Borta bra men hemma bäst..

Ja, i söndags åkte jag alltså ner till min familj i Mariestad och var där ända till igår eftermiddag..
I söndags firade vi vår farmor som fyllde år. Sedan har jag resterande dagar varit hos min storasyster och tagit hand om hennes son igen. :) Vi har lekt och busat med varandra dagarna i ända.. Gått på promenad och besökt min mormor och moster. (Hans gammelmormor och mormors syster).. :P
Jag har inte bara varit nanny utan även kock också.. Lagade i måndags köttfärslimpa, sås och kokt potatis till syrran och hela hennes familj.. Alla åt och tyckte det var mycket gott! :)
 
Igår när jag kom hem hade jag med mig en påse med äpplen ifrån mormors äppelträd.. Sambon var iväg och repade med bandet när jag kom hem.. Så jag fick en ljus idé att jag skulle överraska honom med äppelpaj när han kom hem! :) Sagt och gjort så ställde jag mig och fixade det..
När han kom innanför dörren så sa han "det luktar äppelpaj".. Och jag svarade "det är för att jag håller på och gör det till oss".. Å han sken upp som en sol och tyckte jag var underbar! ;)
 
 
Vi fick varsin liten form med äppelpaj och vaniljsås till.. I äppelpajen är det inget tillsatt vanligt socker.. På äpplena har jag endast kanel och lite stevia strö. Sedan i smuldegen har jag också lite stevia strö i.. (Nej, pajen är inte bränd, jag har på ett filter på bilden som gjorde att den blev en aningen mörkare än vad det är egentligen)..
Sambon fick 1,5 pajform då jag endast orkade halva min.. ;) Sedan fick jag lite hjärtklappning.. så det var nog lite för mycket med en halv också tyvärr.. Men gott var det!
 
Jag ville inte dokumentera någon veckans vikt idag förresten.. Men jag vägde mig och såg att jag iaf fortsatt att gå ner i vikt denna veckan också.. Men jag tycker det känns fel att dokumentera en vikt på fel dag.. Blir liksom inte rätt i statestiken då :P
Så den rätta siffran och det riktiga inlägget om vägningen får vi helt enkelt ta på måndag som vanligt! :)
 
Nej, nu ska jag promenera till gymmet och köra ett pass, trots att jag inte är helt 100 fri från förkylningen än.. Men går jag inte iväg så kommer jag bara få dåligt samvete och känna att jag smiter! :P
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Åhh vad gott med äppelpaj :D

Svar: Ja, det var riktigt gott! :)
Myzan

2013-09-07 @ 01:39:58
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0