Första advent

Nu är det redan 1:a advent, bara 3 st advent(ar) kvar, sedan är det jul :) Imorgon är det 1:a december. Så mysigt, synd bara att vi inte har någon fluffig vit och mjuk snö kvar ..

Idag var det sista dagen på praktiken. Jag fick en finfin bedömning. Som slutkommentar skrev de: "Visar intresset att lära sig arbeta med dementa. Är snäll och trevlig, har god förmåga till empati. Tar ansvar för de boende i omvårdnaden på ett lugnt och bra sätt. Samarbetar bra med personalen i gruppen."

Min handledare sa tom att hon skulle sakna mig ! Haha, de ni !
Jag kommer nog sakna det stället ett tag också, tills jag får något annat att tänka på . HAHA.. Joakim har i alla fall fått stå ut med mitt prat om jobbet de senaste 3 veckorna.. både bra och dåliga saker.
Nu är det i alla fall slut "jobbat" för denna helg. Gjorde 7-16 igår och 7-16 idag.. jag är bra trött! samt att jag idag har varit förföljd av en huvudvärk som inte ville släppa..

Idag är det den 30:e november, detta betyder att jag och Joakim har varit tillsammans i 3 månader nu. och känt varandra i 5 månader.. Tiden flyger verkligen iväg, fast det känns som att vi har känt varandra längre än så!

Imorgon börjar skolan igen, huh, kommer jag verkligen klara av att sitta med näsan i en massa böcker igen när jag haft "ledigt" från det i 3 hela veckor?
Det måste gå i alla fall.. för inom loppet av 2 veckor har jag 2 prov och diverse redovisningar.
Men men, det återstår att se imorgon.


Nu måste jag in i duschen, in och bli av med all skit ifrån jobbet.. (billigt talat). Sedan blir det myspys med Joakim och en film :)

Nu har det hänt !

Idag hände det, eller snarare i natt första gången.. men det är det som sades idag på dagen som jag räknar som äkta!

Igår kväll var Joakim och hade roligt med grabbarna (Tony, Alex, Jakob). De drack å hade kul, sedan gick de till kåren kl 1. Halv fyra i natt kom han hem till mig. Ringde på min dörr, jag låg och sov eftersom jag skulle upp kl 6.
Jag hade inte förväntat mig nattbesök i natt, eftersom det vore långt och onödigt för honom att ta sig hit när jag ändå inte skulle vara vaken eller vara där dagen därpå pga praktiken... Därför låste jag med haspen på dörren, för det gör jag alltid när jag sover själv...
Så, kl 03.30 ringer det på min dörr... Jag uppfattade först inte att det var min dörr eftersom den är så dov. Jag trodde först att det var min mobil som vibbrerade, senda när jag såg att fallet inte var så, så tänkte jag att grannen borrade med ngt.. Jag låg och funderade på om jag skulle kunna somna ifrån det där ljudet, sedan tystnade det.. det var då jag insåg att det var min dörrklocka!
Jag sprang upp, släppte in en ngt full Joakim , och sedan så gick jag och la mig . Han kröp ner i sängen och var väldigt mysig. Han sa "jag älskar dig". Sedan började han kalla mig, "min älskade".. När jag frågade om han älskade mig försökte han bortförklara det genom att ex antal gånger säga "min älskade" istället..
Idag när jag kom hem från praktiken så pratade vi lite om natten, när vi tystnade en stund, så kom det igen.. "Jag älskar dig".. Denna gången var han nykter, denna gången menade han det ! :)
Jag har längtat efter att få kunna säga det till honom utan att känna att det är för tidigt för honom.. Men nu, nu när han har sagt det kan jag säga det samma. Vilket jag också gjorde.. på 5 olika språk :P

Nu älskar vi varandra :D

misstolkningar

Är jag för kritisk mot folk och deras kunskaper tro?.. hum.. Kanske är jag det, men det vet inte alla om. För min kritik kommer oftast fram då jag sitter hemma och filosoferar.. Joakim är den som får höra all kritik...
Man kan ju undra vad för elka typ han tycker att jag är egentligen, eftersom han oftast bara får höra allt negativt.. ?

