Glad midsommar!

Nu har Mollie varit här, och hon har redan hunnit åka hem (igår).

Det vi har gjort är att shoppa, shoppa och shoppa ;P Sedan har vi varit på bio och såg "Killers", bra aktion-komedi. Sedan har vi varit och kvällsbadat, för min del var det årets första dopp, men Mollie hade redan badat några gånger redan i år. Joakim var också med oss och badade, och för hans del var det också första doppet.

Igår jobbade jag kväll, och vilken kväll det var.. snurrig och svårt att hinna med.. Man fick verkligen inte stanna för länge på varje ställe om man säger så..


Idag är det Midsommarafton och jag sitter här på jobbet och ska göra ett dagspass, slutar 14.00 . sedan blir det hem och duscha och göra sig iordning, för sedan kommer Alex över och vi tre (med joakim inräknat) ska laga mat och fira midsommar ihop.. men vi skippar både sill och (potatis höll jag på att säga) men potatis ska vi ha.. Fast som potatisgratäng! :) SÅ vi skippar den traditionella maten som man annars äter på både jul och påsk ;P vi kör istället med Oxfilé och potatisgratäng. Till efterrätt blir det inte traditionell jordgubbstårta, utan det blir lyxkladdkaka med grädde och jordgubbar till det :)


Nu önskar jag er alla en trevlig Midsommar!

Nu måste jag börja jobba :P

Kommentarer
Postat av: TinA

Glad midsommar i efterskott ;)

Lät som en bra idé att köra på potatisgratäng :)

2010-06-27 @ 17:18:12
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0