Sista inlägget i min lägenhet

Detta blir det sista inlägget jag skriver här i min lägenhet, för imorgon har jag inget bredband kvar...

Igår var jag ute med tjejerna, alla tjejerna ! ! Riktigt trevligt. O'learys var stället vi befann oss på större delen av kvällen, men sista stunden av kvällen hamnade vi på vita bänkarna på Järntorget. Dit kom även min "vita riddare" , Joakim ;)
Sedan gick han och jag hem till mig.

Idag blir det packa av för hela slanten ! Har än så länge packat 2 svarta sopsäckar fulla med kuddar, täcken, lakarn, handdukar osv... Det som jag har tänkt packa ner idag är: alla kläder som jag inte MÅSTE ha den sista veckan, packa ner alla småpruttiluttrar som jag inte redan har packat ner. Packa ner allt i köket som inte MÅSTE vara kvar uppe sista veckan, mitt PS2 och alla spelen åker nog ner nu också. Högtalarna till datorn åker kanske också ner senare. Funderar på om balkongmöblerna också ska skruvas ner nu.

Snart är det verkligen dags på riktigt!

Imorgon går jag bredvid på sommarjobbet tisdag har jag Dockit-utbildning, onsdag har jag Lyftkörkortsutbildning. sedan på torsdag och fredag är det packning, tvättning och slängning av skräp som gäller. På lördag smäller det!
Som jag har sagt förut så är det jätte snäll om de som kan, kunde undvara en liten stund av dagen att hjälpa till med flytten. Kanske inte hela flytten utan bara en liten stund, minsta lilla hjälp skulle betyda mycket i det stora hela..


Nej, nu har jag inte tid att sitta här och slöa mer. Måste fortsätta packa..


Vi hörs när vi har installerat oss i den nya lägenheten :)

Lördag

Igår var det Coco Thai med 3 kurskompisar, Britten, Linnéa och Malin. Mycket trevligt. Vi åt så vi blev heeelt slut ! haha !

Idag är min största längtan efter en skön sandstran och ett dopp i sjön !  fan att man inte har en bil alltså...

Min prioriteringslista:

1. Jobb
2. Pengar
3. BIL ! ! !

Egentligen skulle jag vilja ha bil överst, men utan de 2 övre punkterna kan man ingen bil skaffa.. :(
Håller på och försöker packa lite, men det går segt när man bara tänker på att få komma ut.. Försökte sätta mig och sola en stund förut på balkongen, men gav upp det rätt snart för jag blev så rastlös!


Ikväll blir det som det ser ut nu att sitta å dricka lite och snacka på en uteservering med tjejerna. Soft !  Hoppas bara att vi får någon plats :P

Examen

Idag har man fått många gratulationer från mamma, pappa, syrrorna, mormor & moster , Joakim.. Pappa hade tom satt in en peng på mitt konto ! Lika mycket som jag fick av mamma, så jag vart grymt förvånad, med det var positivt..

Så nu idag har jag med andra ord slutat skolan och haft en liten examen så att säga.. Fick mina sista två betyg som blev VG båda två. Det var gött !


Måste hoppa in i duschen snart, ska in till stan och träffa 3 "tjejer" (de är typ över 30 allihopa), och äta middag på coco thai vid sex. Fira lite att vi har slutat nu typ. Blir trevligt.

Internet finns fortfarande kvar, men sista maj är det borta ! Kommer bli jobbigt att ha internet tystnad en heeeeel veecka ! ! !

Torsdag, slappdag

Idag var min sista gruppredovisning, nu är jag klar med alla mina kurser ! Imorgon får jag de 2 sista betygen.. spännande ;P

Fick 2 kort i brevlådan idag, "grattis till examen" stod de på dem. Ett från lilla mamsingen och ett ifrån mormor&moster. Mamma var tom så snäll att hon skickade med en liten peng ! :D välbehövligt !

Idag ska jag banne mig inte göra något jobbigt, inte flytta, inte städa, troligtvis inte ens packa ner något heller.. Jag ska bara vara.. Kanske kommer finnas till vid dator ikväll och vara social, om det är någon annan som befinner sig där och är det..

Det är bara en sak kvar som hänger i luften som jag måste göra, Jag Måste Ordna Med Adressändringen... men det fixar jag nog tillsammans med Joakim ikväll så att vi båda två får det gjort.

Är hungrig, åt bara en fesen macka till lunch idag vid typ 11 tiden.. men jag tänker vänta till middagen som jag ska börja med kring 17 tiden.. Eller ska jag ta mig något litet mellanmål innan? hum, det tåls att tänkas på...Bye bye Kotten !

Som sagt, igår flyttade vi HELA Joakims lägenhet hem till mig. Vi fick låna Jakobs bil att köra allt i.. allt som allt blev det 3 vändor fram och tillbaka.. plus en första vända då jag kom på att jag hade glömt kvar nyckeln till källarförrådet hemma hos Joakim så det var bara att vända tillbaka och hämta den..
Vi var hemma hos mig efter att ha kört allt samt lämnat tillbaka bilen igen vid 23.40 ! ! ! å vi började typ vid kl 17... det tog sin tid ! ! !

