Halloj

Nu sitter jag här på onsdagsförmiddagen och laddar upp bilder på Bdb. Har ju inte gjort det på evigheter, och jag ber om ursäkt för det. Det blir tyvärr så att när man flaxar fram och tillbaka mellan två hushåll så är det svårt att finna den där lilla extra tiden som krävs för att kunna ladda upp bilder. det tar ju som sagt lite tid. Men nu är det igång, och om jag inte hinner klart alla bilder nu så får jag finna tid för det någon mer gång i veckan.

Vi har sagt att vi ska vara hemma hos mig resten av denna vecka :) det tycker jag låter bra! Ibland blir det tyvärr så att vi är mycket uppe hos honom. Jag klagar inte på det egentligen, för jag gillar att vara där.. Men det känns så dumt att veta att det står en hel 2:a å väntar på en, som man betalar ett antal tusen för varje månad..

Men nu tycker jag att vi mer och mer börjar göra bra kompromisser vart vi ska vara :)

Snart ska man ge sig iväg till skolan då, börjar kl 13.
Gästföreläsare som ska prata om syrgas och inhalationer. det blir nog bra.

Imorgon är det redan halvtidsinfo i Etiken. Då får jag veta hur jag ligger till än så länge, samt att jag får säga vad jag siktar på för betyg.. så ska de säga vad jag kan göra för att nå det, om jag inte är redan där... ska bli spännande..

Nej, nu får jag väl ta och börja klä på mig om jag ska kunna ta bussen här ifrån om ca 30 min.

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0