whenistheday

Jobbar mycket som vanligt, har därför inte haft riktigt fullt så mycket tid att skriva denna vecka..
Tycker att det är lite lustigt faktiskt.. trodde inte alls att jag skulle få så mycket jobb denna vecka. trodde typ det bara skulle bli 1 dag, men nu har jag jobbat på i 2 dagar och har 2 dagar till. hade kunnat jobba lördag och söndag också, men jag sa nej till det.. För denna helgen ska jag faktiskt hem till Mariestad och hälsa på familj och släkt! :)
Kan inte komma ihåg senast jag var ledig en hel helg, men det var nog 2 månader sedan eller något.. och i Mariestad har jag inte varit sedan ... slutet på MAJ !

Igår kväll träffade jag Emma, mycket mycket trevligt ! Kändes att det verkligen var längesedan vi sågs, men med det gjorde ingenting när man äntligen fick snacka oavbrutet i några timmar med varandra :) Tack Emma !

Greys och House har börjat igen! :) WEOW ! Det är något som man verkligen tycker om med hösten, att de bra programmen börjar igen..
Något annat som är bra är:

*Man kan krypa upp i soffan och dricka varm choklad utan att svettas ihjäl, eftersom det inte är så varmt längre..
*Man behöver inte ha dåligt samvete om man inte har vart ute på hela dagen då det ändå inte är något bra väder..
*Jag fyller år, och det är ju självklart en bra sak :D
*Det är mörkt och skönt när man ska sova :) Men tyvärr lite för mörkt när man går upp på morgonen, men hysch hysch, det tänker vi inte på nu ;P

Har ni sett Ice Age 3 ? Om inte, se den ! Fan vad jag och Joakim garvade .. haha ! Oj, kom just på att jag tror att jag redan har sagt något om den filmen tidigare här i bloggen.. Men skit samma !


Har väldigt många att träffa nu i helgen, och har väldigt lite tid på mig (oss, Joakim hänge också med).. Mormor&moster, pappa&becca, mamma&inge, farmor&farfar, marlén&erik samt mulle! Många folk att hinna se, på så lite tid ! :O


imorgon har jag soooovmorgon iaf ! :) Börjar inte förrän halv 3 , :D Så imorgon blir det ärtsoppa och pankakor på univeristetet i restaurang Kraka med Joakim imorgon :D Har längtat ! Vi har pratat om det den senaste månaden, men det har alltid blivit inställt då jag typ har jobbat varje torsdag då de serverar lunch.. men nu jävlar !

Blev lite mer än bara mat..

Vi åkte ner på stan idag för att storhandla, eller iaf handla för ungefär tre dagar framåt.. JÄKLAR VAD MYCKET MAN HANDLAR DÅ! !

Men innan dess gick vi lite på stan, jag behövde lite småsaker som en ny deo från kicks, 3par nya strumpor från lindex och iläggssulor från din sko.. Men sen blev det även en ny mobiltelefon för min del ! :O

Jag har haft min gamla Samsung i snart 4 år, batteriet har typ nästan gett upp helt, det är glapp vid simkortet så ibland står det helt plötsligt "sätt i simkort" fast det sitter i osv... så jag har egentligen länge varit i behov av en ny telefon, men jag har aldrig känt att jag har riktigt råd med någon eller tyckt att jag har hittat någon som passar mig.
Sedan är jag också en sån där person som är väldigt fäst vid mina gamla saker, så att skiljas vid min gamla telefon blir svårt.. det är nog också dels därför jag har väntat med att köpa en ny så länge..

Joakim var med, så han såg hur jobbigt jag tyckte att det var att köpa en ny telefon och veta om att jag gav upp den gamla..

Den nya sitter fortfarande på laddning, så jag kommer nog inte inviga den förrän imorgon tror jag..

Men det blev inte alls så dyrt iaf, den skulle ha kostat mig ca 900kr utan abonemang, men jag hade studentrabatt så det blev bara ca 800kr.. skitbra :D Det är heller inget vanligt märke, så det var därför den var så billig också.. det är en "Huawei" så jag kommer härmed kalla det för "Hawaii" .. jag har köpt mig en "hawaii" mobil ;)



BTW. Köttfärslimpan blev riktigt god ! EXEMPLARISKT första försök! :)

Just nu står även en äppelkaka i ugnen som skall väl smaka sen!


so long !