Man misstolkar nog rätt lätt mig, det jag egentligen menar kan vara rätt svårt att förstå eftersom jag oftast säger saker på så dumma sätt så att man inte kan fatta vad jag vill ha sagt med saken.. Vilket är lite synd.. för oftast har jag rätt bra kritik att säga, även om den även kan vara neativ, så är den negativ på ett bra sätt.. om man bara kan förstå vad sjutton det är jag säger.. vilket är svårt !

Man får väl hoppas att folk aldrig tar för illa upp i alla fall när jag säger något.. och om de gör det hoppas jag att de säger det så jag har en chans att få förklara vad det var jag egentligen menade med det jag sa.. men men.

Andledningen till att jag kom att fundera över detta var att jag satt och pratade med Joakim nyss om bilder folk lägger upp på sina bilddagböcker.. han missförstod min kritik då, men jag hoppades att han rättolkade den sen då jag omförklarade mig. men jag är inte helt säker på det.


Dags att bege sig in till stan snart kanske?

Jul jul, här var det julkänsla

Tänk va soft det är att jobba egentligen.. man tjänar pengar istället för att låna dem, man är färdig för dagen när man kommer hem, man har en rutin på sin tillvaro. med mera..
Jag längtar efter att få tjäna mina egna pengar istället för att ta lån, men å andra sidan trivs jag bra med att plugga.. inte lika insträngande fysikt, inte lika ansvarsfullt, inte lika vuxet..

är jag verkligen redo att bli vuxen? kan man inte få spola tillbaka tiden några år så man kan ta vara lite mer på tiden som ung, som snart är förbi!
Börjar jag få åldersnoja, ålderskval,rädsla för att bli äldre?

Nu är det torsdag, Joakim repar med bandet som vanligt igen . De har haft ett uppehåll pga sjukdom, men nu är de i full gång igen. Vilket är bra, så de kan vara superbra i stockholm på spelningen!
Längtar så efter att se den, efter att få höra alla deras nya låtar..! Och även alla de gamla.
YEAH !
Inte långt kvar nu heller, nästa helg.

Igår var det en väldigt trevlig middag på min och Joakims favoritresturang Grekiska Kolgrillsbaren. Denna gången hade vi med oss Emma och Alex, Tony och Jakob. Alla verkade de vara nöjda med stället, Emma ville tom påstå att hon tyckte det var bättre än Efesos. Vilket var glädjande, eftersom jag hoppades att hon skulle tycka det..
Enligt mig kan Efesos och Hellas slänga sig i väggen, de kan inte jämföra sig med Kolgrillsbaren!


Idag har jag varit ledig, mycket skönt! Är även ledig imorgon, ännu skönare! Men jag har praktik 7.00-16.00 både lördag och söndag, mindre skönt! Men det får gå, för på måndag börjar skolan igen.

Idag har jag varit nere på stan i några timmar.
Jag har hittat julklappar, massa julklappar!

Mollie: tjocktröja från carlings, deo, manikyrsett
Marlén (klar sen innan, men skriver med iaf): Disneyfilmer på dvd som alltid
Erik (Marléns kille): Champange te
Mormor: Tomte
Moster: Jul-brosch
Farmor: Tomte
Farfar: Toblerone
Johanna (halvsyrra, ingift): manikyrsett
Matilda (halvsyster, ingift): manikyrsett

Mamma och Inge vet jag vad jag ska köpa, men väntar lite med det, de får : vin
Pappa och Becca, får också : vin

Sen är det Joakim kvar. Han som jag vill ge hela världen till om jag kunde, men det blir för dyrt.. Tänkte fundera lite mer på vad jag ska ge honom.. Jag vet att han vill ha kläder, och jag är ju bra på att hitta det, så kanske.. men han ska få flera saker.. inte kul att bara få kläder. men det ordnar sig !

