de hade fått besked om att han inte får någon förskoleplats på samma ställe som sin storasyster förrän i mars! Så syrran undrade om jag hade möjlighet att fortsätta ställa upp och passa honom så som jag gör nu..
Självklart gör jag det så länge jag kan och har möjlighet rent schemamässigt! :)
 
 
Idag var vi ute på Mariebergsgallerian och uträttade lite ärenden.. bland annat köpte vi hem detta:
 
Morbergs egna julglögg! Ska bli intressant att se om den är god.. :)
 
Sedan växlade vi även pengar på Forex inför vår Parisresa! :) Så nu har jag en jäkla massa euro att spendera där nere! ;) Tänk, inte ens en vecka kvar tills vi åker! Det ska bli så kul! :)
 
 
Förresten fick jag med sambon till mitt gym idag! Det var faktiskt riktigt kul att ha med honom. Vi pratade och småtävlade lite.. Vi körde tillsammans ett av mina träningsprogram. Jag var lite starkare än honom på vissa övningar! ;) Men å andra sidan har jag tränat sedan januari medan han inte har tränat speciellt aktivt sedan -09/-10 någon gång!
Han blev faktiskt lite sugen på att skaffa sig ett gymkort på mitt ställe.. jag hoppas han gör det så vi kan träna ihop fler gånger. För det är lite väl dyrt att bara betala / gång.. 100kr tar de för det liksom!
 
Nej, nu ska jag fortsätta njuta av den lediga lördagskvällen med ett glas vitt vin, min underbara sambo och ev. en film! :)
 
Trevlig helg önskar jag er alla!
 
 

Kommentarer
Postat av: Eleonor

Bor du i Örebro? Jag älskar verkligen Marieberg för de har allt där, och det har blivit bättre när de byggde om för nått år sedan. :) Jag har bott i Hällefors och KArlskoga så jag har varit ganska mycket i Örebro och saknar det ibland, Karlstad är inte lika roligt helt enkelt.

Svar: Jepp, det stämmer bra det.
Myzan

2013-11-10 @ 12:16:18
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se
Postat av: Jenny

Åh! vilka härliga dagar! verkar hända mycket i ditt liv nu, gu så kul!
Längtar med spänning på att se Paris- shoppingen.. älskar att se vad andra handlat, och sen att det är från paris! det är du så grymt värd! ha en jättebra resa!

Svar: Tack så mycket! :) Ja, jag hoppas att jag hittar en del där nere.. :)
Myzan

2013-11-11 @ 07:35:02
URL: http://xn--sjuttiotv-e3a.se
Postat av: Familjen Lindvall

Har hittat hit till din blogg, stort grattis till fin viktminskning! Grymt bra jobbat! Jag har precis bestämt mig för att göra en OP och ska på möte på sophiahemmet den 22/11 men ännu så vet inte så många ska berätta snart undrar bara vad man kommer få för reaktioner...! Jag har valt att betala själv för OP ville inte stå i dessa långa köer.... Men är såååå nervös!!!! Tänk om det inte går bra... Det är intressant att läsa din resa! Förresten har du haft några komplikationer?
/Linda

Svar: Hej och välkommen hit till min blogg! :) Alltid kul med nya läsare!
Jag har hört att Sofiahemmet är riktigt bra, så du kommer säkert bli väldigt väl omhändertagen där! :)
Jag har endast dumpat ett fåtal gånger och jag kan äta allt i mindre mängd. Smörgåsgurka och söta drycker kan jag känna ett litet obehag för om jag äter/dricker för mycket av det.. men oftast går det väldigt bra för jag har lärt mig att hitta balansen vad som funkar för mig! :) Sen som så många av oss har jag komplikationen att fått mycket löshud.. Men det var ju förväntat att jag skulle få.. Men man får ju ta det onda med det goda ibland! :)
/ My
Myzan

2013-11-11 @ 15:23:15
URL: http://lindvallfamiljen.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0