Stulen lista..

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Häng kvar, ska fråga.. *ropar och frågar* svartet blev JA! :)

HUR RAGGAR DU: Haha, jadu.. bra fråga :P Brukar nog inte försöka så mycket, för då blir det bara tokigt.. så jag tänker inte så mycket, då går det bäst, så jag vet egentligen inte hur jag gör. Men jag raggar ju aldrig numera ;P

VAD HAR DU GJORT IDAG: Vaknat, rivit ur sängen, gått ner till tvättstugan och börjat tvätta tillsammans med Joakim, ätit frukost och hängt upp en maskin tvätt.

VAD SKA DU GÖRA IDAG: Tvätta, färga håret/duscha, dammsuga och hänga med Jessica :)

VAD VILL DU HELST HA NU: Vår!

VAR ÄR DU NU: Sitter i soffan med datorn i knät.. (vardagsrummet i vår lägenhet)

SAKNAR DU NÅGON NU: Ja

RÖKER DU: Nepp!

NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: Hum.. fick ju tulpaner av Joakim på Alla hjärtans dag.. så det måste väl vara det :P

VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Eftersom den här helgen nu snart är slut så kan jag ju nämna nästa helg istället.. Jobbar lördag kväll, annars har jag inga planer. Men jag träffar gärna kompisar!


VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: Ljusrosa

LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG: Ja, lite kanske.. Men jag vill inte att den kommer allt för fort.. Jag vill hinna ha sommar och vår först ;P


VEM PRATADE DU MED SENAST: Joakim.

VAD PRATADE NI OM: Att gå ner och hänga tvätt.. *går ner och hänger tvätt*


VAD GÖR DU JUST NU: Kom precis upp från tvättstugan. Nu sitter jag här och ska fortsätta svara på frågorna innan Joakim ska färga mitt hår.

ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Om det blir en rejäl fylla så kan jag mycket väl vara det :P Men det händer inte speciellt ofta!


ÄR DU BLYG: Beror på i vilket sammanhang.. Men jag är väl rätt blyg när det kommer till att skaffa nya vänner, tyvärr..

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: Tjugo i tio.

NÄR KRÄKTES DU SENAST: Ojojoj.. Det var en bra fråga.. Undrar om det kan ha varit dagarna efter julen 2009, fick någon 24h magsjuka..


VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Undisclosed desires med Muse.


HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Jepp

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: Jag och Joakim ;P


HAR DU GLASÖGON: Har inga synfel..

BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: Haha, nej inte för tillfället.

HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" Inte än iaf, men dagen har ju bara börjat.

ÄR DU HOMOSEXUELL: Nej.

VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Snor, slem, silverfiskar och andra små vidriga kryp..


VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Nyhetsmorgon tv4


VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Kanske var Jessica, eller Joakim.. kommer inte ihåg vilket..


ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Det får ni fråga Joakim om..

VILKA BLOGGAR LÄSER DU VARJE DAG: Om jag har tillgång till dator och Internet så läser jag alla mina kompisars bloggar varje dag.


HUR SVARAR DU I TELEFON: ”Heeej”, ”Hallååå”, ”A, det är My”, ”Jaaa”, typ något sånt..


VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: BÄRS BRUDAR OCH PARTY! Se på film, vara med vänner, familj osv..


FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Se på film är en ihållande favoritsyssla :)

HAR DU DVD-SPELARE? Jepp..

VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Mumier, ”Skrot Nisse”..

HAR DU GOTT BORDSSKICK? Ja, när det behövs..

VAD ÄR ATTRAKTIVT? Joakim :)

VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Fötterna.. sprang runt som en maratonlöpare på jobbet igår kväll :P

KLIAR DET NÅGONSTANS? Ja, nu ja.. bara för att liksom :S

VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Skrikiga färger..

NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? Fick använda min massa gamla i 6an, sedan fick jag min systers gamla i 7an med eget simkort.. så man kan väl säga att det var 7an jag började använda mobil på riktigt.

VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Joakim ;P, han är det enda jag har träffat idag, om vi inte ska räkna med tjejen som stod i hissen när vi skulle ner och tvätta..


VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Morgonsmak.. har inte hunnit borsta tänderna än.. men snart så..

VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? Kläder, ögon, läppar/leenden, hur de beter sig..


ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Väldigt sällan, men det händer.

HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? Minst 5 iaf, och då räknar jag från årskurs 1.


VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? Hum, svårt att välja. Men jag gillade 9an rätt mycket, iaf sista terminen och sommaren där :P Sedan gillade jag perioder under gymnasiet rätt mycket.. Men jag tror inte jag har haft något år som har varit ett helt kanon år..


VAD KÖPTE DU SENAST? Hårfärg..

BRUKAR DU KOMMA I TID? Jepp, hatar att vara sen!

HUR KÄNNER DU DIG NU? Slö..

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Svart och lila.

KAN DU LAGA MAT? Jag är en mästerkock! ;P Iaf på hemmaplan!

VAD PLUGGAR DU? Psykiatri

ÄR DU AKTIV I SKOLAN? Lagom är bäst

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Den började och slutade bra, men mitt emellan var det totalt kaos!


HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Ja, men aldrig en fast tjänst.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Det är änna’ olika.. Beror på dagsformen och vad man har ätit före..


Nostalgi..

Rotade i en gammal låda ikväll.. letade efter en bränd cd med grejer jag gjorde på gymnasiet, men jag hittade den inte.. iaf inte i den lådan.. Men jag hittade däremot något annat i lådan, en massa gamla kort ifrån gymnasietiden. Kort ifrån fotolektionerna vi hade första och andra året på gymnasiet. Bilder på olika föremål, samt mycket bilder på mig, Tina och Renée och lite annat.. Bilder från den gamla tiden..

Det är både kul att titta på sådant för man får åter leva gamla minnen inom sig för en stund, men samtidigt lite plågsamt, för med de gamla goda minnena följer även gamla smärtsamma minnen.


Kände att jag lite tynade bort i de gamla minnena för ett tag.


Men nu får jag allt rycka upp mig och gå och byta om! Fest om mindre än en timme!


Undrar bara i vilken gammal låda den där cd skivan ligger i.. hum..


Några rader på kvällen..

Ibland undrar jag egentligen varför jag bryr mig.. jag borde inte bry mig alls, men ändå gör jag det.. aja, skit samma.. känslorna går över till imorgon.. bättre det än att spy ut en massa jävla skit iaf!


Känner att jag egentligen inte har någon koll längre vilka som hänger kvar och läser min blogg? OK, några vet jag.. men jag tror att det kan finnas några i skuggan, några som aldrig kommenterar?

Eller vad vet jag egentligen.. ingenting!


Hum hum.. Har precis sett klart en gammal goding, en riktig snyftare, ”When a man loves a woman”. Det var väldigt väldigt längesedan jag såg den.. trodde först att jag aldrig hade sett den, och med tanke på hur mycket film jag har sett och hur ofta jag ser på vissa, så måste det verkligen ha varit skitlängesedan jag såg denna! ;P haha! Men den är fortfarande bra iaf! Så nu vet ni det..


Imorgon har jag hemstudier hela dagen.. och den enda saken jag har som jag måste göra är att läsa igenom mitt APU arbete, sedan kan jag skicka in det. Snacka om enkel dag va? ;P Men det är gött ibland.. för andra gånger kan det bli desto mer..


Nu känns det som att jag har börjat babbla iväg en massa här.. och bra är väl det egentligen, för jag kom faktiskt in hit för att avreagera mig, eller iaf undantränga en avreaktion. Och precis det tycks jag ha lyckats med, för jag känner mig inte speciellt frustrerad längre! SKÖNT!


Kanske dags att avrunda inlägget för ikväll, när det redan har gjort den nyttan det skulle..


Jag vill avsluta kvällen inlägg med att jag hoppas att alla mina vänner mår bra och har det bra, de som är nära och även de som är långt bort! :)


23/2-11

Jahapp, då kanske de är dags att skriva lite här då.. inte för att jag har så speciellt mycket att säga egentligen..