Så himla skönt att ha så många julklappar undanstökade !

Jag hittade tom en ny snygg tröja till mig själv, självklart var den lila ;) samt 4st nya underkläder som var på rea.

Nu har jag nästan bara det roligaste kvar att göra. och det är SLÅ IN ALLA PAKET ! :D :D :D

På vägen hem handlade jag lite mat med mig som jag och joakim sedan lagade till och käkade upp.. men det var inte det som var det viktigaste.. utan de viktiga var att jag köpte saffran.. Jag funderar på att kanske göra en till satts med lussekatter ! :) Det är verkligen så himla mysigt att baka det !

En STOR pik till vuxenlivet..

var tog all spontanitiet vägen? VA?!?!?!??!?!
Det är nog det största och dummaste felet med det så kallade vuxenlivet..
Idag när jag satt på bussen på väg från mig och hem till Joakim så tänkte jag tillbaka på gymnasietiden, då vi fortfarande var unga ;P
Jag kommer ihåg gången jag och Jessica skulle plugga till geografi-prov men hon halade fram en spritflaska istället och söp sig full och sprang runt i korridorerna på Hjälmare hus.. HAHA !
Eller då jag och Tina gick flera flera timmar runt runt i stan på kvällen, allt för att slippa åka hem till tanterna vi bodde hos och att vi inte ville kvällen skulle ta slut. vi hade så mycket att prata om!
Eller då Renée tältade på mitt golv i en vecka, bara för att hon kände för det. Vi låg och pratade varje kväll till sent på kvällen.

Gamla goa' minnen absolut!

Synd att man inte hinner vara så spontan längre, man har för mycket måsten nu för tiden!


Ikväll blir det i alla fall middag på "Grekiska Kolgrillsbaren" tillsammans med Joakim, Tony, Jakob, Alex och Emma.. Så ikväll får du allt träffa mig Emma ;P
Sen har vi ordnat så att Emma kommer bo hos mig och Joakim hos Joakims pappa när vi är i stockholm nästa helg (5-7dec)


mmm, jag är verkligen hungrig och sugen på grekiskt nu, kan inte tiden gå fortare?? klockan är bara 16.16
vi ska inte vara där och äta förrän kl 18.00

Lust och olust.

Nu har jag läst ut min älskade bok "en oväntad semester".. jag gillar verkligen den boken så skarpt, gråter större delen av slutet av boken då det är sorgligt eller otroligt glatt.. älskar slutrepliken av Luke: " vad sägs om ett ligg?" HAHA! Så skön!
Det är tråkigt att boken är slut, så jag funderar på att läsa någon av de andra nu, kanske "vattenmelonen" eller "änglar", det var längesedan.. Iof har jag inte läst den jag fick i julas av moster. kanske är det dags för den?
Jag är alltid sådan när jag köper/får böcker som jag önskat mig.. jag måste vänja mig in vid dem ett tag att jag har dem, sen kan jag läsa dem.. jag fick en bok när jag var tio tror jag, som tog mig fem år innan jag läste den.. det var "Tuvalisa", av samma författare som Sune, eller Bert-böckerna.. hur som helst skulle hon Tuvalisa vara som dem, fast tjej..

Jag fick alla sagan om ringen böckerna en gång , men har ännu inte läst dem, även om det var jag som önskade mig dem.. Jag har många av Harry Potter-böckerna, men har bara förmått mig att läsa nästan hela första boken.. kanske kommer det någon gång att jag får lust att läsa dessa böcker.. eller så gör jag aldrig det...

Huvudsaken är väl att man har dem, eller? hum, kanske inte ändå..