Idag fick jag mitt betyg i geriatrik kursen.. för er som inte vet vad det menas med så står geriatrik för människan sjuka åldrande, men i den kursen ingår även att läsa om gerontologi som är människans friska åldrande.. Hur som helst så fick jag VG .

Efter det så drog jag hem till Joakim och började fixa med städningen, sedan blev det lunchpaus och sedan full rulle med städningen igen..
Jag började städa vid 11, och städningen var klar kl 19. Jag städade det mesta själv för Joakim var i skolan hela dagen den stackaren (eller lyckosten beroende på hur man ser det)... Jag tvättade också, kl 13-17.30 höll jag på å lassa i maskiner fram och tillbaka.. bokade 2 pass för det. men jag hade då bara 1 tvättmaskin att tillgå på dessa passen..

Fy fan vad jobbigt det var att städa , önskar att jag aldrig mer behöver göra om det.. men om 2 veckor typ så måste jag göra om det.. men då med min egen lägenhet som dessutom är större. men då är Joakim mer tillgänglig för han är ledig och Johanna ska hjälpa till en dag med.. det blir kanoners !

Imorgon är det gruppredovisningen.. efter det tänker jag försöka ta det lugnt...

fick en sån rolig kommentar av Tina efter förra inlägget.. Hon tyckte att jag skulle stressa ner och att del lät som att jag skrev bloggen under ett enda andetag .. :P Haha !

Jag önskar att jag kunde stressa ner lite, men det har jag inte tid med just nu.. vila kan man göra när man e död ;P

Mycket att stå i

Jag har blivit beordrad att uppdatera flitigt här denna vecka eftersom mitt bredband är uppsagt på fredag... Sedan kommer det att vara internet-torka för min del fram tills vi har flyttat in i vårt nya hem.

Vad det gäller Joakims soffa så har det löst sig, någon har visat intresse och ska hämta den på fredag. Jag fick ett anonymt tips om att Myrorna hämta saker gratis.. då vill jag svara på det : Ja, de hämtar gratis. Men nej, de ville inte hämta vår soffa för de hämtar bara saker om det är flera saker.. Så soffan samt 5 plastpåsar med kläder tyckte dem inte dög att hämta.. Så ja, de hämtar gratis, men de pallar ju fan inte att hämta något !
Men som sagt, det problemet är löst ändå..

Idag hade jag mitt sista prov i denna utbildningen, jag hoppas att det gick hyffsat bra iaf. det känder iaf OK ! På torsdag har jag min sista redovisning i denna utbildningen.

Idag har jag vart å hämtat en lapp i receptionen på skolan där jag fick fylla i att jag ville att de skulle skicka hem mina kurser och betyg på ett samlat betygsdokument, annars så kan jag inte visa upp dem för min chef, å då får jag ingen högre lön.. å det skulle suga !
Så betygen kommer hemskickade efter den 5:e juni, för då ska alla betygen vara satta..

Sedan har jag vart på banken idag och fixat lite, måste ju se till att ha ekonomi att fixa allt nu kring flytten och överleva ekonomiskt i sommar då första lönen inte kommer förrän i slutet av juli..

Idag sker flytten av Joakims saker hem till mig, vi ska hämta Jakobs bil halv sex. sedan snurrar vi igång med alltihopa.. Jag har skruvat ner hyllan från väggen, sen ska jag riva ur sängen och lite sånt småfix så är vi klara att bara lassa in i bilen sen å åka fram och tillbaka tills allt är flyttat..
Som tur är ska vi ta ner allt i min källare så slipper vi släpa upp det 3 våningar !

Imorgon blir det urstädning av hans lägenhet samt tvätta så att vi kan få den städbesitkad på fredag- verkligen fullt ös denna vecka..
I helgen är det til för honom att sitta och plugga till tentan han har nästa vecka, samt för mig att packa ner ännu mer av mina saker. Jag har bara 2 lediga flyttlådor kvar och jag hoppas att det räcker med dem, annars måste jag ner på stan å köpa några till..
Jag tror att jag har pratat om nästa vecka redan? Om att jag går bredvid på måndagen på sommarjobbet, att jag har dockit utbilding på tisdagen och att jag har lyftkörkortsutbildning på onsdagen.. Så därför har jag inte så mycket tid nästa vecka att hålla på och packa. Därför vill jag ha så mycket som det bara går gjort nu i helgen..

Jag hade as svårt att somna i natt, jag låg bara och tänke på allt jag har å göra, hur det kommer att gå, om jag har glömt bort att göra något osv..

Har hållt på å krånglat med min internetbank också för att skaffa en e-legitimation.. men nu tror jag att det är grejat, behöver bara den där lilla sladden till min dosa så ska det funka sen..