Jag har jobbat två korta kvällspass den här veckan igen. Det funkar riktigt bra. Det är faktiskt rätt gött med korta pass. Jag stötte på en av cheferna när jag skulle påbörja mitt pass igår kväll.. hon sa att de hade saknat mig där. Sedan träffade jag på en annan kollega i den andra gruppen som jag i höstas hade vikariat i, hon sa att de har saknat mig också! Hon sa också att hon har hört flera som har talat om att när jag jobbade där och satt med TES-planeringen, så blev det alltid så bra. Det värmer att höra att man är saknad och att de tycker att man är duktig i sitt jobb. (Det roligaste är nästan att höra att man är bättre än de ordinarie TES-planerarna på att planera.. ) Inte för att vara ego, men det visste jag ju redan om att jag är.. ;P Men det värmer ändå att höra det igen, och från andra. :)

Nu har jag iaf inget arbetspass inbokat förrän på lördag kväll igen, men den här gången blir det ett längre pass, 14-21.30.


Idag är jag helt ledig ifrån både skola och jobb..

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra hela dagen.. Skulle vilja umgås med någon om någon har tid, har slängt iväg sms och inväntar svar.. Men jag får väl se, kan hända att jag är den enda lediga idag.. ;P Då får jag helt enkelt hitta på något annat.. men vad?

Se på film, det är jag ju himla duktig på att göra.. men jag vet inte om det är just det jag vill göra idag.. Aja, jag kommer nog på något till slut.


Insåg nu efter att jag hade skrivit klart det här inlägget att jag hade valt en annan text än vad jag hade förra gången.. tänkte inte alls på det förrän jag klistrade in texten.. men det är väl lika bra jag testar den här och frågar er om den här också kan funka?


Nytt test..

Okej, jag gillade den förra stilen. Men det är ju trots allt ni, mina läsare, som ska läsa den här texten. Så jag väljer nu någon som kanske är lite enklare för er att läsa (då jag inte har lust att ha någon större text).. Vi får se om den här kanske funkar bättre?


Som ni vet så skulle jag ju allra helst vilja fixa om designen lite och lägga in en ny text på riktigt. Men ingen har visat något större intresse av att fixa till den då jag har frågat, så jag antar att det får vänta. Just nu får jag nöja mig med att ”fuska in” ny text istället.. :P


Sitter mest här nu för att fördriva tiden.. snart dags att ge sig iväg och jobba ett kort kvällspass, 17-21. Det blir andra gången jag jobbar den här veckan. Sedan ska jag jobba två sådana pass igen nästa vecka, måndag och tisdag. Blir ju ändå ett antal timmar i slutändan som ger lite extra pengar iaf. Det är ju inte helt fel!

Måste bara se till att få tummen ur och fixa den där saken med BC, som jag vill ha fixad..


Idag har solen skinit vackert hela dagen! Så underbart! Jag längtar jätte mycket till våren och sommaren nu! Man blir lite piggare och man känner sig lite starkare när det är ljust ute och under vår och sommaren.. våren och sommaren har läkande krafter :P


Något annat jag också längtar till är min första frukost sedan 8 december 2010… den börjar närma sig nu! Den 7 mars 2011 får jag äta frukost igen, min första frukost på tre månader. Jag hoppas att den kommer att bli lika bra som jag föreställer mig den!


Förresten har jag snart nått mitt första delmål! 20kg är mitt första delmål, när jag var och vägde mig i onsdags så landade min totala viktnedgång än så länge på 18,9kg. Inte långt kvar alls nu då.. :) Men sen gäller det ju att sätta upp ett nytt delmål.. vad ska det bli tro?


Testing..

Hej!

Nu testar jag att skriva med min nya text. Vad tycks om den va?

Sitter och snackar i telefon med lillsyrran, hon fick hjälpa mig med detta. Visst är kul när småsyskonen är bättre än en själv på saker? Haha. Ibland känns det som att man börjar bli för gammal för att lära sig ny teknologi.. haha.. men så kan väl fallet inte vara, inte än va?

Jag kan visst lära mig nya saker och kan själv klara det! ”Viggo kan själv”, som man säger..

Jag hade värsta skrattanfallet förut idag när jag och Joakim kom hem från praktiken/skolan. Har ni läst boken ”Det var det fräckaste!” någon gång? Den är så jävla rolig! Köp den, läs den!

