Ska snart hem..

WOW ! nu säger jag det igen, är ni med? för nuuuuu kommer det ! JAG HAR JOBBAT IKVÄLL ! Haha! ovanligt, eller hur?

Men nu ska jag snart få gå hem.

Har ont i min fot, den som jag skadade för ett tag sedan.. blir så när jag går mycket,går fort och/eller har fel skor på mig.. och ikväll har jag gjort allt det där. Har varit och hjälpt till i 3 grupper ikväll! Så det var ett jäkla springandes på mig idag..

Nu ska man hem, äta, ringa Joakim och sen bums i säng. Ska med bussen som går 06.10 imorgon.. på helgerna går bussarna så himla dåligt!

Imorgon är det tänkt att jag och Johanna ska gå på bio tror jag.. Tror att det blir midsommar med Göran, eller vad den heter.. :) Hoppas att det blir den i alla fall!

Hör en massa skrik, vårt kontor är ju precis ovanför grillcorner, och på järntorget har de tivoli nu. Så det är massa folk som åker massa karuseller och skriker ! Har hört det där i flera dagar nu! GAH! börjar bli fett less på skrikandet! ! !

trött trött trött..


Skönt att få varva ner lite..

Idag har jag jobbat, som vanligt säger ni ! Har avslutat dag 2 i min 10-dagar-i-sträck-utan-något-ledigt-emellan-period :P
Men jag tror nog att det ska gå bra, kanske blir lite trött i slutet på nästa vecka, men vad fan, då vet man att man har arbetat och gjort något bra i alla fall!

Ikväll blir det middag med Johanna, sen middag eftersom hon inte slutar förrän nio typ. Det ska bli trevligt i alla fall! Vi stöter på varandra då och då på bussen hem när jag också jobbar kväll :) Då får man sig en trevlig liten pratstund, men imorgon när jag jobbar kväll får jag inget sällskap för då jobbar hon ju dag.
Men vi har planerat att vi ska hitta på något på lördag kväll istället, kanske gå på bio eller något sånt. Jag jobbar ju som sagt hela helgen också så det kan ju tyvärr inte bli något sent nattugglande å en massa alkohol ;P Men det är alltid trevligt att ses en stund, få snacka lite, se en film eller göra något annat kul.

Nu sitter jag och bara slappar, sitter i min röda sköna fotölj med datorn i knät, var för lat för att sitta vid min datahörna . Förresten är detta mycket skönare också!

Kom på att jag glömde köpa fetaost till maten, ska göra pastasallad till oss två ikväll, å vad är en pastasallad utan fetaost? :O Tråkig! :P

Den här omgången känns det mycket lättare att vara ifrån Joakim, för nu har jag ju nyss fått vara där och umgås med honom i några dagar. Sedan jobbar jag varje dag fram tills jag åker nästa gång igen, vilket blir fredagen den 7aug.
Då blir jag där uppe länge, jag slutar kl 13 på fredagen så jag åker upp redan samma eftermiddag, sedan är jag ledig 5 dagar :)

Tänk, det är snart augusti, sommaren börjar lida mot sitt slut.. Den har gått fort, men det gör den väl förstås alltid alla år.

När jag kommer tillbaka från sthlm har jag bara 4 dagar kvar på jobbet, sen vet jag inte riktigt vad som sker... Känns en aning läskigt faktiskt!

Åker hem idag..

Idag är dagen då jag åker hem från stockholm, men det känns inte som att jag åker hem... för mitt hem är där han är , min käraste pojkvän, min käraste sambo.
Han är underbar, och det gör så fruktansvärt ont att behöva åka ifrån honom! Det har redan blivit ett antal tårar nu i helgen, inför denna dag som jag inte ville skulle komma.. önskade att denna dag då jag var tvungen att åka hem aldrig skulle komma . Men nu är den här och jag får istället ta och ta vara på den sista tid vi får tillsammans idag.

Vi ses snart igen som tur är!