Jag måste adressändra mig nämligen och det går tydligen snabbare med e-legitimation å sånt.. å sen att man gör en eftersändning av posten efter det...Nej, nu tror jag banne mig att jag behöver vila en stund innan jag river ur sängen.. får se hur flitigt jag hinner att uppdatera denna veckan.. något mer hoppas jag att jag hinner skriva..


Morgon skriverier

Nu är jag vaken tidigt igen.. vaknade vid halv tio, men somnade säkert inte förrän närmare 2 i natt..
Förresten var det jag som sms:ade honom först, och ringde.. sedan fick jag svar att det var en massa tal som hölls å att han skulle sms:a när de verkade vara över.. typ 1,5 h senare sms:ar han å säger att jag får ringa om jag vill.. då låg jag å halvsov, för klockan var 01.20, men jag gick upp och ringde honom så jag fick prata lite med min älskling ! :)

Sen som sagt somnade jag säkert inte före 2. Och kl typ 10 i 3 ringde emil ! :O men det var ett väldigt kort samtal, tror det bröts, eller så la han på för att jag var tråkig kanske :P

Hur som helst sitter jag vaken nu i alla fall, är hungrig och vill ha frukost.. Hoppas att Mulle kommer upp snart så att jag får någon frukost någon gång..


Vad händer idag?
Antar att det inte händer så mycket... Mulle åker hem i eftermiddag så jag måste följa henne till bussen, annars antar jag att det inte är så mycket som händer... Funderar på att packa en låda med glas, jag behöver ju inte ha alla glas kvar uppe nu de sista 2 veckorna.

Förresten så hade vi i torsdags satt upp en lapp ang Joakims soffa, där vi skrev att vi skänker bort den pga flytt. För vi kände det att vi inte orkar att bära den upp till Emma, för det var prat om att vi skulle få ha den där i sommar medans vi funderar på vad vi skulle göra med den typ. Sedan kände vi att vi inte har varken tid, ork eller råd att hålla på å hyra ännu någon form av transportmedel för att forsla iväg den till soptippen.. För om man vill att sopgubbarna ska ta med den när de hämtar de vanliga soporna kostar det 500kr ! Å vi känner inte att vi har lust att slänga ut 500 spänn på en soffa som vi fick gratis från första början...
Så nu är det iaf någon som har nappat på lappen och vill ha den. Så det problemet är löst !

Nästa vecka blir det mycket att göra.. Dels har jag provet på tisdagen, sedan ska vi flytta alla Joakims saker hem till mig på tisdagen, sedan på onsdagen ska vi börja städa ur hans lägenhet samt tvätta.. På torsdagen har jag min sista redovisning och på fredag får jag veta mina sista betyg.. På fredag har vi även som plan att få lägenheten städbesitkad så vi kan gå vidare till nästa lägenhet och göra klart den med packning osv ..

Jag är glad att jag började tidigt med min packning, men det börjar kännas som att det är miljoner saker kvar och packa men att jag inte vet i vilken ände jag ska börja ! Som sagt, det är bara 2 veckor kvar nu ! ! !
Å nästa vecka går ju tisdagen och onsdagen bort för att vi fixar med hans lägenhet då, samt att sista veckan går typ måndag, tisdag och onsdag bort för att jag har massa jobbgrejer då.. jag får försöka packa lite på kvällarna då.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH ! ! ! ! Jag m[ste verkligen s'tta fart!
vad h'nde, det blev n[got fel p[ mitt tangentbord nu, inga av de 3 sista bokst'verna i alfabetet fungerar nu ju! va, hur kommer det sig

Saknar

Saknar min Joakim..

Vi har inte setts sedan i torsdags kväll och inte hörts sedan igår kväll.. Jag vill försöka vara stark, vill försöka visa att jag inte behöver höra ifrån honom hela tiden för att överleva. därför har jag därför inte sms:at honom något idag, för jag vill inte vara den som är mest på, så att säga.. tänkte att det vore lite intressant å se hur lång tid det tar innan han hör av sig.. fast å andra sidan så kan det hända att det tar väldigt lång tid med tanke på att det är idag de skulle spela på bröllopet. antar att de har fullt upp då!
Hade vart kul om han hörde av sig idag iaf, men dagen är ju inte slut än... Hur som helst så ses vi ju imorgon iaf..

Idag är det 2 veckor EXAKT tills det stora FLYTTLASSET går! Känns riktigt bra ! Som sagt har jag packat lite mer idag, och mer blir det kanske imorgon, eller redan ikväll om jag blir rastlös..

Imorgon åker min Mulle hem, har vart skönt att ha henne här i helgen, hade blivit bra ensamt annars !
Hon tappade förresten en tand idag ! ;P

Saknar dig Joakim, min älskling..

bio

Det blev ingen bio igår, vi tog det lugnt hemma istället.. vi såg på film och sjöng singstar i flera timmar :P haha! vi var tvungna att köra minst en låt på varje skiva, och jag har ju några stycken... närmare 8st ^^,

Idag blev det bio, och vi såg Natt på muséet 2. helt reko film!

vad som händer nu vet jag inte riktigt...

jag har packat lite mera, typ 2 lådor..


tjarå !

