Wänsdäj

Ikväll har jag och grabbarna i bandet varit på middag, vi gick till Kinamuren. Fett najs som alltid! ;P haha.
Nu sitter jag och Joakim och är halft döda, precis så som man ska vara efter en sådan kväll där. Men trevligt var det iaf!


Hade egentligen inte så mycket mer att säga..


Vad händer i helgen? Jag är ledig i helgen och vill ha kul! :)

Helgen och mer..

I fredags jobbade jag kväll, så det hände inte så mycket mer än så... förutom att en kollega blev bestulen på sin cykel under kvällen.. samt att när jag kom hem från jobbet vid tio tiden på kvällen så var grannens dörr vidöppen, massa skräp runt omkring.. jag tänkte "håller de på att flytta in/ut någonting".. men när jag kom närmre ser jag att i hallen står grannen och en polis. Polisen frågar mig då "har du varit hemma något under kvällen?", jag svarar "tyvärr inte, jag har jobbat. Har det varit inbrott?". Polisen svarar "ja".
Urk vad hemskt det kändes att gå in i lägenheten efter det, hemskt för att det kunde lika gära ha varit vår lägenhet som kunde varit uppbruten och plundrad.. samtidigt som det var HEMSKTskönt att det inte var vår lägenhet som vart det!

I lördags jobbade jag dag.. sen efter jobbet åkte jag hem. Jag och Joakim var båda hungriga och vi funderade på vad vi skulle äta.. vi beslöt oss för att göra en middagsvisit på stan :) Så vi gick ut och åt på Kolgrillen. Favvostället!
Det var underbart gott!
Efteråt åkte vi till Ica tybble och köpte American cockiedeg och annat smått och gott, åkte hem och såg en film! :) mycket skön kväll!

Igår var det besöksdag.. Vi åkte till Marieberg och köpte en present och fika, sedan for vi iväg till Kumla och träffade Tessa, Stefan och deras lilla flicka Melina. Eller lilla, och lilla.. hon är ju tre månader nu.
Det var trevligt att träffa dem iaf, speciellt Tessa, då vi inte har setts på över ett år.. så det var banne mig på tiden!
Efter det besöket åkte vi och veckohandlade, som vi brukar försöka göra på söndagar. Börjar bli en skön rutin. :)
Sedan blev det mat och film och softa resten av kvällen..

Idag har jag varit iväg till Mariestad hela dagen och umgåts med storasyster och systerdotter. Vi har varit iväg till Skövde och shoppat lite kläder till Embla. Jag köpte en gullig pyjamas till henne, en rosa med Lilla My på den :) Hon var som galen i den, drog i den och gjorde roliga miner, så jag tror hon gillar den riktigt mycket.
Det var underbar kul att få träffa lilla Embla igen, för var gång blir hon bara sötare och sötare! Ok, nog snackat om småbarn :P

Imorgon är det jobbkväll som vankas.. Jag längtar till helgen, då är jag ledig :)

Torsdag.

Idag har det varit en bra dag på jobbet. (trots alla känslor jag var tvungen att övervinna imorse innan jag äntligen tog mig dit).. Dagen flöt på bra och det var extra trevligt att jag var i min "gamla" grupp och fick träffa många underbara tanter och farbröder där idag :)
Efter jobbet åkte jag hem, och jag hann nog knapt vara hemma en 30-40 minuter innan jag stack iväg igen.. Jag stack och plockade upp Jessica, och vi for ut till Mariebergsgallerian och åt mat. Sedan gick vi runt i en hel del affärer och kikade på kläder och snackade en hel del. Jag köpte ett grattiskort till min mormor som fyller 88 år på söndag. :)

Det var en trevlig stund där ute med Jessica :) Det som var ännu trevligare var att vi sågs för andra dagen i rad ;P Igår var hon här hos mig. Hon åt mat här tillsammans med mig och Joakim. Sedan satt vi och snackade en hel del, sedan avslutade vi kvällen med en film. Mys!

Mycket trevlig och välbehövligt att få umgås lite med en vän! :)

Även om jag har min underbara Joakim som jag har i alla väder, så kan man ändå känna sig lite ensam och sugen på annat umgänge.. umgänge med sina goa kompisar! :) För vad vore livet utan dem? - rätt tråkigt!

Imorgon jobbar jag kväll, och på lördag blir det dag. Sedan är jag ledig på söndag :)
Vad händer i helgen för dem som är kvar i stan? :)

Här var det mycket att läsa om...

Egentligen har jag verkligen inget vettigt att komma med alls idag.. bara så ni vet.. Men jag är bara så uttråkad just nu, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på..