Lördag igen

Idag blir det massa nyttogöra.. Vi ska ner till ica och storhandla typ, eller iaf handla för 3 dagar framöver och lite till.. hela handlingslappen är fan full ! !
Idag ska jag göra köttfärslimpa för första gången i mitt liv, ska bli intressant att göra något nytt. Jag har höga krav på mig att det ska smaka lika gott som min mormors gjorde när hon lagade mat.. Så vi får väl se om jag kan uppnå det..
Sedan ska jag göra en svinigt god äppelkaka också!

Om vi hinner ska det även bakas mera bröd, annars får det vänta tills imorgon..

Sen ikväll tror jag nog att det blir nördande framför Wii. Joakim har ju lånat Alexs sånt och han hade 40 spel.. så vi har mycket att välja på, men jag vet redan vad jag vill spela! Jag vill spela Super Smash! :D

Igår kväll såg vi på Ice Age 3. Fy fan vad jag skrattade åt den, den var nog banne mig den roligaste av alla 3 filmerna ! ;P Fast ettan var iof väldigt rolig också "den är grön, dem stack för två timmar sedan" HAHA ! men filmen igår var iaf också skitkul ;P

Igår la vi oss redan vid tio och sov till elva nu imorse.. det kan man snacka om att sova länge ! :O Men gud vad skönt det var ! :D

Övervikt

Det är ju inget direkt att sticka under stolen med att jag är överviktig, det vet vi alla som känner mig.. Och det är ingenting jag varken är stolt över eller skäms över heller..
Vissa av oss har problem med astma, vissa av oss har problem med en sne rygg, vissa av oss har problem med undervikt, vissa har inga problem alls och andra av oss har problem med övervikt. Det är så livet är, helt enkelt inte lätt och heller inte rättvist.
Jag har alltid varit lite rundare än alla andra, tom när jag var liten. Jag var alltid lite rundare än alla andra barn och alltid lite längre.. helt enkelt större på alla vis. Ända upp till 9:e klass försökte jag tänka att det inte var så farligt, att jag inte var värst.. anledningen till att jag kunde göra det så länge var att en tjej som kallades för "Beckis" som var året yngre än mig var mycket större än mig och därför kunde jag då känna och tänka "men jag är iaf inte lika stor som henne"..
Jag har haft många bråk med mina föräldrar om detta. Min pappas metod var att tvångsväga mig en gång om året för att hålla koll på min vikt, och varje år blev han jätte arg för att jag hade gått upp. När vi var ute och gick och jag sackade efter fick man höra "kom igen nu blixten".. vissa saker han gjorde kan jag förstå att han gjorde för att han ville mitt bästa, men andra saker undrar jag bara om han bara var väldigt grym och okänslig!

Året jag slutade nian vägde jag väl si så där 80-90 kg och hade storlek 44,46 i kläder.. Den sommaren vet jag inte riktigt hur jag lyckades eller vad jag gjorde, men jag gick iaf ner hela 15kg. Jag vet att jag cyklade himla mycket med kompisar och så, men jag åt också skräp hela sommaren..
Hur som helst, när jag väl flyttade upp till Örebro sedan den hösten levde jag länge på detta att jag hade lyckats gå ner så mycket.. var väl så glad över detta att jag helt enkelt inte såg, kanske heller inte ville se vad som höll på att hända.. Jag var på väg uppåt igen. Dels berodde det nog på att Irene, tanten jag och Renée bodde hos var en sån där som tyckte om att baka, och när man åt så sa hon alltid "ta lite mer mat" "det finns lite kvar, ska du inte ta det sista lilla så behövs det inte slängas" osv.. Sedan berodde det nog på att jag, Tina och Renée spenderade någon vecka med att käka på mc donalds varje dag.. Sedan var det väl självklart coca cola och annat sött och gott med i bilden..
Men som sagt, jag såg inte det.. Jag fattade inte vad som höll på att hända..