En lista..

DIG:
1. Hur lång är du? 171 cm typ
2. Vad vill du bli när du bli stor? bättre än vad jag är nu
3. Vad pluggar du? undersköterska, men snart äre slut med de !
4. Har du långt hår? axellångt..
5. Vilken hårfärg har du? brun
6. Sminkar du dig? sällan
7. Har du haft sex senaste månaden? haha, självklart !
8. Använder du läppsyl? det händer, MEN BARA I NÖDFALL!
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? vita med små rosa hjärtan på
10. Har du kysst någon idag? tyvärr inte :( Joakim är borta över helgen..

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? nej, det har de inte gjort på många år...
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? de är bra på olika vis.
3. Hur många syskon har du? två riktiga, 4 ingifta
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? det senaste jag skrev snarare (på msn) , var nog att jag skulle ta hans tv.
5. Vilken mat lagade din pappa senast? han grillade!
6. Hur många ställen har du bott på? I mariestad: marmorvägen, torngatan, john hedins väg, björkvägen, musikvägen, I örebro: Kalle post väg, Kaserngården, Lars wivallius väg, och den nya blir Granrisvägen
7. Vem i din familj stör du dig mest på? antagligen mamma eller mollie, för det brukar vara dem jag babblar med mest.
8. Vilken familjemedlem är snällast? alla har sina ljusa stunder..
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? idag

KOMPISAR:
1. Senast du var med nån kompis? I onsdags tror jag, Emma
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? oj, den var knivig.. jag tror att jag sov hos emma, eller var det jessica&tessy, men det var nog över ett år sedan..
3. Har du kysst nån kompis? nej
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? ja
5. vem har du varit kompis med längst? egentligen är det väl jenny i mariestad, men vi har typ ingen kontakt längre.. så jag får nog säga jessica.
6. Vem känner dig bäst? jag. känner jag mig själv, ja det gör jag kanske men jag är inte säker :P
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? nån vecka kanske, eller mer..
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? skulle väl kanske lägga upp det på ett snyggare sätt, om jag överhuvudtaget skulle säga det..
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? har väl hänt någon gång, men inte så ofta..

KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? underkläder, strumpor, leggins, jeanskjol, beige topp
2. Har du bytt om idag? ja, från sovkläder till vanliga kläder :P
3. Favorittröja? en lila tröja kanske ..
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? oj, hum, vet inte.. det är kroppen som gör plaggen sexiga..
5. Har du gett bort kläder nån gång? japp, emma fick med sig lite när hon var här sist, och lina när hon var här sist.. jag är givmild :)
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? oja, många !
7. Har du handlat kläder genom internet? inte via internet, men via katalog någon gång.. men det var mååånga år sedan.
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? nopp, finns ingen anledning till det..
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? dunno
10. Vad använder du för skor? "ballerinaskor" eller vad det kallas, och höga skor.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? åt mamma, men inte åt pappa
2. Klä dig annorlunda? vågar vågar jag väl, men gör det gör jag väl inte direkt.
3. Vara dig själv? för det mesta skulle jag tro.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? ibland.. men tyvärr är det lite motigt.
5. Fisa inför din pojk/flickvän? ja det vågar jag, men det kan kännas en aningen pinigt..
6. Pierca dej? jupp
7. Ge dig på utmaningar? beror på vad för utmaningar..
8. Ha sex på offentlig plats? självklart !
9. Vara omogen? ja, ibland
10. Äta små kryp? vågar vågar jag, men vill fan inte !

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? Wadköping
2. Vad heter din favoritlärare? på denna skolan, kerstin J
3. Vad är ditt favoritämne? ETIK !
4. Snyggaste läraren på skolan? finns ingen här, å på virginska var det inte janne som alla andra tyckte, jag tycker han e ful !
5. Fulaste läraren på skolan? denna skolan, dunno, virginska roland?
6. Tråkigaste ämnet? livskunskap?
7. Har du skolkat mycket senaste året? nopp, någon lite dag kanske..
8. Hur tar du dig till skolan? buss/gå
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? nej, men hade planer på det en gång..

RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? fato, var inte det den där tjejen i "säg att du älskar mig"?
2. När tuggade du tuggummi senast? i helgen kanske..
3. När var du på semester senast? öland sommaren efter nian tror jag..
4. Vilken färg är det på din tandborste? rosa
5. Är ditt hår tråkigt? just nu ja, för det behöver klippas..
6. Vad har du för påslakan just nu? ett svartvitt med får, och ett vitt med massa färgglada blommor.
7. Vem såg dig naken senast? joakim
8. Hur ofta duschar du? varannan dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? tror det är ett tuggummi, men nej, tror inte det..

Go morron!

Idag är det grått och trist väder ute, det som var så fint igår...