Ikväll blir det iaf att umgås en sväng med Jessica, äntligen! Känns som ett tag sedan nu.. Trots att kvinnan är arbetslös så har hon då iaf häcken full med saker att göra ;P Men det är ju å andra sidan väldigt bra! Men så ikväll är hon iaf min för några timmar :)

Idag är jag ledig.. behövde å andra sidan kanske inte säga det, för om jag hade jobbat hade jag inte suttit här och skrivit just nu.. Jag har lust att sticka iväg och sätta sprätt på en massa pengar.. precis som en annan kompis jag har, så blir jag också väldigt shoppinglysten när jag inte har något att göra.. Men, jag måste låta bli det idag, för jag gjorde ju av med en del pengar på nya kläder i helgen..
Om det är nån gång på året som jag verkligen gillar modet i affärerna, så är det på hösten! Då kommer alla de rätta färgerna in i butiken, så som lila, svart, mörkgrönt osv.. Och sen är det ju så mysigt att gå i butiker när det ändå bara är grått och trist ute.. man får sån lust att köpa en stor, mjuk och mysig tröja att vepa omkring sig och hoppa upp i soffan och kura ihop sig i.. :)

Nu när jag ändå snackar om kläder.. så skulle jag verkligen behöva rensa ur massa gammal skit ifrån garderoben.. sånt där som man har vuxit ur, sånt där som är trasigt, sånt där som man aldrig vill ta på sig.. Får se om jag lyckas få ett ryck senare med det där.. ibland när man håller på och rensar så kan man ju hitta plagg som man faktiskt aldrig har använt, eller bara använt en gång och sedan glömt bort att man hade :S Undrar om det tyder på att man har för mycket kläder, att man har för liten garderob, eller att man helt enkelt köper lite för mycket på impuls? nu blev jag lite fundersam om impuls stavas med m eller n.. men jag tror ändå det är m, så det får stå så.. impuls, inpuls, impuls, inpuls, nej, det ska vara impuls! så det så! nu är det bestämt!

Urk, jag bävar inför min kommande lön.. tror inte att den kommer att vara något vidare mycket.. För det är ju augusti-lönen jag får denna månaden, och i augusti hade jag ju två veckors semester, obetald.. så, det blir nog inga större slantar i kommande lönebeskedet.. =/ bah! Det är nackdelen med när man inte jobbar, att man inte får en massa pengar sen som man kan stoppa i madrassen, eller bränna upp på prylar.. :P Men samtidigt är det gött att vara ledig och fri ibland! (ibland lite för lockande att vara det..)


Jag måste verkligen skärpa till mig..

Ba ba bada ba ba bapa bada ba ba bapa bada ba ba bapa bada ba ba bapa bada ba ba bapa bada ba ba bapa...


(för er som inte kan nynna det där så bra, så kan jag tala om att det är den där låten man hörde när reklamen för filmen "i rymden finns inga känslor" gick på tv). Jag får den på hjärnan ibland..

Ne, ha en bra dag nu alla.! tjarå!

Helgen.

I helgen har jag ju haft min lillasyster Mollie här hos mig. (eller rättare sagt jag och Joakim har haft besök av henne).


I fredags beställde vi hem mat ifrån Grekiska kolgrillen och sedan blev det film och spelkväll för hela slanten! Vi såg på Along came Polly.. , samt spelade en hel del kortspel av olika slag.
Lördagen spenderades till en början hemma, slappade framför dator/tv. Sedan begav vi oss ner till centrum där Mollie klippte sitt hår kortare.. tyvärr gjorde frissören en miss på en av sidorna, som jag fick fixa till hemma sen i efterhand, klippa till det lite bättre.. Vi sprang också runt i en hel del affärer, jag på jakt efter framförallt BH, Mollie på jakt efter vad som hellst ;P Joakim var inte på jakt efter något, utan han fick bara hänga efter oss vart vi drog iväg.
I stan hittade Mollie: en hood-tröja från Carlings, strumpbyxor och benvärmare från Lindex. Samt att hon köpte en present till sin kompis på Entré. (det var en silvrig pussmuns-spargris ;P)

Jag hittade i stan: INGENTING! Jag var pissförbannad på alla försmå bh-kupor som fanns i alla jäkla affärer, och ingen som passade!
Jag menar, vem behöver BH mest av alla? Den som har små bröst eller den som har stora?? Just det, den som har stora.. men det finns ju bara en massa små bh:s överallt till alla små tonårstjejer..