Okej, nog med test-textbloggande..

Jag vill att ni säger till om stilen är för ”tråkig” och om typsnittet är för litet..

 

 

 


Mycket produktiv dag..

Än så länge har min dag varit mycket produktiv. Jag gick upp strax efter halv nio och innan klockan hann slå nio så hade jag redan satt igång att baka bröd!
Eftersom det är min sista vecka på praktiken så har jag beslutat mig för att baka eget bröd och ta med som avskedspresent, både till personalen och till de boende brukarna där..
Jag har verkligen trivts bra på praktiken och jag hoppas att jag får jobba där i sommar! :)

Jag har inte bara bakat ett sorts bröd, utan två sorter! Både Fillimpa och Hälsobullar har jag bakat..
Det blev en sats Fillimpa som gav två limpor.
Sedan blev det först en sats Hälsobullar som gav 24 släta bröd-bullar..
Sedan blev det en till sats Hälsobullar (för min bakbunke rymmer inte dubbel sats), som också gav 24 släta bullar..
Jag bakade alltså från strax före nio och de sista brödena kom ur ugnen runt halv ett..

Jag har verkligen bakat non stopp hela förmiddagen vill jag lova! Och jag gillar't! ;P

Nu har jag precis packat in alla bröd i påsar.. Några Hälsobullar får stanna kvar här hemma, så Joakim kan få lite nybakt bröd han också :)
Resten går till praktiken imorgon.

Jag skulle kunna tänka mig att baka något mer.. men jag vet inte vad det skulle vara bara. Mjölet börjar ta slut och vi som köpte det igår ;P haha!

Jag tror nog att resten av dagen blir rätt slapp.. Det är ju Alla hjärtans dag idag och de flesta spenderar väl den med sina käraste, eller på jobbet :P
Joakim ska iväg och repa ikväll med bandet, så vi lär nog inte ha så mycket Alla hjärtans dag här hemma det här året. Andra år har vi ju köpt presenter och lagat god middag tillsammans osv.. Men i år beslutade vi oss för att vi inte skulle köpa något åt varandra i år, utan att vi skulle lägga varsin peng till vårt gemensamma semestersparande istället. En resa är ju faktiskt något mysigt och trevligt som vi vill göra tillsammans och då tyckte vi att det passar bra att lägga en slant till det sparandet där idag, så vi kan unna oss en massa gott och ha det bra när vi väl åker! :)


Så här ser min vecka ut den här veckan:


Måndag: Ledig - Brödbakning!

Tisdag: 7-16 -Praktik

Onsdag: 7-12.30- praktik
13.30-15.30 Gruppträff- inför upptrappning
17-21 - Jobb (de ringde idag (måndag) och undrade om jag kunde börja 17 istället för 18, båda passen)

Torsdag: 7-16 -Sista dagen på praktiken!

Fredag: Ledig

Lördag: 17-21-Jobb

Söndag: Ledig -eventuellt åker jag och Joakim till Mariestad över dagen.


Jag hoppas att alla mina vänner och såkart min familj får en trevlig Alla hjärtans dag! :)

Mycket text!

Svettig som fan är vad jag är! Sitter nu och varvar ner efter ett pass på cross trainern.. snart dags att hoppa in i duschen.. Hatar verkligen att vara svettig, tycker det är så jävla äckligt! Det är nog också därför jag eg. alltid har försökt hålla mig ifrån träning och annat jobbigt, för att slippa de där snuskiga svettfloderna.. Men nu när man tränar hårt, så känns det ändå rätt "gött" med dem.. för det bevisar ju att man har kämpat på bra, kämpat hårt.. fått slita för varje droppe svett..
Jag kommer ihåg att jag kände så när jag och Lina höll på med vår Ki-box. Det var skit jobbigt, men det kändes ändå bra liksom efteråt..
Samma känner jag nu. Nu har jag klarat av 10 minuter i högsta motståndet.. Nästa gång blir det 11min. Visst, 10min låter inte så speciellt mycket, eller jobbigt.. men det är det verkligen! Speciellt för en person som dels är fruktansvärt otränad samt utarmad av fasta.. Jag har ju inte längre någon kalorireserv, förutom min egen kropp liksom..