Klockan är inte mer än typ 10 på morgonen, och jag har redan varit vaken över en halvtimme, varför? Jag tror att jag håller på och blir en sån där gamling som har svårt att sova länge... förr älskade jag och sova, det gör jag nu med, men då kunde jag sova väldigt länge, och hur mycket som helst nästan...
Men inte nu, vaknar jag tidigt, tidigt för att vara ledig dag iaf..

Vad ska man göra denna gråa trista dag? Gå och hoppa på Mulle så att hon vaknar...å sen fråga henne om råd kanske? njaaa.. det är rätt skönt när hon sover, så jag ska nog låta henne sova en stund till.
Men jag tror iaf att vi två tjejer ska dra oss ner till stan en sväng idag, kolla lite i affärer och sånt.. Jag tror att jag kan behöva köpa mig ett par leggins kanske.. Mulle behöver knappast köpa något mer iaf, hon shoppade järnet igår!
Sedan måste vi handla mat, vad vi ska äta under våran resterande ledighet tillsammans.

Ikväll ska vi nog gå på bio, om inget annat vettigt händer.. men det tror jag väl inte att det gör..

Nu har Mulle vaknat, så det är väl dags att fixa frukost.


tjingeling !

tjenamoss!

Så fucking soft med långhelg !

Nu har jag lillasyster Mulle här på besök igen, hon ska ersätta Joakims plats nu när de åker iväg till småland imorgon för att ha sin spelning. Hon kom sent igår kväll, å jisses vilken timeing vi fick med bussarna. Jag och Joakim åkte in för att möta Mulle, som skulle komma ca 5 i 10, vi tog bussen från hjärsta som gick 21.35 (jag vet, vi missade halva grays ! ! !) men iaf, vi var lagom vid stationen vid typ kvart i. bussen tillbaka till hjärsta skulle gå 21.52... mulle kom 21.50 typ. så det blev till att skynda sig till busshållsplatsen, men vi timeade den perfekt! yey !

Idag har vi vart nere på stan en sväng, mulle har shoppat loss! Jag bara tänker på att det var längesedan nu som jag kunde göra det, vill också, men måste hålla i pengarna lite inför all flyttning å sånt.. jag fick iaf köpa mig en ny deo, för mina andra är typ slut.. wow, lite shopping..

Imorgon ska vi kanske till stan igen, å så blir det kanske bio på kvällen. najsinajs !
Jag borde försöka få någon packning gjord också, men vi får väl se hur det går med den saken... borde passa på när jag kan och har tid... Det är banne mig inte långt kvar nu! På lördag blir det 2 veckor exakt kvar till det stora flyttlasset går!
Å nästa vecka flyttar vi alla Joakims saker hit... och städar ur hans lägenhet.

Tacos ikväll, å nu har jag banne mig lyckats hitta två avocado som inte var stenhårda ! !

Tisdag, japp det är det

kan kryssa ännu mera saker i min checklista över saker jag har kvar i skolan.. så nu har jag bara kvar:

*grupparbetet i rehab/hab. som handlar om rehabilitering för dem som har fått en stroke. vi ska göra studiebesök på måndag, sedan redovisar vi det på torsdag nästa vecka..

*provet i lindrandevård, som är på tisdag nästa vecka

annars är det rätt lugnt. Imorgon på morgonen är någon från Sjukhuskyrkan där och föreläser om vad de sysslar med, sedan efter det får jag reda på hur det gick på provet i geriatriken jag hade förra veckan.. håll tummarna för att det iaf gick någorlunda bra !?!

Idag var jag och Joakim iväg med hans lilla databord upp till emmapemma, där det ska få stanna tills vi får våran nya lägenhet och kan flytta det dit istället. Jag stannade kvar en stund där, medans Joakim vackert fick gå hem å plugga lite. Hehe. Det blev några timmars snack innan hon skulle iväg och träna med muskelbyggaren Rambo ;P

Har just gjort affärer med pappa, ska köpa hans gamla 32" tv, silverfärgad. (ca 3 år gammal). Den kommer att matcha snyggt med min silvriga VHS och min silvriga DVD ! :) Han ska även ta upp min slinga, så alla ni med apparater är välkommna att se på film hemma hos oss i vår nya lägenhet å njuta av att höra ljudet direkt in i örat via slingan. Ni andra är förstås också välkommna, men ni kommer inte ha samma sjysta feeling som vi andra ;P
När jag flyttade till lägenheten i Baronbackarna pallade pappa inte att montera loss slingan som var så fint undangömd bakom lister och sådant, men nu när han och hans fru håller på och fixar och donar i vardagsrummet tog han bort den. Så nu kan jag äntligen få njuta av den :D

Annars har det inte hänt så mycket idag.
Vi åt fiskpinnar och hemmagjort mos idag, jag märkte dock att potatisen redan börjar bli lite dålig att använda till mos (på sommaren är det inte så bra att göra potatismos, funkar inte så bra på färskpotatis), så nu vet ni det ! PS. för er som inte fattar att jag inte menar att potatisen redan är färskpotatis så menar jag inte det.... jag menar bara att den börjar gå åt det hållet och därför inte är så lämpad att göras mos på..

helgen var bra

helgen var bra.

fredagen blev det lite annat än vad man hade planerat, men det var mycket kul ändå.
lördagen blev bio på dagen, vi såg Wolverine. senare på kvällen var vi på ett litet mysigt café där Jossan och hennes band hade en liten spelning.
efter det gick vi till VB och hyrde en film, "stepbrothers", en lite smårolig och lite halvkonstig film.

söndagen blev det bara slappande för min del, och pytte pytte lite packning.. han var å repade med grabbarna..

