vad är det med mig..?

Jag vet banne mig inte vad det var för fel på mig igår.. Men strax efter att jag hade avslutat bloggen så fick jag en konstig humörsvängning käpprätt ner i diket... Jag blev så depp! Fick ingen hejd på det alls, jag bara grät och grät och grät och jag fick inte slut på det på något vis. Inte heller visste jag vad det var jag grät över..
Jag pratade med Joakim på msn å han sa att jag fick komma över till honom.

Så jag packade ner lite saker och drog iväg.. Under tiden jag packade så grät jag oavbrutet, det kändes så skumt. Kändes som att jag såg mig själv på film.. för så gråter man bara i filmer..
Men men. Jag stack iväg iaf. Och det kändes mycket bättre så fort jag var på bussen.. Men sen höll jag på å få ett återfall då jag fick sms ifrån Jessica. det stod inget speciellt alls.. men ändå blev jag rörd.. så då höll jag nästan på att börja lipa på bussen, men som tur var gjorde jag inte det..

Sen höll jag på att få ett återfall igen så fort jag var innanför Joakims dörrar eftersom han var så öm och go mot mig. Jobbigt värre !
Men ännu en gång klarade jag mig.. klarade mig väldigt bra resten av dagen och kvällen ända fram till vi skulle sova.. då började vi prata om en dum sak.. å den saken fick bäverdammens fördämning att brista. Så det vart värsta sydafloderna ner för mina kinder igen...
Det var inte Joakim som sa något dumt, så tro inte att det var hans fel att jag grät. Vi började bara komma in på ämnet  "min kroppsstorlek".. å jag berättade för honom vad Emil hade sagt då vi gjorde slut.. vissa av er kanske minns att de han sa inte var så himla snällt..!! Pallar inte säga igen vad det var..


Men men.  Sen blev det bra igen..


Imorse när jag vaknade kände jag igen att jag var nere, jobbig känsla.. men den gick över sen och jag hoppas verkligen inte att den kommer tillbaka mer idag !

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0