Trallalaa..

Jag tog en bild idag på mig i en klänning jag köpte ny förra sommaren..
 
Då vs. Nu..
 
Det är lite skillnad .. Största skillnaden måste väl ändå vara att mina bröst har försvunnit? :P Eller vad säger ni?
 
 
Utmanade mig själv idag med ny mat.. Som ni vet håller jag ju på och lär mig att äta fisk.. Vit fisk har ju funkat bra hittills då den inte smakar så mycket.. Men idag så tänkte jag att jag skulle utmana mig själv med LAX!
 
Så jag gjorde en lax & spenat lasange..
 
 
Det blev riktigt gott faktiskt! Tror jag ska testa helstekt laxfilé nästa gång med något sjyst tillbehör och sås..
 
 
Dock var ögonen hungrigare än magen.. så detta fick åka ner i en matlåda istället..
 
Igår var det ju strålande solsken hela dagen.. Då passade jag på att göra något gott och inte så tungt till middag:
Curryfrästa räkor med stekt färsk vitkål.. Detta är både gott, nyttigt, sommrigt och kalorisnålt! :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny lundeqvist

Hej! Vad gott det såg ut m dina curryräkor! Hur gör du dem och vitkålen? Är färsk vitkål samma som de stora huvudena?? Får hitta ngn annan dag att ses!

Svar: Jag tinar upp räkor och skalar dem. Sedan fräste jag margarin ihop med curry. Slängde i räkorna och en tärnad tomathalva. Krydda med lite cayennepeppar och vitlökspulver. I butiken står det om det är vitkål eller färsk vitkål. Färsk vitkål är lite mjukare yttre blad.. jag strimlat den med kniv och fräser på en liten stund i panna med olja. Saltar & pepprar. Färdigt att servera :)
Myzan

2014-06-11 @ 20:29:35
Postat av: Jenny lundeqvist

Tack! Tips på lax. Bre bredbar chevreost på laxen. Ringla lite honung över, lite pinjenötter och lite flingsalt. In i ugnen200 grader ca 20-25 min. Servera m sallad, potatis el bulgur samt ett gott vitt vin!

Svar: Åh, det lät gott! Du vet ju att jag gillar chevre ;)
Myzan

2014-06-11 @ 22:35:16

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0