Jag försöker komma över min osociala fas jag går igenom.. men då jag funderar på att vara med någon så dyker tankar som "usch, då ska man planera var och när, för man kan aaaaaldrig göra något spontat längre. sånt har ingen tid med", "tänk om vi måste vara flera timmar, tänk om jag tröttnar", "tänk om joakim får tråkigt då jag är borta"... JAg blir verkligen fylld av massa ångest över allt möjligt bara jag tänker på att försöka vara med någon.. men det känns ändå som att jag vill!

Fösöker få tag på Tessy just nu, för hon har velat att vi skulle sjunga in den nya Sing Star skivan jag fick av henne och Johanna i födelsedagspresnet. men hon är inte inne på msn, inte inne på Bdb, svarar inte på sms.. :( 
Nu svarar hon på sms, äntligen ! :D
*väntar hoppfullt på att hon ska vilja sjunga in skivan med mig*

Jisses!

Jag har verkligen iiiingen aning om hur man fixar till sin egen blogg så där snyggt som vissa av er andra har.. hur sjutton gör man? jag fattar mig verkligen inte på massa sifferkoder osv, det ser fruktansvärt jobbigt ut!

Det är verkligen svårt att skriva en uppdatering i bloggen när Joakim ligger i sängen och pussar åt mitt håll och ser så fruktansvärt söt ut.. så det bara ser ut som att han väntar på mig.. :)

En kort resume av vad jag har gjort i helgen : fredag, vi åkte ner på stan och handlade allt vi skulle äta i helgen. hem, lagade mat: grillad kyckling med vitlökskroketter. vi kollade även på "döda poeters sällskap" som gick på tv.
Lördag: vi låg i sängen halva dagen .. hehe.. sen begav vi oss ner till stan, inhandlade saffran och margarin. Vi gjorde ett försök att leta efter julklappar, men gav upp det. vi pallade helt enkelt inte..
Sen åkte vi hem, lagade mat: stekt fläsk och löksås (med potatis). Sen bakade vi lussekatter, och kollade på "rattatoullie". gick sedan till sängen igen och spenderade någon/några timmar där och slöpratade osv innan vi bestämde oss för att sova.
Söndag: lagade mannagrynspudding med saftsoppa till, sedan senare på kvällen blev det lasange med gröna plattor och ännu senare toast. vi kollade på sagan om ringen "härskarringen" och började även kolla på "de två tornen" också. sedan var det god natt..

mycket slapp och skön helg, behövdes verkligen.. god mat blev det flera gånger om samt mycket gott sällskap av Joakim :)
trivs fruktansvärt bra ihop med honom!


Som jag har nämnt är biljetterna till sthlm över jul beställda samt att biljetterna till sthlm den 5dec (helgen då Fictional Me har spelning där uppe) är fixade, de gjorde jag förra veckan.
jag hade velat skriva en till sak här efteråt ang just detta med deras spelning osv.. men jag skrev om det flera gånger och fick det aldrig att låta riktigt så som jag menade det.. så med risken att bli misstolkad och ogillad av personen jag tänkte skriva det "mot".. så skippade jag helt enkelt det stycket..

jag censurerade helt enkelt mig själv, vilket egentligen känns mycket dumt. men ibland måste man, för det var verkligen ingen sak man pallade ha en massa tjafs eller missuppfattningar om!


jessica, jag tycker faktiskt att det är mysigt att snön har kommit :) känner julkänslorna i mig, hur de sakta kryper på.. vad ska jag ge joakim i julklapp?
men jag tänker absolut inte stå på ett par skidor eller ngt liknande i år.. jag är en stolt ickeåkare av snöfordon! ;P

dum dum dum

Känner mig så dum!

Jag vet att jag tycker om att umgås med er alla, men det är någonting inom mig som sätter stopp för det. Det är som att all lust för att träffa andra människor helt har försvunnit.. den enda jag vill träffa är joakim.
Jag tycker verkligen att det är jätte skumt. för jag vill umgås , men samtidigt inte. jag vet att om jag skulle umgås skulle jag sitta mest tyst, se tråkig ut, kolla på klockan å undra när jag får gå hem. så jag skulle inte vara till så mycket sällskap..

