måndag

Nu har ännu en vecka börjat, ännu en vecka har gått. Tiden går allt snabbare och snabbare ju äldre man blir, eller det är så det känns i alla fall, fast det inte är så. Det som är, det är att vi har mer och mer att göra ju äldre vi blir.
Vi ska sköta skola och/eller jobb, vi ska sköta eventuella djur, sköta vårt hem med allt som innebär (ex, städa, inhandla mat, betala räkningar, tvätta osv), sen ska vi hinna med pojkvänner om vi har sånna och sen ska vi även upprätthålla kontakten med våra vänner och bekanta samtidigt som vi ska skapa nya kontakter.
Inte undra på att det får en att känna att tiden bara flyger iväg.

Igår visade Tina mig en grovmall eller en start eller vad man nu ska säga, på min nya bloggdesign. Och jag måste bara säga att jag tyckte den var väldigt fin :D


nu fick jag besök. tjing tjing.

Kommentarer
Postat av: lina

ja det är förjävligt va tiden går fort haha. Och nu 3,5 år efter att ja blivit tillsammans med eddie har det gått upp för mig (asså på riktigt) att jag vart jävligt slarvig med kompisarna. Vill gärna ha kontakt med många igen men det är svårt nu så lång tid efter. Och ja, var tar tiden vägen?

2009-01-27 @ 18:25:24
URL: http://linashorna.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0