Jobbar tio dagar i sträck - sedan är jag tillbaka här igen :)

Lönen kom idag, så vi åkte iväg in till stan och shoppade. Det var lite saker som jag verkligen behövde köpa.. Leggings, min parfym (som det var rea på så jag köpte 2 st flaskor, men det oroar mig, för då antar jag att den kommer att utgå ur sortimentet!), köpte även 2 par skor. Ett par som går att använda denna årstiden, sedan blev det även ett par höst/vinter skor. Känns som att det var evigheter sedan jag köpte kläder och såndant.. Det enda jag har råd med och hinner köpa nu mer är typ mat...!


GÄSP ! Vet ni hur mycket klockan är?? Hon är över halv fem på morgonen ! Men snart kommer Joakim hem igen, då ska vi sova :)

Stockholm

Nu är jag i stockholm och hälsar på min älskling. Det var verkligen underbart att få träffa honom igen. Vi åkte hem till hans systers lägenhet som han bor i nu när han är här och jobbar. Sedan satt vi och bara myste och pussades första timmen skulle jag tro. Sen blev det en dusch och sedan gick vi till en Wook och köpte med oss mat hem. Vi kollade på en film med "Leo" i som gick igår kväll. Den var rätt ok. Under första reklampausen gick vi och handlade mat som vi ska laga idag samt jordgubbar, glass och spray-grädde som vi hade som efterrätt :)
MUMS ! :D

Sedan efter filmens slut gick vi och la oss en stund och sov, sedan gick Joakim upp för att äta mat och sedan gå iväg till jobbet medans jag fortsatte att slumra :P När han var klar på jobbet kom han hem och kröp ner i sängen bredvid mig, han var så varm och skön så jag kröp tätt tätt intill för att krama om honom och få värme. Nu är jag vaken, sitter och kollar på tv utan ljud och sitter här vid Joakims sega gamla dator - den har jag iaf inte saknat !
Får väl se när han vaknar till liv igen, så vi får hitta på något... Lite jobbigt att behöva vara tyst å så i flera timmar för att inte väcka honom . Men han är så söt när han sover, så det är det väl kanske värt :)

Ikväll har vi i alla fall tänkt att gå på Harry Potter , äntligen ! Jag har väntat så på att få se den... Tina, har du sett den än?



På måndag får jag löööööööööööööööööööööööööööööön, och då blir det shoppa av ! har några saker jag verkligen måste shoppa:

* Leggings, eftersom jag bara äger ett par långa som fortfarande är hela.. (alla andra har jag fått sy och laga tusen gånger om, så de går knappt laga dem mer nu)
* Parfym, min börjar ta slut så jag måste ha en ny flaska
* Skor, måste köpa ett par nya "gympaskor", för de andra gick ju hål rakt igenom sulan för någon vecka sedan..

Dessa 3 saker är i alla fall måsten, men sen vore det trevligt om man hittade något annat kul utöver detta också :)


Det är väldigt skönt och trevligt att få vara här uppe med Joakim nu i alla fall, har saknat honom riktigt mycket nu den senaste veckan!
Jag älskar verkligen dig min underbara kille :)

DAGEN D ! ! !

Idag är dagen som jag far till sockholm, idag är dagen då jag äntligen får se Joakim idag.

Idag är jag så full av kännslor så de nästan svallar över, går runt å känner att tårarna är nära hela tiden... väldigt skumt, för jag är inte ledsen för det minsta! Jag är bara väldigt glad och lycklig, men man kan ju gråta för sånt också, men hoppas att jag slipper det..

Bara några timmar kvar nu tills jag åker..

Jag slutar 14.00 och bussen går vid 15.40 sedan tar det 2h 45min att åka upp också, men jag ska soooooova då för då går det snabbt !

WIIIIIIIHHHHIIIIIIIIIII !

Full rulle!

Bara en dag kvar, sen kommer jag STHLM ! ! ! :D

Var ledig igår, det var skönt.. Idag när jag har varit på jobbet så ville de att jag skulle jobba ikväll också, det var en som hade blivit sjuk.. Så idag blir det delad tur igen ;P Men denna gången är jag ledig lite fler timmar så att jag hinner hem och packa emellan.. inte så kul att göra det vid 22.15 när man kommer hem ikväll, eftersom man ska upp å jobba kl 7 imorgon igen !