Kvällen bestod av mera film och snack, denna kvällen såg vi på Wall-E. Den är ju så söt! :)

Idag har vi varit ute på Mariebergsgallerian och shoppat mera saker..
Mollie hittade: en ny väska..
Jag hittade: 2 par nya leggings, 2 bh, 3 par trosor, 1 par benvärmare samt en ny topp. woho! STOR SHOPPING! Jag handlade nästan upp en hel tusenlapp, jag hade som tur var en del rabatter så jag kom under tusenkronorsnivån :)






Jahapp, detta var iaf en liten uppdatering från mig! Nu måste jag skynda ner med syster till stationen så hon kommer hem. Ha det så bra!


kväll

God kväll allihopa! :)

Ikväll har jag jobbat och jobbat och jobbat.. jag hann knappt ens komma in på kontoret innan man får höra "den har larmat för en stund sen, du måste gå dit".. jag sammlar mina grejer och checkar läget och gör mig redo att gå, då ringer ett larm till.. då har en stackare ramlat.. så ja, full rulle!  Jag gillar jobbet och jag gillar gamlingarna, men ibland blir det lite för mycket av allt sånt.. tyvärr.. men man gör sitt bästa och mer kan man inte göra..

Imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka, och jag slutar tidigt, redan halv två! :) Men, jag måste verkligen städa, och tvätta.. så vi måste nog ta tag i det innan jag ska hämta Mollie på stationen vid kl 18.  huja huja!
Men jag längtar till imorgon då systra-mi kommer hit :)

Nu är det debatt på tv. Nu hör vi SD debattera om invandring och "muslimproblemet"...  man får tycka vad man vill om dem, men jag gillar dem inte iaf..

Onsdagskväll

Ikväll fick jag ett infall, så jag ställde mig och gjorde en lyxkladdkaka! :)
Jag bjöd in Tessy och Emma och det blev en riktigt trevlig fikastund i höstmörkret.. det hetaste samtalsämnet var valet 2010. Mycket intressant att diskutera.

Annars idag har jag jobbat hela dagen 7-16, de sista 2h satt vi på möte, APT. Men dagen har gått bra iaf hela dagen.

Igår var jag ledig, och då passade jag på att åka till Mariestad för att umgås med syster och systerdotter :) Det var mycket kul att vara där och få umgås med dem.
Jag lyckades ta bild på lilla Emblas två små tänder som redan har börjat sticka upp, fast hon bara blir 5 månader imorgon :) Så gulligt, men ont gör det när hon biter till :P

I helgen kommer lillasyser hit och hänger med mig hela helgen. Det ska bli trevligt, det var ett tag sedan hon var här nu, så det är dags för en påfyllningsdos av Mollie :) HIHI.

Nej, nu har jag nog inte så mycket mer att svamla om.. ha det bra!

Söndagskväll.

Det har varit en bra helg.
I fredags var vi iväg på Live at Heart, en nystartad 2-dagars musikfestival här i Örebro. Det var många bra okända bandsom spelade, samt Joakim och grabbarnas band Fictional Me. De spelade på Buddy Holly bar, och det var grymt kul att höra dem spela igen! :)
Vi hade besök ända från gbg, som var här för att se dem spela bla.. Det var de gamla goda vännerna till familjen, Marva och Micke.
På lördagskvällen jobbade jag , så därför kunde det inte bli en tvådagarsfestival för mig.. men jag var nöjd ändå!

Idag har jag jobbat på dagen och nu njuter jag i fulla drag av min lediga kväll :)

Imorgon jobbar jag kväll igen, men det ska bli skönt med sovmorgon!



Börjar kännas lite som att jag börjar komma tillbaka i gängorna igen.. har ju känt mig lite , vad ska man säga.. less på jobbet å sånt.. men nu börjar jag komma igen och gilla det igen. allt går i perioder, det gäller bara att härda ut :)

Snack

Hejsan hoppsan allihopa!

Igår jobbade jag och det kändes rätt okej faktiskt.
Några jag jobbade med under kvällen berättade för mig att de allt mer och mer har tröttnat på den dåliga TES-planeringen som våra TES-planerare gör.. de berättade att de har börjat klagas mycket sins emellan många på jobbet om det, och att de tycker att jag gjorde det så mycket bättre när jag fick göra det under sommaren.
De tänker nog ta upp det på APT-mötet nästa vecka..
Jag hoppas verkligen att de gör det, för det behöver komma upp att de som är ansvariga för att TESa inte gör något vidare bra jobb.. sen är det självklart alltid kul att höra att det man själv gör är ett bra jobb, och det tycker jag också ska komma fram. Det är viktigt att berömma det som är bra också. Så kanske det kan bli någon förändring, om man lägger fram vad som är dåligt med en sak, och vad som är bra med det också.. vem vet, de kanske får lära sig ett och annat från mig härdanefter ;P haha..
nej, det tror jag inte kommer att ske, men jag hoppas iaf att de tar upp problemet så att de kan berarbeta det bättre och att chefen får reda på att de faktiskt inte sköter sitt jobb så bra som de kunde göra.. (jag är ju som sagt det levande beviset på att det går att göra mycket bättre) ;P


