Gårdagen

Igår vaknade jag tio i nio då Joakim kom och pussade mig hej då innan han gick till skolan.. Då gick jag upp och duschade och gjorde mig iordning. Vid ca halv elva eller något i den stilen kom Johanna förbi och vi åt frukost tillsammans. Sedan efter någon timmes snackande blev det även en kopp te :) Vid 14-tiden gick hon hem. Sedan vid 15-tiden kom Joakim hem och vi gick iväg till coop och inhandlade middag, TACO blev det på menyn ;P

Sedan fixade vi oss iordning, ställde undan grejer och gjorde iordning inför kvällens bravader.. vid kl 19 kom våra första gäster.. mellan 19.30- 20.00 kom de flesta andra..
Jag räknade att vi blev 25-26 personer under kvällen igår :) Det kan man snacka om folk!

Det var verkligen jätte trevligt och alla verkade ha riktigt kul. Har hört från många att det verkligen var en kanon bra fest osv. Det glädjer mig, att jag fortfarande har talangen kvar att ordna bra fester trots att jag inte gör det så ofta längre..

Vid halv 3 tror jag att de sista gick hem, och det var dags att sova ! Underbart, för jag var så trött, och lagom full :)

Mår inte helt bra idag, imorse var det värst, nu är jag mest bara seg och vill sova ! Men istället sitter jag här på jobbet, plikttrogen som jag är!
Skönt att jag inte började tidigt idag i alla fall ! Men det gör jag imorgon ... huh! gillar inte att gå upp så tidigt på helgen , för bussen går mycket tidigare då.. Jag måste åka redan kl 06.10 med bussen. men då tar jag alltid med mig frukosten till jobbet !

Nej, nu är det väl dags att göra något vettigt här .. det är ju ändå det jag är till för :P

Har köpt en liten födelsedagspresent till Joakim som fyller år imorgon.. jag vet att vi sa att vi inte skulle ge varandra något speciellt i år, för att vi ska sattsa på att spara ihop lite pengar så vi kan åka iväg någonstans bara han och jag under hösten.. men jag kom på att det är så tråkigt att ingenting få när man fyller.. så det blev allt en liten present ändå ! :) För jag vill allt få något litet när jag fyller år ;P


Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Festen blev verkligen toppen! Jag hade såå kul och vill spola tillbaka tiden :D Tack för allt!

2009-09-05 @ 19:06:48
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0