Sedan flyttade jag till Hjälmare hus och bodde i min egna lilla lägenhet. Jag lagade min mat själv och hade det bra.. Jag lagade ingen "dålig mat", men mina portioner var väl antagligen inte så som en normal potion är..
Sedan dog min morfar och jag var så himla ledsen. När vissa är ledsna tappar dem aptiten, men för min del är det tvärt om.. DEN ÖKAR.. Så jag grät och jag åt och grät lite till i bra många månader..

Sedan kanske 2 år tillbaka har jag inte hittat en balans, för det kan jag väl inte kalla det, men jag har hittat en nivå som har hållt mig stilla. Jag har stått still i vikt. (kanske något kilo upp någon gång och något kilo ner någon gång.. men typ still).. Det värsta är bara att jag inte kan få det att vända om och gå ner..

Sedan nian har jag helt enkelt gått ner ca 15kg och sedan gått upp det och en hel del till.. så totalt handlar det om mellan 40-50kg

Man kan ju undra hur man kan gå miste om att man har förändrats i storlek så pass mycket?
Men svaret är tyvärr enkelt, man blundar. Man intalar sig själv att man alltid har varit så stor, man intalar sig själv att det inte är så farligt. Man inbillar sig att man inte äter mer godis eller mat än någon annan, men man har så himla fel !

Jag har alltid varit himla känslig om min vikt, jag har både älskat och hatat mig själv på samma gång! Visst har jag gårtit när folk har kallat mig ful, fet , tjock osv .. Men visst har jag även blivit så himla glad när man fått komplimanger om att man är söt och fin.

Något som verkligen tog hårt på mig var när mitt ex Emil och jag tog slut då han sa en speciell sak till mig.. Jag minns det inte så väl längre för man försöker förtränga sådant som är hemskt.. men iaf, vi låg i sängen en kväll och skulle sova, vi pratade om något.. Jag antar att det var något prat där jag försökte förstå varför han hade lämnat mig.. efter en stund så sa han väl att jag inte inte är så speciellt attraktiv och min kropp inte är tändande.. Han sa att han tyckte att mitt ansikte var sött och att han gillade mig som person å så, men att min kropp hade aldrig varit något han tyckt om så att säga..
fy fan vad krossad jag var då ! Jag grät mig till sömns den natten och jag grät länge och många gånger om när jag tänkte tillbaka på det där han hade sagt. Jag kände mig så lurad, vi hade vart tillsammans i över två år, och han hade sett mig naken hur många gånger som helst.. hur kan man vara tillsammans med någon man absolut inte tänder på?
Det är för mig fortfarande obegripligt.. visst, utseendet är absolut inte allt.. men jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon jag inte finner minsta tilltalande utseendemässigt..

Men men. Efter det hade jag iaf väldigt svårt att ens se mig själv i spegeln, jag ville inte klä av mig naken på en lång tid efter det..

Nu ska vi komma till den stora anledningen till att jag överhuvudtaget skriver detta inlägg idag och blottar mig själv på det här viset.
Idag har jag ringt till vårdcentralen och pratat med dem om att jag vill ha hjälp att gå ner i vikt. Det var det jobbigaste och läskigaste jag någonsin gjort i hela mitt liv. Jag kände hur jag blev kall och svettig om händerna, jag darrade i hela kroppen samt att jag kunde höra hur jag nästan bara viskade fram det jag skulle säga. För hade jag sagt det högre hade jag nog börjat gråta.
Detta är första gången jag någonsin på riktigt har bett om hjälp med detta, för det är just vad jag behöver. Jag har insett att jag kan inte göra detta på egen han.
Jag har gjort mina försök genom åren genom träning, genom att äta rätt eller att inte äta godis osv. Men det har aldrig riktigt kommit någon vart.

Jag ska få en remiss om en tid..

Joakim är min stöttande hand i detta och jag är honom innerligt tacksam för det!
Vi har pratat mycket om det här och jag vet att han älskar mig vad som än händer, jag vet att han älskar mig för den jag är och för hur jag ser ut ändå. Men att han vill att jag ska göra detta för min egen skull och för min hälsas skull.

Örebo

Nej, det ska inte stå ÖREBRO, det ska stå ÖREBO.. För det är det jag är, en tjej som bor i örebro, därför är det örebo!