Full rulle serru !

När jag kommer tillbaka från sthlm och börjar jobba igen (på onsdag jobbar jag ingen), då kommer jag att jobba 10 dagar i sträck.. som sagt, full rulle som in i tusan !


Joakim, snart, alldeles snart ses vi igen min älskade !

finns inte mycket att säga.

Har jobbat 11,5 h idag, så finns det något mer att behöva säga egentligen ! ÄR TRÖTT !

Ledig imorgon iaf, gött ! :D

snart åker jag :D:D:D

Måndag morgon när jag vaknade kände jag pirr i magen :)

I morse när jag skulle gå iväg till jobbet skickade jag ett god natt sms till Joakim, eftersom han jobbar natt så lägger han sig vid den tiden :) Då när jag skickade iväg det sms:et så kände jag hur det pirrade till i hela magen, vet ni vad de beror på? Det vet jag ! Idag är det måndag, det betyder att det inte alls är många dagar kvar nu till jag åker upp!

Både jag och Joakim har 2 arbetspass, sedan en ledig dag, sedan 2 arbetspass och sedan ses vi :D


Har ni följt den gravida 15 åriga mamman som väntar tvillingar? Jag har följt den, å nu, nu har hon värkar ! När är de på vääääääg :D Vad mysigt, blev så glad när jag läste det att jag kände mig nästan lite rörd ;P
Mycket kul för henne och killen!

Tvättdag

Idag är det tvättning som gäller för min del, hade inte så jätte mycket tvätt, men många av favorittröjorna var i smuttsen. Det blev en helfull och en halvfull maskin. Detta är första gången jag tvättar där nere. Joakim har varit den som har tvättat förut, men nu är han ju inte här så då får jag allt ta hand om min tvätt själv :P

Igår var Johanna här och åt middag med mig. Vi grillade och gjorde hemmagjord potatissallad, svinigt god blev den! Å min grillning blev inte heller fy skam ;) Sen blev det en massa snackande i flera timmar, sedan vid ca 22 tiden kom tessy. Halv två gick de hem och då tog jag telefonen och ringde Joakim :) Han var ju självklart vaken eftersom han började att jobba vid halv 3 i natt. Det blev mycket skratt i telefonluren för jag skulle försöka berätta det där som Tessy sa innan de gick hem. Om hennes pappa när han fick en julklapp som var en fotoram, å när nån frågade honom vad han hade fått sa han att han hade fått ett kort på några han inte känner :P (det var den bliden som hänger med ramen ! ) Haha ! Jag skrattade så jag grät åt det där ! Men jag var väl en smula övertrött då också .

Jag gick inte och la mig förrän närmre halv fyra i natt, fastnade vid datorn :P

Sen vaknade jag av att kl ringde vid 12.00, då masade jag mig upp och åt frukost och nu vid kl 13 började jag att tvätta.

Det är verkligen grått och trist ute idag! Regn regn regn och mera regn är vad det är...


Saknaden blir bara större och större, tårarna vill bara komma oftare och oftare, men det som är skönt att veta är att vi snart kommer att ses igen :) Räknar ner dagarna nu, för den 24:e sätter jag mig på bussen 15.40 och åker upp !

Ledig

Nu i helgen är jag ledig ! :) Störtskönt är vad det är.

Jobbade delad tur igår, var lagom trött efter det, jobbar delad på tisdag också. Har tagit åt mig extrapass eftersom det är bra att få in extra pengar, man vet ju aldrig hur det blir i höst...

Vaknade första gången vid kl 05.58, var klarvaken då! Trodde aldrig att jag skulle kunna somna om, men till slut gick det, men jag har vaknat och somnat till och från nu hela morgonen. Vid 10 tiden tröttnade jag på det och gick upp!

Idag är det förhoppningsvis tänkt att man ska träffa tjejerna.. men vissa av dem är jäkligt sega på att svara på sms, som skickades igår ! :S
Tydligen är vi, vi som alltid satt med telefonen i högsta hugg inte längre så aktiva vid våra telefoner, för numera kan man ibland få vänta i dagar innan ett svar kommer :S Mycket märkligt!

