Ännu en helg..

Jahapp. Dags att uppdatera lite här då.. Sååå.. vad har hänt? Jo, en hel helg har hänt! :P haha!

I fredag blev det en slapp hemmakväll bara jag och Joakim, såna behövs ibland också.. Vi fick prata en hel del med varandra, bla om saker som vi har tänkt på ett tag.. skönt att verkligen få prata ut ibland! :) Då känns allt mycket bättre!

Lördagen var stooora kalas dagen! Min lilla systerdotter Embla fyllde 1 år, så nu är hon officiellt ingen bebis längre! :) Det var fullt med folk på kalaset, vissa blev hon rädd för, andra ville hon vara nära hela tiden.. Trevligt var det iaf på kalaset och många fina presenter fick hon.

Efter kalaset åkte jag och Joakim tillbaka till Örebro igen.. Väl hemma stack han iväg och umgicks med grabbarna, och själv drog jag hem till Jessica och Jäder, där även Emma var på plats.. Vi hade en trevlig kväll där, mycket snack och musik. Sedan var det dags att åka in till stan och sluta upp med grabbarna på Strömpis.. I kön hade vi trevligt, snackade en massa med grabbarna osv.. Där inne var det där emot inte speciellt kul! Fy fan för att gå på krogen alltså! SÅ himla mycket folk, as massa glas på golvet, man blev knuffad precis överallt.. kändes fan som att det var en enda stor fårskock som vallades fram och tillbaka! Alla var svettiga och jävliga, så jäkla äckligt! Jag och Joakim stod inte ut länge, så vi drog hem efter kanske en halvtimme! Vi tog en taxi hem, men till vår besvikelse har T-taxi gått i konkurs, så det blev en dyr resa hem, jämfört med vad det brukade vara med dem.. =/


Idag sov vi till halv elva kanske.. så skönt! Sen blev det frukost och lite softande. Resten av dagen har vi veckohandlat, lagat mat, diskat och slappat.. Skön slapp söndag helt enkelt!


Imorgon har jag den enda föreläsningen denna vecka.. Resten av veckan är det hemmastudier som gäller.. Men det finns mycket tid över att hitta på roligare saker än att plugga också! :)


Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0