Helgens händelser

I fredags efter jobbet drog jag hem till Joakim och vi satte oss och skrev en lååång lista med saker vi behövde handla. Sedan tog vi bilen och drog iväg till Ica Maxi och handlade en väldigt massa mat! När vi först kom dit vart jag helt chockad, heeela jäkla stora parkeringen var smockfull med bilar, har aldrig sett den så full, det var ju inte ens lönisngsfredag! ! :O
Efter att vi hade handlat åkte vi hemmåt, men jag gjorde ett stopp vid univeristetet där jag hoppade in på pressbyrån och hämtade ut ett paket. Mina teer som jag hade beställt hade kommit nu :)

Sen hem, packa upp alla varor och dags att laga mat. Efter maten la vi oss på sängen och snackade och typ halvsov en bra stund, när klockan var typ halv tio fick vi för oss att det var dags att gå upp och göra något vettigt av kvällen.. så vi satte oss och såg på en film. Sen var det dags att sova.

I går var det en riktigt duktig dag!
Vi storstädade lägenheten, vi dammade tom riktigt noga (något som vi annars brukar fuska rätt mycket med), vi bäddade rent i sängen, bakade bröd, duschade och gjorde oss rena :P Sen gjorde vi hemmagjord pizza och åt innan det var dags för hemmafest här hos oss :)
Det blev en trevlig kväll med en del folk, trotts att inte alla som vi hade bjudit kunde komma. Vi drog fram Sing Star, som var riktigt längesedan sist! Det var riktigt kul! Min senaste skiva med disneylåtarna på gjorde verkligen en storslagen entré eller vad man ska säga. Alla skrattade och hade det riktigt kul till den :)

Jag blev verkligen så där perfekt full och glad den kvällen! synd bara att tiden drog iväg så fort! ville verkligen inte att folket skulle gå hem när de gick, men när de väl hade gått så insåg jag hur trött jag var.. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Så det blev bums i säng! I vanliga fall brukar jag tycka att det är rätt jobbigt att somna när man är full, för allting bara snurrar, men inte i natt. Ingenting snurrade och jag var verkligen perfekt trött. Riktigt bra fylla helt enkelt.
Idag mår jag desutom riktigt bra! Kanske en aningen pytte lite seg, men annars inga större problem :)

Vaknade dock nån minut efter sju imorse av att mobilen min vibbrerade, det ringde ifrån jobbet.. Jag sket i att svara, för jag hade ändå varken kunnat eller velat åka in och jobba nu på morgonen. De ringde en gång till vid halv elva sen också, antagligen ville de väl kanske att jag skulle komma in och jobba kvällen då istället, men då vaknade jag inte ens av telefonen.. och jag hade som sagt inte velat jobba ikväll heller!

Så skönt det var att sova, sov till tolv! :)


Funderar på att kolla om det finns någon tvätt-tid idag vid 4a tiden, för det kunde vara skönt att få tvätta bort sängkläderna vi drog ur sängen igår, samt passa på att tvätta alla handdukar och sånt också. Så har man det gjort.. Vore skönt att slippa behöva tänka på tvätt nu den kommande veckan, då jag börjar på mitt vikariat schema. Jag ska jobba 6 dagar i veckan som kommer, endast ledig torsdag, så jag har ingen lust att behöva tvätta då!

Idag ska jag laga biffstroganof till middag! Ska bli riktigt gott det ! :D

Kommentarer
Postat av: TinA

Härligt att det blev en liten succé i lördags kväll :D Det gillar vi! :) :D



Gott med biff stroganoff också :9

2010-02-22 @ 10:03:49
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: Emma [loveshaped]

Tack för kvällen! Det var toppen! :D

2010-02-22 @ 10:24:03
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0