Idag är jag ledig. Och under förmiddagen idag så hade jag bokad tid för min bils besiktning. Jag var bra nervös för hur det skulle gå när jag åkte dit. Jag kände mig så okunning, fattade knappt hur jag skulle anmäla att jag var där (för man skulle göra det via en dataskärm och inte till någon person).. Sen så stod jag där ute på uppfarten och väntade på att min bils regnr skulle komma upp på en tavla som hänvisade vart jag skulle åka.. pirr pirr i magen när regnr kom upp, jag tänkte att nu är det kört för min "svarta pärla".
Jag åkte in dit jag blev hänvisad, stannade och klev ur bilen. Det första mannen frågade var "har du din varningstriangel?" och jag tog fram och visade den.. sedan skulle jag gå och sätta mig och vänta, så jag gick iväg och gjorde det.. efter en liten stund kände jag i min ficka, där låg bilnyckeln kvar... jag gick genast bort till han som var med min bil och gav honom den. kändes rätt pinsamt att missa en sån sak som är rätt självklar - ATT MAN SKA LÄMNA KAR NYCKELN I BILEN ;P
Sen såg jag hur han höll på och kollade massa gjejer på bilen, hissade upp den och kikade under på en massa saker osv..
Slutligen kommer han fram till mig och säger att han ska ut och provköra den en sväng.. då höll mitt hjärta nästan på att stanna! jag tänkte "shit, han har säkert hittat något mystiskt nu som han måste ut och känna på när han kör, det går åt helvete det häääär!"..
När han kom tillbaka fick jag betala de 300kr det kostade för besiktningen och då sa han sedan "det gick ju bra det här!"... jag bara :O , Jag fick protokollet och det var inga fel alls, inga notiser, INGENTING! den var totalt godkänd!
Jag berättade för honom att det var min första gång och att jag hade varit rätt så nervös. Han log lite åt mig då.

Men nu känns det verkligen skönt. Jag kan köra min PROBLEMFRIA "Svarta pärla" ett år till nu utan problem ;P gött gött gött!


Ikväll ska jag och Joakim gå ut och äta hans födelsedagsmiddag på Karishma. Vi kunde ju inte gå i måndags för att de repade då, och igår jobbade jag kväll.. Så ikväll blir det indiskt! :)

Nu ska jag digga vidare!

Här skriver jag..

Fredagen var toppen! Tack alla som var där!

Resten av helgen var också bra. På lördagen gick vi på bio på kvällen och såg "I rymden finns inga känslor". gillade den skarpt! :)
Sedan på söndagen blev det en sväng till Marieberg, och sedan en 1,5 h promenad :)
Det var en perfekt helg med en del av allt! Festande, myspys, bio, promenad, shopping, god mat, vänner.. ja som sagt, en del av allt! :)

Nu är det vanliga dagar igen.. jobb igen..

Men på fredagkväll blir det kul igen, för då är det Fictional Me live på scenen kl 23.00 på Buddy Holly bar :)
Det är ju Live at Heart i helgen här i Örebro, en 2 dagars musikfestival. Vill ni veta mer gå in på www.liveatheart.se tror jag det är..  det kostar 290kr för 2 dagar. (går endast köpa för båda dagarna).. Det är typ 100 olika band på 9-11 olika ställen här i stan.. klart värt det.. !

Party!

Ja det stämmer alla glada! Ikväll är det den efterlängtade terminstartsfesten ;P (samt födelsedagsfesten) :)
Jag hoppas att det blir en hejdundrandes bra fest med mycket folk och trevlig stämning!

Jag är taggad till tusen! :P

Tjolahopp

Jag har börjat jobba igen.. känns sådär :P Vill egentligen ha mera semester, mera sommar, mera av allting! Men tyvärr måste man ju förtjäna sitt uppehälle ;P
Har fått mitt nya schema också som börjar gälla ifrån måndag.. med var tyvärr halv crapigt! =/ samt att jag har fått gå ner i procent.. schemat är bara på ca 64%. men jag får ju lägga in att jag vill jobba mer på vikariesidan såklart.. jag har en heldel kvällar på nya schemat, och jag som egentligen föredrar att jobba dag.. men men, man kan väl antagligen inte alltid vara nöjd med schemat :P

Funderar på att rensa svampen som jag plockade igår..

Jag är festsugen också! Skulle kunna tänka mig att gå ut och festa ikväll ;P


Men jag antar att jag får vänta tills på fredag :P partyyyyyy!

RSS 2.0