Nu är det inte långt kvar alls, igår var det en vecka kvar, men nu är det inte det längre , sthlm snart kommer jag ! :D


SKa man göra lite frukost tro, eller ska man hoppa in i duschen? Får nog bli lite mat i magen först, sen så !

Trött

Jobbar ikväll. Sen jobbar jag både dag och kväll imorgon ! Jippie ! (Eller inte).. Men det ger ju pengar, och pengar är man alltid i stort behov av.

Trött trött trött, men på ett sätt är det väl rätt positivt, med tanke på att jag slutar sent ikväll och börjar tidigt imorgon, då behöver man snabbt kunna komma till ro och somna ikväll när man kommer hem.

Blev en väldigt snabb uppdatering om gårkvällen, jag skulle ju ringa älsklingen då :) Vi var iaf på Bell's som nu mera både är fik, restaurang och pub. Billig öl och billig cider! öl 39kr, cider 49kr ! Så det blev några cider och en bit mat.

Ibland tycker man mycket om sin mamma, speciellt när hon vill skänka en lite pengar :) Tack mamma !

Men min mamma läser inte denna blogg, och om hon någonsin skulle hitta den så är det jag som byter bloggadress eller sätter på ett lösenord , och det är med basta !


Nej, nu måste jag väl fortsätta jobba!

Sen kväll

Jag får tänka på det Tina sa , de stunder jag saknar honom som mest. "Nu är det en dag närmre till ni ses". Så ska jag försöka tänka då det är som värst, då behoven efter kramar, kärlek och pussar är som störst!

Tänk vad bra det ändå är att få vara ifrån varandra lite! Då inser man hur mycket man tycker om den personen/eller tvärt om för vissa.. Man får sakna varandra lite, man får längta efter varandra lite. Man får känna på hur det är att vara ifrån den man älskar, man får känna på hur det är att vara utan allt det där som man annars tar så förgivet. Alla kramar, alla pussar, att alltid ha någon där att prata med osv.

Har vart ute med ALLA tjejerna ikväll! Jessica, Johanna, Tessy och Emma :)
Trevlig kväll! Men jag kände mig lite långt borta på slutet, men det verkade inte som att det gjorde något iaf.

Saknar Joakim

Saknar honom väldigt mycket idag!
Hade Emma och Tessy här på fika förut idag, men när de gick hem blev det så tyst och tomt igen. Det är när det är så tyst och tomt jag börjar sakna honom sååå. Varje tanke i mitt huvud skriker att jag borde åka upp till honom redan nu i helgen, jag vill verkligen göra det, men jag vet att jag inte har pengar till det. Samt att jag jobbar fredag kväll och börjar tidigt på måndag, så det vore väldigt irrationellt att göra det.

Fast jag vill så gärna...

Joakim min älskade, jag saknar dig så mycket, och mer blir det för varje dag som går. Du är ljuset i mitt liv, du är den som alltid får mig att le, du är den som jag alltid vill vara med även de gånger jag egentligen bara vill vara för mig själv. Det finns ingen som är som du, och om det fanns skulle världen vara en mycket bättre plats. Jag mår väldigt bra när jag är med dig, känner mig trygg när jag är med dig, vet att du alltid finns där när jag behöver dig. De dagar som mitt humör är grått så vet jag att jag alltid kan finna tröst hos dig, i din famn.
Din mjuka famn, dit vill jag nu.

Vill bara att du håller om mig en stund, ger mig en kyss och bara låter mig få finnas där med dig.

Jobbet.

De ringde till mig idag, och la på.. Skumt ! Sen ringde de igen :P Då la de inte på. Jag Slipper jobba den helgen, det var chefen som hade gjort fel. Hon hade tänkt från början att jag skulle jobba då, men hon hade inte fört in det på mitt schema, men jag behöver inte jobba då, de sätter in någon annan! Grejt !