Idag är det fruktansvärt tråkigt och regnigt väder, och jag sitter och ska nu försöka att skriva ett arbete om en demenssjukdom.. (det ska som vanligt vara inlämnat imorgon)..

önska mig lycka till !

hörseln min

nu känner jag mig som den hörselskadade dumma typ jag är !

ursäkta mig för att jag inte kan höra om det är sämmre ljudkvalitet , eller inte på vissa låtar som man lyssnar på . exempelvis från youtube... bah ! låt mig bara lyssna, låt mig få göra det!

inget blir som man tänkt sig..

Ingen blir som man tänkt sig..

jag trodde vi skulle hem till mig igår, så blev det inte.. trodde vi skulle äta lasange, så blev det inte... trodde vi skulle gå på bio, så blev det heller inte.. HAHA !

istället blev vi kvar hos joakim, vi grillade och så blev det att vi festade hos tony..

idag där emot ska vi äta lasange och förhoppningsvis komma hem till mig, å sedan gå på bio..

Idag är det fredag!

bra låååååååt ! (scrolla ner om ni vill läsa om vad jag har å säga idag)

The cure - friday I'm in love

I don't care if monday's blue
tuesday's grey and wednesday too
thursday I don't care about you
it's friday I'm in love

monday you can fall apart
tuesday wednesday break my heart
thursday doesn't even start
it's friday I'm in love

saturday wait
and sunday always comes too late
but friday never hesitate...

I don't care if monday's black
tuesday wednesday heart attack
thursday never looking back
it's friday I'm in love

monday you can hold your head
tuesday wednesday stay in bed
or thursday watch the walls instead
it's friday I'm in love

saturday wait
and sunday always comes too late
but friday never hesitate...

dressed up to the eyes
it's a wonderful surprise
to see your shoes and your spirits rise
throwing out your frown
and just smiling at the sound
and as sleek as a shriek
spinning round and round
always take a big bite
it's such a gorgeous sight
to see you eat in the middle of the night
you can never get enough
enough of this stuff
it's friday
I'm in love


Sitter och väntar på att Emmapemma ska höra av sig, vi ska ner å luncha på stan är det tänkt. grejt !

som sagt, det är fredag idag å vad händer denna fredag då?

jo, det ska jag berätta för er..

jag ska hem till min lägenhet idag och vattna mina stackars blommor som troligtvis är halvvissna och ruttna nu... men först, ska jag öppna ytterdörren och finna iaf ett brev på min hallmatta.. jag ska öppna det med spänning och läsa vad som står. brevet som ska innehålla mitt sommarschema. jag kommer nog muttra en stund över alla de helger och kvällar jag kommer att bli tvungen att jobba, men sedan inse att jag kommer tjäna massa pengar å känna mig tröstad av att veta det. för pengar, ni vet väl vad man kan göra med dem? förutom att rulla ihop dem för att använda dem när man snortar en lina...
man kan KÖPA SAKER FÖR DEM, saker man vill ha, saker som är kul, saker man absolut inte har någon som hellst användning av utan bara vill tillfredställa begäret av att köpa ! haha !

sedan blir det lasange till middag och efter det troligtvis bio med min älskade pöjk !


inte långt kvar, snart blir jag en sambo :)
(...igen...) (( å låt oss hoppas att det går lite bättre denna gången, eftersom det förra tog slut efter ca 5 1/2 månad boendes ihop, inte ens det om jag tänker efter, eftersom jag var borta mesta delen av sommaren))
hur som helst jag hoppas att det kommer att gå superbra å att det kommer att hålla superlänge!

kvällen blev räddad!

vilken tur! kvällen vart inte så tråkig trotts allt ändå!

stax efter att jag hade avslutat förra bloggen så satt jag som bäst å glodde på tv när en svart katt helt plötsligt kom och kröp in under soffan ! :O jag hade öppet dörren ut... vart lite shockad där, men lite trevligt ändå. den lät mig klappa den lite, sedan gick den ut igen..
sen hörde tessy av sig, så jag drog in till stan å mötte upp henne där. vi pratade redan igår om å fika på stan.. så nu vart det av iaf.
"vet du vad det är för dag idag?"
"njeeeaaa, torsdag?"
"det är citronpepparnsdag idag!"

haha!

jag visste fan inte att kryddor har egna dagar !?! :O

sova själv i natt då!

det går nog bra, bara man somnar, för då märker man ju ändå inte av om någon är där eller ej ! haha!

trååååkigt

har så himla tråååååkigt !

absolut ingen som har tid att se en stund, eller iaf snacka en stund?

