Sen kväll..

Sitter uppe fast klockan är mycket, borde verkligen sova för jag gick ju upp vid 05.45 imorse ! ! ! Men jag antar att jag håller mig uppe för att utnyttja att kunna vara uppe sent, för att jag är ledig imorgon.. blev himla många ATT där :P
Joakim är iväg och lyssnar på bandets inspelningar, det kanske är en annan orsak till att jag sitter uppe. Dels vill jag få lägga mig bredvid honom och somna med mina armar omkring honom och dels vill jag veta hur det va, om inspelningen blev bra å sånt.
Men fan vad trött jag är egentligen..

borde sova.. men det är mycket man borde som man inte gör !

Jag köpte mig ett "månadskort" idag på bussen, har räknat utt att jag kommer tjäna 240kr/månad om jag använder det istället för rabattkort.. för om jag åker 2ggr varje dag på en månad så blir det 20kr/dag, sedan då på en månad blir det 600kr. "månadskortet" kostade 360kr. Mycket bra, eftersom jag åker huuuuur mycket som hellst för det på en månad. Vissa dagar åker man ju mindre, andra dagar mer.. Funderade redan på det där när jag gick i skolan, men jag var väl för invan med rabattkortet för att palla göra någon förändring, men nu så är det gjort iaf !


Människan är ett vanodjur, vi vänjer in olika beteenden och det är svårt att ändra dessa beteenden sen.. men det går

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0