Jag snackar med många av mina vänner, och alla känner så olika för denna staden. Vissa vill inget hellre än att få komma hit igen, andra vill inget hellre än att få komma bort från den.. Skumt det där, vad det är som gör att vissa inte vill, och andra vill. Vad det är som gör att vi kan känna att vi har fått "nog" av en stad och vill till en ny..

Själv är jag en sådan där typ som vill ha en trygg punkt där jag hör hemma. Mitt hem är det bästa jag har och det byter nog allra mest för mig! Så att få mig att bryta upp med min trygga punkt, det är svårt..

Nej, jag är ingen så där jätte familjekär människa och känner att jag måste ha min trygga punkt nära dem. Visst, jag älskar min familj. Mamma, pappa och mina båda syskon. Men jag måste inte bo med dem tills jag dör ;P Min trygga punkt har blivit örebro nu, punktens kärna har blivit mitt hem här med Joakim i brickebacken..

Innan jag flyttade från min förra lägenhet var jag väldigt tveksam länge, inte på att flytta ihop med Joakim, utan på att lämna det som då var min trygga punkt. Jag var motsträvig ett bra tag, innan jag gav med mig att flytta till andra sidan stan, packa ner mitt hem och säga adjö. Jag kommer ihåg när jag och mitt ex Emil gick isär så var det också det jag oroade mig för mest av allt.. att jag skulle förlora lägenheten, att jag inte skulle ha råd att bo kvar, att jag skulle bli tvungen att flytta. Att bli tvungen att flytta hade varit så fruktansvärt hemskt.. Men nu när jag valde att flytta var det inte så hemskt, för det valet hade fått mogna in.
Det var dags att vända blad, att avsluta det kapitlet och att starta upp ett nytt :)

Hur trivs ni i era hem och hur stor betydelse har dem för er?

Spontanitet

Igår var jag väldigt spontan.. ! BÖrjade med en vända på stan med Laxen, och fika på det. Köpte en jätte snygg svart skinnjacka åt Joakim i spontanpresent/extra present till födelsedagen (lite försenad).. Efter det åkte jag hem, fick mat lagad åt mig :)
Sedan vart jag och Joakim så sugna på att gå ut denna kvällen !

Så istället för att träffa Emma och Tessy som jag skulle göra, så blev det förfest hos Alex och sedan ner till stan och gå på Pitchers. Det blev en riktigt kul kväll och Joakim blev full :P Åh, han är så söt och galen då ! :)

Hade självklart gärna träffat Emma och Tessy igår, men tiden fanns inte riktigt till å jag kände att jag måste följa vågen och lusten att vara lite galen som jag hade just då! Jag vet att de båda lät mig göra det, för jag pratade med dem innan och frågade om det var lugnt :)

Idag har jag och Joakim sovit länge.. Dvs till typ 10.40 :P Efter frukost begav vi oss ner till stan, gick på systemet, apoteket samt handlade en massa mat på ICA. Så nu har jag laddat upp mitt alkoholförråd inför helgen ;P

Skönt att vara lite långledig ! :)

Ledig denna dag

Idag har jag vart ledig från jobbet ! GÖTT !

Sov till tio i tio, gick upp och tog hand om tvätten som startade kl 10. Åt frukost, kollade lite på tv, glodde lite på datorn, gick ner och hängde tvätten, gick upp kollade lite på tv, glodde lite på datorn, gjorde lunch, kollade på tv och sedan ner och hämta tvätten.. sedan insåg jag att jag hade huvudvärk så jag gick och la mig i sängen igen! sov mellan 13.15-14.30 då joakim kom hem och väckte mig :P

Mycket skön och slapp dag, verkligen skönt att få ha en sådan ibland ! Har ju ändå gjort något så nyttigt som att tvätta idag också :) SÅ jag är nöjd ! :D

Sedan när Joakim hoppade in i duschen så ställde jag mig och diskade. Såg också till en fin överraskning, på vardagsrumsbordet stod det en vas med en bukett med blommor ! Åh, gulliga älsklingen då :)

Ikväll blir det Grekiska kolgrillsbaren med Joakim ! Han betalar ;) FÖr han förlorade vadet i hur många mål det skulle bli mellan sverige och malta.. jag kom närmast och slapp därför betala ;P visst kan sport vara lite kul ibland ! HEHE !

jippie

Längtar tills imorgon ! :D

vad skönt!