Hade både prov och redovisning idag, 2 saker att bocka av på listan av skolsaker som jag har gjort klart.
Ikväll åker Joakim till sthlm, men nu först är han och repar..
blir tomt i sängen i natt.. men han kommer ju tillbaka imorgon. :)

En bra tisdag

4 saker jag kan checka av fråm min "måste göra lista" :

* Boka flyttbil
* Lämna in artikeln och reflektionerna till läraren i Lindrandevård
* Lämna in arbetet om ett funktionshinder till läraren i rehabilitering/habilitering
* Ha grupparbetsuppföljning om förstoppning/diarré

Detta har jag avklarat idag i alla fall.

Det känns gött att ha så pass mycket i skolan avklarat.

Kvar är nu:

2 grupparbeten i Rehab/hab :  det ena om hjälpmedel, det andra om rehabilitering som finns att tillgå i samhället.. ex efter en stroke..
2 prov : ena i Lindrandevård, det andra i Geriatrik
1 inlämningarbete: i Geriatrik om en demenssjukdom

sedan är jag klar !

Gött att ha bokat flyttbilen nu iaf, det blev den flådigaste ;P En stor och bra, men en sån där höj och sänkbar "lyft" där bak, aaaaa ni fattar vad jag menar va?
Tänkte att det kunde vara bra eftersom vissa av mina saker är väldigt tunga, ex SÄNGEN !

Ledig imorgon, men det blir till att plugga till provet i geriatriken som jag har nu på torsdag.


Ikväll var jag och Joakim så sugna på Kina muren så vi stack ner och käkade mongolian barbecue. NICE !
Så nu är man grymt mätt, och väntar på att House ska börja...

Inte något nytt

Har inte så mycket att säga egentligen..

Måndag, tillbaka till verkligheten igen då, tillbaka till skolan...

Längtar redan till på fredag !

Gårdagen

Shit, jag drömmer typ om packning, flytt och att köra flyttbil varje natt !

Igår kväll trodde jag att det skulle bli rätt så händelselös kväll, men det slutade med att man hamnade hos Alex på studentgatan festade lite.. sedan hamnade vi på Stället.
gårkvällens mest köra replik - "vi drar till stället istället" :P

På Stället träffade jag även Jessica, det var väldigt kul! Vi bara skrek när vi såg varandra. Jessica var helt galen, hon sa "jag måste säga det igen, AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH! " så skrek hon flera gånger :P HAHA !

Sen drog jag och Joakim hem till mig och somnade sött.

Idag lider jag av huvudvärk, och har känt till och från en liten illamående känsla.. trots att jag igår bara drack 3,5 cider med styrka 2,25 som jag hade köpt på pressbyrån, samt en cider på krogen.. Jag var inte full, kände inget av något.. men ändå har jag sån huvudvärk idag!
Sympatibaksmälla, blä!

R.I.P

Idag dog min lillasysters hamster Nisse, värdens sötaste och goaste hamster. Han var egentligen min från början, men hon ville ha den, å jag tog då istället Ruggisen när vi hade alla små söta hamsterungar hemma hos oss för lite mer än 2 år sedan.
Nisse och Ruggisen var syskon, å nu är de båda borta.
Troligtvis lever väl ingen av de andra syskonen heller som vi lämnade in till djuraffären.

Mulle är förkrossad att hennes älskade Nisse är död, å jag är så ledsen för hennes skull!

Hejdå Nisse!

Dagen idag

vette sjutton vad jag ska göra hela dagen idag..
Vet inte hur mycket mer jag vågar packa, det är ju ändå nästan fyra veckor kvar till flytten.. man vill ju inte bo i lådor de sista veckorna heller, fast samtidigt vill man inte ha för mycket packning kvar på slutet heller.. svårt det där..

Kanske blir det någon låda till idag, sen får jag väl hejda mig ett tag å fortsätta lite mer nästa vecka..

6 juni, då bär flytten av, så för alla er som inte har något vettigt för er den dagen samt är kvar i örebro vore det jättebussigt om man kunde tänka sig att hjälpa oss :)

Idag halv 2 kommer en från Finfast samt en tänkbar ny hyresgäst och kollar på lägenheten. Ska bli intressant å se vad det är för en, vet iaf att det är en kvinna.
jag ska säga till henne att om hon skulle vilja ha tillgång till lägenheten tidigare så kan vi ordna det, med någon form av uppgörelse.. beroende OM, och hur tidigt hon vill ha den så kanske man kan göra upp om flyttstädet, eller om en del av hyran..

tror det är dags att göra frukost nu iaf!

packning

Jahapp, har hållt på och packat hela denna dagen... iaf i stort sett.

men nu börjar flyttlådorna ta slut, ska iväg med Emil sedan å köpa fler... 5 hela stora lådor är fullpackade, det kanske inte låter som att jag har gjort så mycket då.. men jag har även monterat isär hamsterburen och diskat alla de sakerna. samt att det är mycket att fixa med när man ska packa, saker å ting ska passa i lådorna, det får inte vara för tungt, inte för lätt samt att man måste hålla lite koll på vad man lägger i vilken låda.. sedan måste jag hålla lite koll på vad jag lägger ner, för allt kan inte packas nu. lite måste vänta till sista veckan. måste ha något att äta på, något att torka mig med efter duschen och något att ha på mig :P å lite annat smått och gott.