På onsdag är det dags för en gruppträff igen! Den här gånger är det träffen med info inför upptrappningen, samt att vi som alltid ska få väga oss.. Ska bli kul med både info om vad som snart ska komma, samt vågen.. Jag ser fram emot den.. För nu har jag ju faktiskt börjat träna med min cross trainer och jag känner mig duktig, så jag hoppas på fint resultat! :)

Idag har jag bestämt mig för att mitt första delmål är 20kg.. Nästa delmål kanske blir 30kg.. får se när jag har uppnått det första..
Men det är ju inte så långt kvar till dess.. Det vore ju skit roligt om jag hade uppnått det på onsdag, men jag tror inte det blir så.. jag tror att det blir gången efter det som det delmålet kommer vara uppnått..

Många andra i gruppen verkar verkligen vara bestämda om vad de har för delmål, samt vart de vill nå i slutändan.. Själv är jag rätt obestämd om både delmål och vart jag vill landa i slutändan.. Är det bra eller dåligt? Kan det göra att jag får dålig focus, eller kanske kan det göra att jag kan hålla på längre, för att jag inte har bestämt mig?
Jag vet inte.. jag vet inte om det är bra eller dåligt..
Ok, jag erkänner, jag har väl en lite aning om vart jag vill komma.. men det är liksom inte hugget i sten.. sen vet jag inte om det är ett orimmligt mål, eller om det är ett för "litet" mål.. svårt det där.. Speciellt när man aldrig tidigare i sitt liv direkt har brytt sig om vikt och sånt..

Men jag känner iaf att jag i slutänden ska känna mig bra, må bra och trivas! Känna att jag orkar mer, känna att jag vill mer! Samt få någon mindre klädstorlek, det vore ju inte helt fel! ;PJag känner att det här blir ett långt inlägg nu, för jag har en sak till jag vill ta upp..

Ni vet ju att jag inte har jobbat någonting sedan jag började plugga i höstas.. Jag började ju plugga eftersom jag faktiskt inte mådde bra av att jobba kvar där.. Jag hade ständig ångest inför att gå till varje arbetspass.. Jag trivdes oftast när jag var där, och det funkade bra.. Men jag blev så knäckt av stressen som jobbet verkligen innebar!
Vissa kanske inte håller med mig nu i det jag säger nu.. Men har man aldrig i sitt liv jobbat inom hemvården så har man aldrig varit utsatt för riktig stress! Visst finns det andra stressiga jobb.. men inget är stressigare än att veta att du kämpar dit bästa för att de människor du vårdar ska få det så bra som möjligt.. men tiden räcker inte till, och i slutändan blir ändå de du vårdar lidande för det.. En ond spiral.. Du vill ge så mycket mer, men du hinner inte..

Hur som helst.. Nu när det här med bilen hände så trodde jag ju att de skulle sluta i ren katastrof.. jag trodde ju verkligen det värsta.. Då i all panik tänkte jag att jag måste börja jobba igen, måste tjäna mer pengar nu så jag inte går under i den här situationen.. Så jag la in mig och nu har jag fått 2 st arbetspass nästa vecka i den gruppen jag alltid har trivts bäst.. men det är bara två små extraturer mellan 18-21 , onsdag och lördag kväll.

När jag insåg att faran var över bestämde jag mig för att inte boka in mig på mer än dessa två, innan jag vet hur det känns att jobba där igen..
Det känns skönt att ändå att det var korta pass, för då känns det ju lite som att jag "arbetstränar" lite.. haha :P Det blir liksom en lite mjukstart.. och just att det är ett kvällspass kan ju göra att det kanske känns lite lugnare än om jag skulle vara där på morgonen då det är full bemanning och man träffar all personal på en gång typ..

Jag hoppas att det kommer att gå bra att jobba igen iaf.. jag hoppas verkligen det..

Så på sätt och vis så förde den här bilhändelsen (som i sig slutade mycket bra), att jag fick tummen ur att våga testa på att jobba igen..  Att jag får bearbeta mina ångestkänslor inför att jobba..

Hoppas allt går bra!