Idag fick jag sova läääänge! UNDERBART ! Ok, vi gick inte och la oss förrän halv två i natt.. tiden bara flög förbi.. men vi sov iaf till kvart i tio! jätteskönt ! :D

Ikväll blir det jobba igen, men imorgon är jag ledig ! yey! Men ska tvätta då mellan 10-13


vad ska ni göra idag?

Söndag

Sitter här på jobbet, klockan är inte ens sju och jag har redan vart uppe en timme minst ... uuuh! idag är det ett långt pass som väntar framför mig. 12,5h, den ni! Tur att det är söndag idag, då får man dels OB samt att man inte behövar känna att man missar något kul.. för på söndagar händer det ju nästan aldrig någonting..

Mulle var här fredag till lördag. Film, mat, singstar och stan en sväng är vad vi har sysslat med. Hon höll nästan på att missa bussen hem igår. Anledningen till det var att vi var inne på nice prajz och köpte filmer strax innan de skulle stänga kl 16. sen gick vi mot stationen, för mulles buss skulle gå 16.25 . Men då upptäckte mulle att ett av hennes filmfodral var tomt, så vi rusar tillbaka och knackar på glasrutan, för de hade då stängt igen butiken.. vi går in och får välja en ny film... sen får vi gå i rask takt till stationen, men när vi kommit till järntorget inser jag att dels har jag fel skor på mig samt om vi skulle fortsätta i min takt skulle hon aldrig hinna med den.. så jag säger åt mulle och Joakim att fortsätta utan mig.. vilket de gör.. å hon hann med bussen! woho!

Hela natten i natt har jag drömt om detta senariot, hur hon missade bussen, hur hon i sista stund sket i att hoppa på den för att hon ville stanna längre.. hur jag blev tvungen att svika jobbet, hur jag fick ta med mulle dit.. osv.. jävla stress var det helt enkelt !

Hoppas att det inte blir så himla stressigt nu idag !

Musik

Imorgon kommer mitt lilla yr-väder hit ! :D Eller ja, lilla och lilla, hon är inte så liten längre. Hon är numera 14 år och går 8:e klass, till vintern kommer det allra första betygsdokumentet! Yr-vädret jag talar om är ju förstårs min lillasyster MULLEMECK! :D

SÅ, imorgon när jag slutat jobbet vid halv 2 ska jag till centralen och hämta henne , då hon anländer 13.50 . Denna gången är hon tyvärr bara här 1 natt, eftersom jag jobbar hela förbaskade söndagen (12,5h pass).. Men en natt är bättre än ingen alls, då hon har tjatat livet ur mig hela sommaren på att få komma hit. Men vi har aldrig hittat tiden då vi båda har kunnat, men nu jävlar sker det ! :P

Ska bli kul att få hit henne, få leka lite "familjeliv" igen med systrami :)

Får väl se vad vi hittar på, men skulle kunna tro att det blir en repa på stan samt kanske någon bio på kvällen om det finns något bra att se.. och självklart ska det lagas god mat ! :P

sitter och väntar på att emman&anna samt emma ska komma hit å umgås med mig! kom nuuuuuu, snälla! :P ;)


Sitter och lyssnar på musik på spotify, har precis lärt mig hur det funkar, sist är jag som alltid med allt nytt !


nyfiken på mitt nästa lönebesked ! !

Onsdag

Idag har jag faktiskt haft en ledig dag ! Helt otroligt! Det var väldigt skönt, att för en gångs skull inte behöva göra ett skvatt..

Igår eftermiddag/kväll mötte jag Tessy inne i stan. Vi satte oss på Rosali´s, Tessy åt och jag fikade. Jag tog en Bananasplitt och en varm choklad. Då tänkte jag tillbaka på den tiden som var förr, då jag, Tina och Renée försökte hålla vårt "Käka bananasplitt varje gång vi fått studiebidrag". Det funkade ett tag, men sen blev det mer sällan, men det var en fin tradition, och väldigt god tradition så länge det varade :P

Idag har jag på mig min nya tunika, eller vad man kan kalla det.. men självklart har jag redan fått en fläck på den. Fick det då jag diskade min enormt stora ljutjärnsgryta som jag hade gjort chiliconcarne i. BAH ! Jag kan då aldrig låta bli att söla ner mig..