Men det som är helt nedpackat nu iaf är : alla VHS samt DVD- filmer, alla spel, kokböcker och en hel del av mina vanliga böcker. Har även börjat packa ner saker i köket.

här näst tror jag att det är dags att packa ner alla mina ljuslyktor.. det är ju en del!

ska iväg å fika hemma hos laxen sen också. får inte glömma bort det, å efter det ska jag iväg med Emil.. mycket att fixa med nu.

Hejja mig !

Tack! :)

Tack Tessy och Jessica för en trevlig kväll! Det var verkligen uuuunderbart att äntligen få träffa lite kompisar.. jag har ju flängt och farit de senaste helgerna, så man har inte sett nån.. å på veckorna, ja vad händer med veckorna egentligen? de bara springer iväg alltså!
Men nu var det gjort, äntligen lyckades man träffa folk! YES !

Det får inte dröja flera veckor tills nästa gång...

Jag använder mig av ett fult ord..

Jisses, känns bara som att tiden springer förbi..
Det är så mycket man MÅSTE göra, det finns så mycket man VILL göra förutom alla MÅSTEN, å det är så fruktansvärt lite man hinner !
Måste är ett fult ord, men vissa saker måste man verkligen...
Jag måste packa, plugga, fixa en flyttbil, bestämma med alla folk vilken dag som de ska infinna sig och hjälpa till med flytten..
har väldigt mycket att packa, och väldigt mycket i skolan nu så här på slutet...

Jag vill umgås med mina kompisar, känns som en evighet sedan sist...!
Tänk vad gla' jag skulle vara om ett vänligt ansikte kom förbi lite spontant och knackade på dörren uppe på grankotten!

Måndag

Det jobbigaste med att komma tillbaka från sthlm är nog att rulltrapporna här går 3 gånger långsammare än de i sthlm gör ! haha! dagens I-landsproblem ..

Ser ut att hända mycket denna veckan..

Träffa Malin imorgon, förhoppningsvis träffa laxen på torsdag. Plugga måste jag göra, samt att jag ska packa.

Påbörjan...

Tillbaka från stockholm idag.

Har varit en trevlig helg, ingen shopping alls. Men mycket umgås med hans syskon och deras respektive. Fick även träffa hans mamma igen, 2:a gången jag träffar henne nu. Hon är trevlig :)

När vi kom till örebro åkte vi hem till min lägenhet för att bära upp flyttlådor och äta lite.. det känns mer verkligt nu när det står massa flyttlådor i lägenheten nu!

Jag hann tom att packa 2 st lådor fulla och började på en 3:e innan vi skulle med bussen.. Känns bra att ha kommit igång lite smått i alla fall !
Det går rätt fort att packa ändå, bara man vet vart man ska börja och vad som ska ner med vilka saker typ.. och jag har måååånga flytterfarenheter, så det går nog ganska så smidigt .
Men jag lär nog få skaffa min fler flyttlådor, de jag har från att jag flyttade från Hjälmaren lär väl knappast räcka..

Jag som trodde att de hade stulit min datorskärm när de hade dyrkat upp mitt lås, men nu när jag var nere i källarförrådet så hittade jag den självklart under en matta ! HAHA !
Men det var väl bra det då, då vet jag att de inte stal något iaf..

Stockholm

Nu är jag i Stockholm.

Vi åkte dit i torsdags, på eftermiddagen.
Trevligt att vara här under en långhelg, då behöver det inte kännas så stressigt.

i torsdags tog vi det mest bara lugnt och hade en myskväll för oss själva. Igår var vi ute och åt på resturang, sedan gick vi hem till hans ena bror och umgicks. sedan gick vi plus hans bror och hans brors tjej ut och tog oss ett glas. sedan var det sags att gå hem.
Idag har jag inte gjort mycket, har mest legat och glott på film, har haft så ont i magen... Joakim är iväg på thaido SM , hans kompis Joel och Joels tjej Bea tävlar.. håller tummarna för att de vinner :)

hoppas också att han kommer hem snart, börjar få lite tråkigt !

ikväll ska vi till hans andre bror, han fyller år idag! Då blir det kalasande , paketöppning å lite drickande först, sedan till en resturang och äta sedan drar vi förmodlingen ut..

imorgon är det hemfärd till örebro.
Ska hem till min lägenhet då och börja packa lite.. för igår var det exakt en månad kvar till vi får vårt nya hem ! :)


Hoppas att ni har det bra och har haft en trevlig långhelg !

RSS 2.0