Sen hade jag skrivit upp mig i "den blå boken" att jag kunde tänka mig att jobba delad dag på fredag. Det var det hon ringde och undrade om, om jag kunde tänka mig det. Så nu på fredag jobbar jag 7-14, sedan jobbar jag 17-21.30 samma kväll !
Kommer nog gå bra, det blir ju lite extra pengar å det är ju ALDRIG fel med det :)

Skönt att allt löste sig i alla fall :)

Var med Johanna igår kväll efter jobbet. Vi gjorde sen middag, pastasallad som vi båda fick matlåda av :) VI satt och snackade en hel del också, mycket trevligt !
Idag hoppas jag på att kunna få vara med Emma, hoppas att hon har tid att undvara en liten stund åt mig, trots att hennes "Rambo" är sjuk.


Annars är det en väldigt slapp ledig dag :)

Dumma j*%&a planerare!

IRRITERAD ÄR VAD JAG ÄR ! ! !

jag är ledig den  25, 26, 27 och 28 juli vilket jag VILL VARA eftersom jag ska upp och träffa Joakim då. Men tror ni inte att när jag kom till jobbet idag och tittade i "den blå boken" där våra jobbpass och tider står att de har satt in mig 25:e på dagen och delad tur (dvs morgon och kväll) den 26:e . Detta mina vänner, har de gjort utan att fråga mig om jag vare sig vill eller kan jobba! Jag hade heller inte skrivit i "den blå boken" att jag kunde jobba, för gör man det kan de hända att de bara sätter in en utan att komma ihåg att meddela det sen.. Men det hade jag alltså inte gjort !
Så nu är jag lagom irriterad ! Tänker inte alls jobba då, jag har ju för sjutton köpt min biljett upp och allt, samt att jag ser väldigt mycket fram emot att få träffa honom !

BAH !

Jag har skrivit en lapp och satt i "den blå boken", där det står att jag enligt mitt schema som jag har fått ska vara ledig samt att jag inte kan då för att jag åker bort. De får fan ta å fixa rätt det, för jag vägrar jobba då !

Måndag

Nu har jag precis varit iväg och handlat mat med Johanna, för vi ska ses efter att vi har slutat våra jobb ikväll :) Då ska vi dra hem till mig och göra pastasallad och sitta och snacka , det kommer att bli trevligt :)

Nu har jag äntligen också pallat att ladda upp bilder på bdb, så om ni vill se några, gå dit och kika. Har tom laddat upp bilden på det nya duschdraperiet som jag hade lovat :) Jag känner mig riktigt duktig ! (a)

Imorgon är jag ledig, så förhoppningsvis blir det av att träffa emmapemma då . Det var ju ett tag sedan sist nu :) Men jag måste säga att han är en liten vekling den stackars lilla sjuklingen.. Han lever inte upp till smeknamnet "Rambo" direkt ;P HIHI ! Nej, nu var jag dum, skojade bara :)

Pratade med Joakim några gånger igår, han berättade att det hade skett något tragiskt. En gammal klasskompis till honom och en bekant till honom har tyvärr gått bort. De var med om en bilolycka, det har tom stått om den i tidningarna.
En tyst minut skänker vi dem

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60 = 1 minut.

Nu är klockan strax efter halv tolv, och bussen till Jobbet går om ca 2h. Ska nog ta och få i mig någt litet att äta innan jag drar iväg till jobbet.

Älskar dig Joakim

Söndag

Som sagt, igår kväll var jag med Jessica. Riktigt trevligt att träffa henne igen! Vi åt mat, å snackade mest hela kvällen. Vi "spisade" några skivor och blev riktigt besvikna av "Noice", trodde de skulle varit lite mer hårda... :P Hur som helst var det iaf en helt klart bra kväll med mycket skratt på slutet.