Jag hoppas iaf att det ska gå över snart. för det är verkligen en jobbig känsla det här!Förlåt mig om jag är avvisande mot era umgänges förslag, men förhoppningsvis går det över snart.
Men just nu är det nog bra för er skull om jag håller mig undan, för jag är inte rolig att vara med nu när jag är sån här..

Orosmålnet är som bortblåst

Ursäkta mig, självklart saknade jag TinA och Lina i lördags, självklart hade jag velat att ni kunde komma upp. Men jag vet ju att ni inte kunde, å samma där, jag vet att ni verkligen hade gjort det om ni kunnat!


Nu har jag en glad nyhet för er alla att berätta ! JOAKIM ÄR HÄR MED OCH NU MERA KÄÄÄÄÄÄÄÄR I MIG! Fan vad jag har väntat på det, vad jag har varit orolig över att denna dagen aldrig skulle komma! Men nu är den här.. Vi låg och pratade ett bra tag idag i sängen, vi prata om varför han har det så svårt med att säga sina känslor. vi pratade mycket om hans första ex helena som är den stora boven till det hela. han berättade en del gamla tråkiga minnen som fick mig att förstå varför han har svårt med det.. och jag förstår honom verkligen, han är rädd för att lita på någon, och i och med det rädd för att våga släppa ut sina känslor i rädsla för att bli håt sviken..
Men nu, nu har han sagt det, han menade det.
Jag började gråta störtfloder för att jag blev så glad ! SHIT! sen började jag skratta och gråta om vart annat... Men det var härligt. det var som att en tung sten föll från mitt hjärta. äntligen är den oron över att behöva gå samma öde till mötes som hans ex eva över!

JOAKIM SEBASTIAN NATHANAEL HALLSTRÖM ÄR KÄR I MIG, MY HOLGERSSON!


uuuuuuuuuuuuuuuuuuunderbart!


Lina, tyvärr har vi inte råd att åka ner till gbg i helgen.. men vi lovar att ta oss ner efter nyår någon gång, när inte plånboken gapar tom pga alla julklappar...Jessica, jag har fan värsta bra tanken på din födelsedagspresent.. Hoppas bara jag hittar det också ;P

funderingar

Först och främst vill jag tacka er alla för de fina presenterna jag fick i lördags!

Tack till Johanna och Tessy som gav mig årets julglögg (blåbär) samt singstar skivan "summer party". Jag har redan smakat på glöggen, den var riktigt god !
Tack till Jessica (och elias?) som gav mig två gigantiska koppar med matchande fat till, som man tom kunde lägga mackan på :) Jag invigde dem tillsammans med joakim i söndags med julglöggen och varmamackor med kantareller på .
Tack även till Jessica (laxen), som gav mig två stycken baccardie breez, i ett försök att supa ner mig.. haha. det var mycket vänligt av henne, då jag vet att hon absolut inte har råd.

Festen blev helt ok i lördags, dock gick lite för mycket saker sönder.. 3 glas och 1 glasfat jag hade ljus på... så halv två tröttnade jag och slängde ut alla!

Jag saknade 2 viktiga personer i lördags, emmam och joahanna.. men jag vet ju att ni hade varit där om ni hade kunnat. :)

I fredags var "Fictional me" 's spelning på stora scenen, Konserthuset Örebro. Mycket häftigt att se sin egen pojkvän på scen och rocka loss :P visst har jag sett honom sitta och spela på sin bas hemma, men detta var en helt annan sak.. mycket häftigare.. längtar till den 6:e december då deras nästa spelning är, i stockholm..