Aldrig stavas ALDRIG med två L, Alltid stavas ALLTID med två L. (Kom bara på en sån där liten stavningsramsa som man prentade in i huvudet så att man skulle lära sig skillnaden).

Idag har vi vart och hämtat Joakims nya dator, han är helt förtjust ! Han var som ett barn på julafton när han skulle packa upp den ! :P Så sött!

Vi slötittar även på fotbollen, Sverige- Malta.. Tro det eller ej, jag har faktiskt också tittat lite.. Vi har slagit vad om hur många mål Sverige gör. Den som kommer närmast vinner, den som förlorar får bjuda den andra på Kolgrillen! ;P
Jag tror faktiskt att jag kommer att vinna, GRATIS MIDDAG FÖR MIIIIIIIG ! :D

vad har ni gjort denna onsdag?

Måndag

Jobb, jobb och ännu mera jobb! Jobbade lördag, jobbade igår och jag ska snart iväg och jobba igen.. börjar kl 3. Men på onsdag, då är jag ledig ! :) om det inte dyker upp ett ledigt pass, för då tar jag det..

Det är ändå rätt gött att inte plugga tycker jag, för då när jag är ledig från jobbet, eller har slutat för dagen.. Ja, då är jag verkligen LEDIG! som student är man ju nästan aldrig ledig, egentligen ! Eftersom det egentligen alltid finns någonting man kan plugga.. så på så vis är det rätt så skönt ! :) Men samtidigt är det mer krävande att jobba, men å andra sidan tjänar jag pengar istället för att låna dem ;P.. så det finns både för och nackdelar till att jobba/plugga..

Men en dag hamnar jag väl åter i skolbänken igen.. vem vet, den dagen kanske kommer rätt snart.. men inte för snart hoppas jag..

Igår fyllde Joakim 22 år, vilket vi firade med en helt ny maträtt samt att han fick ett paket av mig som innehöll alla 3 "gudfadern" -filmerna.. Det blev han nöjd med , vilken tur jag hade ;P

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att diska, laga mat, göra matlådor, äta , duscha och såndant annat vardagligt..

Gårdagen

Igår vaknade jag tio i nio då Joakim kom och pussade mig hej då innan han gick till skolan.. Då gick jag upp och duschade och gjorde mig iordning. Vid ca halv elva eller något i den stilen kom Johanna förbi och vi åt frukost tillsammans. Sedan efter någon timmes snackande blev det även en kopp te :) Vid 14-tiden gick hon hem. Sedan vid 15-tiden kom Joakim hem och vi gick iväg till coop och inhandlade middag, TACO blev det på menyn ;P

Sedan fixade vi oss iordning, ställde undan grejer och gjorde iordning inför kvällens bravader.. vid kl 19 kom våra första gäster.. mellan 19.30- 20.00 kom de flesta andra..
Jag räknade att vi blev 25-26 personer under kvällen igår :) Det kan man snacka om folk!

Det var verkligen jätte trevligt och alla verkade ha riktigt kul. Har hört från många att det verkligen var en kanon bra fest osv. Det glädjer mig, att jag fortfarande har talangen kvar att ordna bra fester trots att jag inte gör det så ofta längre..

Vid halv 3 tror jag att de sista gick hem, och det var dags att sova ! Underbart, för jag var så trött, och lagom full :)

Mår inte helt bra idag, imorse var det värst, nu är jag mest bara seg och vill sova ! Men istället sitter jag här på jobbet, plikttrogen som jag är!
Skönt att jag inte började tidigt idag i alla fall ! Men det gör jag imorgon ... huh! gillar inte att gå upp så tidigt på helgen , för bussen går mycket tidigare då.. Jag måste åka redan kl 06.10 med bussen. men då tar jag alltid med mig frukosten till jobbet !