Faran över!

Nu blåser jag - faran över!

Efter att han väntat och väntat på att den där snubben från försäkringsbolaget skulle ringa upp, så tröttnade jag på att vänta.. Strax efter kl 12 tog jag luren och ringde upp dem igen och då fick jag prata med en biltekniker.. Jag prata med honom, förklarade hela historien från början, och slutligen frågade jag vad jag skulle ta mig till!?!
Han sa till mig att det troligtvis inte skulle vara så farligt, eftersom de hade sprutat ut pulversläckarna rakt ut i luften och inte direkt på framsidan av bilen.. (det hade där emot kunna vara förödande).. Han sa åt mig att jag skulle gå ner till bilen, stänga av alla fläktarna, starta bilen, köra ut den ur garaget med en gång och åka och tvätta bilen. Då skulle allt det här pulvret tvättas bort och ingen större skada på bilen skulle ske..
Sagt och gjort!
Bilen funkar samt är nu nytvättad och fin! :) Jippie!

Vad skönt det är ändå, när man tror att det allra värsta ska hända, och det visar sig att det inte är så farligt.. Man blir ju så himla lättad! :) :)

Så nu är denna jobbiga historia över, och jag och min svarta pärla kan fortsätta leva ett lyckligt liv! :)

Varför?

Fan fan fan! Varför ska detta hända mig för? (och alla andra som står i samma garage!)
Fan vad jobbig process att fixa med detta nu då.. Jävla skit!

Det står i tidningen:
http://na.se/nyheter/orebro/1.1098455-sabotage-i-parkeringshus

Det var jag som ringde och larmade 112. Jag visste inte vad det var för någon rök eller vad det var.. Det vara bara vitt i hela jäkla garaget! Så jag ringde.. sen kom både brandkåren och polisen till platsen.. Men det var ju som sagt några jävla ungdomar som hade tömt ut flera pulversläckare!
Nu hela natten har det, och det gör det fortfarande.. mullrar och dånar som fan! Det är stora fläktar som håller på att dra ut all den där skiten..
Gick ner till min bil sent i går kväll när alla hade åkt ifrån platsen.. Den är typ helt täckt utav den här skiten..
Fan om den blir allvarligt skadad utav det här!

Om jag visste vilka det var så hade jag gärna gett dem en rejäl utskällning och troligtvis en smäll på käften också!

Ringde och gjorde en anmälan om skadegörelse igår till polisen.
Idag håller jag på och pratar med försäkringsbolaget.. Den ene skickar mig till den andre.. den andre vill skicka mig till den tredje, som ännu inte är på plats på arbetet.. så de ska ringa upp.. Verkar inte som att de vet hur de ska göra med mig..
Jag vill veta nu! Jag vill få hjälp nu! Jag vill att de ska stå för alla reparationskostnader förutom självrisken... Lacken kan ha blivit förstörd, ev elfel kan ha blivit på min bil, för att få den där ifrån måste den troligtvis bärgas bort.. inget av detta blir billigt! FUCK!

Åh, vad tyst och lugnt det blev.. Fläktarna slutade precis att mullra.. Åh, vad härligt! Borde ta en sväng ner till bilen och se hur det ser ut, efter att den 3e personen har ringt mig bara...

Bah! Vilken jäkla soppa det här är! Allt för att några dumma jävla ungdomar smitit in i garaget och vandaliserat!

Nu är det vädret på tv..

I måndags träffade jag Emma över en fika på stan, fika för Emmas del, te för min del ;P Men det var trevligt, mycket trevligt att få träffas och bara prata en massa bara vi två :) Efter fikat traskade vi runt lite på stan, tills det blev dags att åka hem.
Igår kväll träffade jag Jessica en sväng hemma hos henne. Första gången jag checkade in deras nya lya.. Men jag gick ju för sjutton aldrig en riktig husesyn!!! :O Det får bli en noggrannare sådan nästa gång ;P Det var iaf mycket skönt att bara chilla i deras soffa och snacka med henne och jäder om ditt och datt.. Borde göras oftare!

Förutom en del träffar med mina vänner så har jag full rulle med praktiken.. Det är ju näst sista veckan nu! Ujujuj vad tiden går fort hörrni!