Joakims storasyster var här hela helgen. Var mycket trevligt att "äntligen" träffa någon från hans familj, då han faktiskt har träffat hela min släkt (förutom min farbror & mina 2 kusiner)..
Rebecka heter hans enda syster, hon ska fylla 31 nästa gång.. men hon såg absolut inte så gamal ut. Hon var mycket trevlig och lätt att prata med. Ser fram emot att träffa henne sen igen i stockholm. Hoppas att jag gjorde ett bra intryck på henne också !

Jag har förresten beställt min resa till Stockholm över jul, den 26:e december åker jag upp och stannar till efter nyår. Ska bli kul att få fira nyåret med Joakim och hans syskon.


Jag vet att jag egentligen bryr mig mycket om folk, ibland lite mer än vad de vill att jag ska.. men på något vis har jag nu för tiden blivit extremt dålig på att visa det.. jag vill så hemskt gärna träffa alla vänner, men det känns som att tiden aldrig riktigt finns till... ändå kanske jag egentlige inte har något vettigt för mig om kvällarna.. men jag tycks inte riktigt få tummen ur arslet, så att säga..
vet ej riktigt varför det har blivit så, men jag hoppas innerligt att det bara är en fas.Någonting slog mig här om dagen, något som rör mina "söndagsdepressioner". Jag satt och läste i en gammal vecko revyn där det stod om p-piller och deras bieffekter.. "nedstämdhet, viktuppgång"
Jag undrar om det kan vara p-pillrena som är felet till allt?

Jag har iof ätit samma sort sen 1:a året på gymnasiet, men å andra sidan.. det var drygt 4 månader efter eller så som min kraftiga viktuppgång startade.. hade en del depp-perioder då också.. men jag tänkte aldrig på att det kunde vara mina p-piller som var felet... tänk om det är dem det är fel på?

Har jag isf lidit i flera år i onödan?

ny vecka, nya tag

Jaha, då var det en ny vecka igen då. dags att ta nya tag.

Denna vecka bor jag hemma hos mig själv igen, känns skönt, inte för att jag inte trivs i Joakims lägenhet, för det gör jag.. Men det är skönt att komma hem till sig själv ibland.
Jag och Joakim passade på att åka hit redan i lördags så vi fick en kväll själva i min lägenhet innan mina inneboende kom tillbaka på söndagen :)

Denna vecka drog praktikperioden igång. så nu är jag ute på praktik 3 veckor fram över. Jag är på ett vårdboende för dementa som klarar sig hyffsat bra själva. Jag började halv nio i morse och slutade 3. första dagen har varit riktigt lugn. Undrar om alla dagar kommer att vara så slappa?

Imorgon börjar jag kl 07.00 ! ! ! ! och jag går ända till 16.00 ! ! ! ! ! ! shit vad trött jag kommer vara imorgon !

OM IGÅR

Igår var det korridorsfest hos Tony.
De blev en hel del trevliga människor, sånna man redan kände och andra man lärde känna.

Joakim blev en aningen full och just nu så befinner sig hans huvud i toastolen , den stackaren!
Men han var rolig igår, han är rolig när han e full. han blir ohämmad då, han vågar släppa loss och "go crazy" :)

Idag har både emma och anna lämnat min lägenhet (ok, anna lämnade den igår). så jag och joakim ska passa på att utnyttja tillfället att vara i min lägenhet ikväll :)
Jag tycker det är helt ok att ha folk som bor hos mig, de städar mitt badrum nogrannare än vad jag själv brukar göra och de har tagit hand om ruggisen åt mig. mycket vänligt.. men som sagt, ibland är det skönt att kunna få använda sin lägenhet lite själv :)

Idag är vi sugna på tacos och hemmagjord pizza.. (vi får äta hemmagjord pizza, för det känns mycket nyttigar än köpepizza, vi ska ha mycket grönt på, don't worry! )
Vilket ska man ta tro? kanske både och, taco till lunch å¨pizza till kvällen :P haha!