Nej, nu är det väl dags att göra något vettigt här .. det är ju ändå det jag är till för :P

Har köpt en liten födelsedagspresent till Joakim som fyller år imorgon.. jag vet att vi sa att vi inte skulle ge varandra något speciellt i år, för att vi ska sattsa på att spara ihop lite pengar så vi kan åka iväg någonstans bara han och jag under hösten.. men jag kom på att det är så tråkigt att ingenting få när man fyller.. så det blev allt en liten present ändå ! :) För jag vill allt få något litet när jag fyller år ;P


Törsdäj

Ännu en jobb-dag är över, om 5min.. Då ska jag till systemet för 2:a gången i veckan, ska köpa åt två av våra gäster som kommer långväga från stockholm för att komma på vår fest! :) Blir mycket konka, men det kan det väl vara värt, belöningen kommer imorgon då festen drar igång ! :)

Blir nog ca 20 pers som kommer, några mer, några mindre.. det visar sig :P

Ska göra lasange idag till middag ! MUMS ! Skulle egenligen ha gjort det igår, men då blev det istället Kina muren tillsammans med Tony, Alex, Pierre och så vi två ..


Tja, nu draaaaar jag till systämbolage' !

stress

Svinigt trött, jag fattar inte att jag kan vara så himla trött, trots att jag bara har jobbat till kl 13.00 två dagar i rad ! Igår var jag så himla trött att jag la mig och somnade på soffan, sedan så väkte joakim mig och vi gick in och vilade någon timme i sängen istället.. somnade som en stock, hade kunnat sova resten av den kvällen också om det inte vore för att Joakim tyckte att det var dags för oss att laga mat..
Skulle banne mig kunna somna nu med ! ÄR SÅÅÅÅ TRÖTT !

Har vart väldigt mycket på jobbet idag, de var en kort i slottsgruppen (min gamla grupp), så jag fick göra 2 jobb i min nuvarande grupp, sedan fick jag hjälpa dem med 5 jobb på morgonen.. blev ett jäkla springande fram och tillbaka... uj uj uj..

Har väldigt ont i foten nu! Den gjore riktigt ont i morse när jag vaknade , men sen blev den bra.. men under dagens stressande och stretande fram och tillbaka blev den bara ondare och ondrare.. varför straffar den mig för att jag vill jobba och tjäna pengar??


aja..

stackars mig, jag är inte ens 21 år, och känner mig redan totalt slutjobbad och trasig !

Jag hoppas iaf att festen på fredag piggar upp mig lite !


Fick veta nu att jag i alla fall slipper att laga mat ikväll, det blir Kina muren med grabbarna ikväll istället!



nej, nu pallar jag inte att skriva mer, är så trött.. fast egentligen skulle jag kunna beklaga mig mycket mer än vad jag redan har gjort......

1 September

Ännu en jobb-dag, men man ska vara riktigt glad för det, för snart så kommer det nog att bli rejält krisigt vad det gäller sånt !
Har hört att de ska börja samarbeta med någon bemannings-pool nu 1 okt, de ska väl börja "bekanta" sig lite med dem nu under sep. Denna bemannings-poolen består av alla anställda inom Örebro kommun som är överskott, alltså, är anställda, men inte har något arbete för att de inte behövs så många tjänster. Dessa personer ska nu mera ta över de som vi timvikarier fick förut. De kommer ta alla vikariaten samt täcka upp så mycket som möjligt vid sjukdom.. Men chefen tror ändå att några vikarier kommer att behövas eftersom poolen antagligen inte kommer kunna täcka upp allt.. men som sagt, det kommer bli mindre jobb än förut.. :(

Men hela september ut sa iaf chefen att de kommer att behöva sina vikarier.. Chefen är inte glad åt den här bemannings-poolen, hon säger att de egentligen vill fortsätta ha sina egna vikarier!

Så nu är det bara att jobba på som sjutton och hoppas på det bästa!

Idag ska jag och Joakim till systemet, passa på nu när jag slutar 13 och han slutar 12.. Måste ju handla inför helgen :)
Ser fram emot fredag ! Jag hoppas att det blir riktigt kul och att så många som möjligt av de bjudna kommer :D


1 september idag, september som räknas som en höstmånad, med andra ord.. nu är sommaren officiellt slut!

RSS 2.0