Ikväll jobbar jag (vad annars skulle jag göra :S ) har tagit åt mig ett extra kvällspass imorgon, eller snarare, jag bytte mig till det då jag ville vara ledig den 10 augusti. För den 8:e, 9:e aug är jag ledig, sedan var det tänkt att jag skulle jobba 10:e och sedan vara ledig 11:e, 12:e aug. Men då gjorde jag detta byte då så att jag då är ledig 5 dagar i sträck, vilket passar mig vääääldigt bra eftersom jag då tänkte dra upp till sthlm och spendera tiden där med Joakim :)

Kändes riktigt skumt att ringa honom igår kväll när Jessica hade åkt hem, för då när jag snart skulle länga mig, ja då skulle han snart iväg och jobba.. Kändes lite skumt så där :P

Nej, nu ska jag väl göra något vettigt.. sopa kontorsgolvet kanske..


men på tisdag är jag ledig, då vill jag ses Emma ;P

Jess, tonight it's jessie :)

Fan vilka tråkiga blogginlägg det blir när det enda man typ säger är att man har jobbat ännu en dag, å nu får ni höra det igen! Jag har jobbat idag igen, vilket gick bra, men var väldigt stressigt på slutet... Blev utlånad till min gamla grupp på lunchen för de behövde hjälp, en av deras egna var sjuk idag. Det var trevligt att träffa några av gammlingarna jag tog hand om förra sommaren, men jisses vad tid det tog.. Blev klar precis halv tre med sista jobbet och fick springa till bussen som gick precis då (jag hann lyckligtvis med), jag hann inte ens upp på kontoret för att lämna grejerna och fylla i min lönelapp att jag har jobbat.. hon jag jobbade tillsammans tog alla mina saker å gick upp på kontoret så jag kunde skynda till bussen , mycket snällt gjort. Lappen får jag fylla i imorgon när jag jobbar kväll.

Men nog om arbete!

Ikväll blir det helt andra bullar. Ska träffa Jessica ! ! ! :D Hon kommer hit senare, då ska jag bjuda på mat, sedan antar jag att det blir en del snackande då vi inte har hunnit att umgås själva på länge, sen kanske det även blir någon film.

Men det ska verkligen bli riktigt kul !

Idag är det jobb som gäller

Idag jobbar jag kväll, eller snarare, jag jobbar just nu. Men har inget kvar att göra just nu, eller snarare, är klar med allt som skall göras ikväll!
Så nu sitter man här och har dö-tid. slutar om lite mer än en timme (21.30). 

Jag har ett tag nu funderat på att skaffa bil, eller snarare, har alltid velat ha en egen bil och speciellt sedan jag tog körkortet så har jag velat ha en. Har kikat lite på olika anonser på bilar och sådant, hittat några som är lite intressanta. Men tyvärr räcker inte pengarna till riktigt. Det dummaste av allt är att mamma nu ska byta bil, och hennes bil är verkligen den jag vill ha ! ! ! Både hon, hennes man och jag tycker att det är jätte synd att jag inte kan köpa den, men tyvärr så går det inte pga att jag inte har de pengarna till det :( FAN ! ! !

jag vill jag vill jag vill jag vill ha deeeeeeeeeeeeen!

Ensam kvar...

Nu har han precis gått och jag är ensam kvar... Ensam i den tysta lägenheten, med en regnig grå värld utanför...

Kommer att sakna honom så mycket, saknar honom redan mycket!
Jag följde inte med in till stationen, klarade inte av det.. eftersom jag alltid bölar så mycket vid avsked beslöt vi oss för att ta avsked i lägenheten innan han åkte in till stan. Bölandet började redan i morse, har bölat i flera omgångar idag... urk vad sorgligt det är att han är borta nu.
Men om några dagar kommer det kännas bättre, det vet jag, det brukar det oftast alltid göra. Jag får tänka mycket på jobbet och tänka på att vi snart ses igen, så ska det nog gå.

Längtar till den 24:e

Grå dag..

Idag är det ännu en grå dag, har varit en liten solglimt idag, men annars inte mycket mer ljus än så.. Vi som hade sådant kanonväder förra veckan, men nu är det bara borta.. undrar om det beror på att de flesta människor, även jag, gnällde på att det var föööör varmt.. Men visst är det så, människan är aldrig nöjd, vi gnäller på vintern över att det är för kallt, å när sommaren väl kommer, ja då är det för varmt ! Konstigt det där egentligen..