Joakim hävde ur sig en mycket oväntad sak igår när vi stod i tonys lägenhet. Det var så att jag tänkte gå på toa, men joakim behövde verkligen verkligen gå, så jag lät honom gå in före mig.. då sa han hur snäll och söt och allt var jag nu var. och jag sa mest, naaaaw, gå in på toa nu då du som behövde det ! :P sen häver han ur sig "jag älskar dig".. :O
Jag vart paff, jag undrade om jag hade hört fel!

Jag vet att det är lätt att häva ur sig mycket sånt på fyllan för att man blir allmänt kärvänlig då, men jag tror iaf att det kan vara en liten uns av sanning i det.. det sägs ju också att på fyllan är man som mest ärligast. så, ja, han kanske iaf är kär nu?
på vägen hem till honom igår började han säga förlåt för att han vågar säga sånt mest när han är full, och inte när han är nykter. han började prata om att han är rädd för känslor osv. och så sa han att han hellre hade velat säga det där när han var nykter.. så ja, jag antar att han ångrar det lite.. så  jag får väl helt enket glömma det, och ta det för vad det var, ett fyllesvammel.. eftersom vi blev ihop då han var full sa han att han inte ville ge mig ännu ett bekännande då han var full.. så jag får väl helt enkelt vänta tills han är nykter någon gång och då han har tagit mod till sig och vågar säga vad han tycker.. på riktigt !
jag väntar nyfiket och spännt :Dnej, nu ska jag gå å lägga mig brevid min stackars älskling i sängen.. krama om honom lite och pussa honom på pannan :) kanske han kan behöva!


Ps. kommer ladda upp gårdagensbilder senare idag då vi är hemma hos mig, enklare där D.s

Rösta på Fictional me

Rösta på Joakim, Alex, Jakob och Tony's band Fictional me så de kanske har en möjlighet att spela på "putte i parken -09" (en festival).
Gå in på www.putteiparken.se , rösta på Fictional me ! ! !Förövrigt idag är det plugg som gäller..

känslan av söndag :(

Jag är lite slö i mitt uppdaterande här, jag ursäktar för det.. Det är bara det att jag upptäckt det roliga med bdb just nu, så jag lägger ner större intresse för det just nu.. så ni kan ju alltid checka in mig där :) har bytt namn från myhol till my01. (på bdb)

känner mig vissen idag, inte på det normala sjukdomsviset, inte krasslig alltså.. utan vissen psykiskt. känns som söndag idag, allt är grått och mörkt och TRIST! å ni borde veta vid det här laget hur jag känner mig ibland på söndagar, jo, jävligt ledsen!

Träffade Emil en sväng igår hemma hos mig, han skulle hämta sina vinterdäck till bilen. Jag fick min födelsedagspresent av honom också. Kommer lägga upp en bild på den på bdb senare...
Men hur som hellst.. vi har verkligen ingenting att snacka om längre han å ja.. eller så var han bara trött efter jobbet ? (han hade inte hunnit äta lunch på jobbet).. men samtalet gick segt, fanns liksom inget å säga.. det känns lite skumt med tanke på vårt långa förflutna och att de inte var så himla längesedan han flyttade ut.. trodde jag skulle vara besviken över att det har blivit så... men det är jag faktiskt inte. jag har gått vidare helt enkelt, har gått till nästa kapitel i mitt liv..!

det kapitlet heter Plugg, Joakim och framtid?

tyvärr, ni kommer inte få ut ngt vettigare av mig denna bloggomgång.. söndagskänslan är för påtaglig för det :(

Plugg

Sitter och pluggar nu.. Men det känns som att jag har kört fast. Jag hittar ingen bra fakta någonstans.. Jag ska skriva om barnens plats i samhället nu och förr.. typ.. Jag ska se ur barn hade det förr i samhället och sedan se utvecklingen till idag.. men jag finner inte mycket information om detta..

BAH! Hatar jobbiga diffusa uppgifter!

RSS 2.0