Imorgon far Joakim iväg från mig, iväg från örebro, uppåt mot sthlm där han ska tillbringa sex veckor med att dela ut tidningar 6 dagar i veckan.. (snarare nätter, han börjar vid halv tre)...

Kommer bli så himla tomt här, kommer bli så tyst och ödsligt. Ingen att prata med, ingen att äta med eller laga mat med, ingen som håller om mig när jag behöver en kram, ingen jag kan ligga och hålla om när jag ska sova, ingen som finns där och visar hur mycket den älskar mig varje dag, ingen jag kan visa hur mycket jag älskar den varje dag..

Imorgon när han åker kommer jag önska av hela mitt hjärta att veckorna ska gå fort så att jag får se honom snart igen !
Jag har planerat att åka upp dit 2ggr under dessa 6 veckor. Första gången är kring den 24:e. Hoppas att tiden bara flyger förbi fort så jag snart får flyga iväg i en eldande fart upp upp och iväg, iväg till mitt hjärta, till han som har det i säkert förvar, han som får mig att gråta bara av att se honom, gråta av lycka, lycka över att han är min, lycka över att jag får vara med någon som gör mig lycklig..

Helgen- Mariestad

Det blev bad i torsdags kväll, jäklar vad skönt det var att äntligen få doppa sig ! Men tyvärr vart det bara ett bad den helgen.. för på fredagen var vi hos mormor fram till på eftermiddagen. sedan på eftermiddagen bakade vi rabarberpaj! :) Den blev mycket smaskig, även om den var liiiite för "grillad" på toppen, men det gick bra ändå.. Sedan på fredagen blev det sämmre väder, det vädret höll sig i resten av helgen.. Lördagen blev besök hos farmor och farfar, på kvällen blev det middagsbjudning hemma hos mamma. Min syster och hennes kille kom. Söndagen bestod av besök uppe hos pappa och packning inför avfärden till Örebro.

När svängde in med bussen på örebro-resecentrum såg vi tolvan åka in mot järntorget, så det blev till att springa ! ! ! Vi hann med den, å precis då började det regna, å regna tror jag att det har gjort hela natten och en bra bit in här på morgonen nu.. men nu är det uppehåll..

Jag har gått och blivit förkyld nu också, så himla jobbigt ! Hatar att jobba när man inte är riktigt kry!
Å en ytterligare olycka på det var att det var en som hade ringt sig sjuk nu på morgonen på jobbet, så vi blev 1 man kort... vilket betyder mer jobb för oss andra, men det gick faktiskt väldigt bra ändå, men visst, det är inte kul när det händer för ibland blir det helstressigt !

Torsdag är min enda lediga dag denna vecka, om jag inte går och blir mer sjuk... På torsdag är det också dagen då Joakim åker upp till sthlm för att börja sommarjobba (han börjar på fredag natt).. Helt ensam blir jag i 6 veckor, men jag har planerat att åka upp 2ggr och besöka honom, hoppas bara ekonomin tillåter det!


blääää, min hjärna känns som en tjock jävla degklump ! !

Nu kommer jag snart, o kära sjö !

Sista dagen denna vecka som jag jobbar, men bara lugn, mer jobb blir det nästa vecka då jag endast är ledig 1 dag! ! !

Idag, snarare i eftermiddag åker jag och Joakim ner till Mariestad, kommer åter på söndag. Vi ska bo hos mamma, å så ska jag hälsa på både pappa, mormor, farmor&farfar samt stora syster.. Lilla syster bor ju hemma hos mamma, så jag antar att jag kommer att träffa henne vaaaaarje dag ändå, så därför behöver jag inte räkna med henne ;P

I helgen ska jag banne mig BADA ! Å jag skiter fullständigt i om det skulle börja regna eller inte, för bada det ska jag bara göra alltså !

Nästa vecka någon gång drar Joakim upp till sthlm igen, han börjar jobba nästa lördag.. Då kommer jag att bli själv här i 6 veckor ! ! ! men jag ska komma upp iaf 2 ggr under de 6 veckorna till honom :)

RSS 2.0