I helgen har jag också praktik, men jag är totalt fri heeela lördagskvällen.. Om någon är intresserad ;P

Men nu över till något som kommer få mig att ligga enormt mycket på plussidan i vuxenpoäng, mer än vad jag redan gör.. Imorgon har jag ett bokat möte med banken, där jag ska ta hjälp av dem att börja PRIVAT PENSIONSSPARA! Det ni! Det känns enormt vuxet att göra det, men det är verkligen viktigt också! Det känns mycket viktigt för mig att veta att jag kommer att ha det bra och kunna leva bra, i hela mitt liv!
Jag har mött många pensionärer som har det mycket knapert med pengarna.. de får verkligen vända på varje krona, räkna på vad de kan ha råd med och inte.. spara för att kunna unna sig något extra.. Jag vet att i min yrkeskategori så är vi ju inte direkt högavlönade.. Det är jag väl medveten om.. och detta leder ju också till att pensionen inte kommer att bli sådär super hög den heller.. Så därför känns det ännu viktigare att även ordna ett privat pensionssparande, så man får lite extra tillskott på äldre dar.
Jag vill kunna leva utan att vara begränsad och det gäller hela mitt liv!

Jag satsar på mig själv, nu och även i framtiden! :)

Drömde om döden i natt..

.. Ja, det stämmer.. Jag drömde om döden i natt. Jag drömde att min älskade Joakim dog i natt. Det var så himla hemskt! Han förblödde, långsamt.. Fanns inget att göra åt saken.. I hans sista tid satt vi på marken, jag med hans överkropp liggandes i min famn.. Vi pratade en massa om livet. Om vårt liv som vi har haft hittills tillsammans, minnen och roliga saker.. Sedan pratade vi om de saker han aldrig skulle hinna uppleva, saker som vi aldrig skulle få uppleva tillsammans.. Han började prata om de saker han tyckte att jag skulle uppleva ändå, utan honom. Han ville att jag skulle ha det bra, att jag inte skulle sluta leva mitt liv för att han var borta.. Jag sa att jag inte ville leva utan honom, jag ville inte att han skulle dö.. Men jag bestämde mig iaf för en sak, att jag ville få spara och frysa ner hans spermier, så jag kunde få chansen att iaf få skaffa ett barn med honom.. (som att det är det viktikaste man kan tänka på innan sin älskade dör).. sagt och gjort. Jag fick dem i en liten burk.. :S
Jag bad honom om att han skulle försöka komma tillbaka till livet igen, i en annan kropp, i en annan person.. Men att jag ville att han skulle ge mig en hint då, så jag skulle veta vem han var, så vi skulle kunna fortsätta leva ihop igen..
Vi pratade vidare.. och till sist så slöt han ögonen, sedan var han borta..

Jag vaknade upp ur drömmen av att jag hade vänt mig mot Joakim, krupit tätt intill honom, jag grät. Först lite små snyfftningar.. Joakim vaknade och frågade mig vad det var som hade hänt.. Jag snyfftade "Jag drömde att du dog".. Åh, vad jag började störtgråta sen! Jag bara grät och grät.. Joakim försäkrade mig om att han levde och att han inte skulle dö ifrån mig än på många år..

Stackars Joakim att vakna upp helt yrvaken av att han flickvän ligger och gråter över att han själv har dött :P

Jag gick till sist att tröstas iaf.. Men, vad jag hade svårt att somna om sen.. Jag ville liksom hela tiden försäkra mig om att Joakim fanns där vid min sida och att han fortfarande andades!

Usch vad sorgligt det var!

Jag hoppas verkligen inte att det händer på riktigt (ok, det kanske aldrig riktigt kan hända på det sättet.. men ni fattar vad jag menar).. Jag hoppas att jag och Joakim får leva ett långt och lyckligt liv ihop, att vi får uppleva alla livsåldrar ihop.. Och att vi slutligen får bli gamla ihop och gå bort på det traditionella sättet, av ålderdom.. (allara helst samtidigt, men det är inte så troligt tyvärr.. men önska kan man ju)..Jag älskar verkligen dig Joakim!

Shoppingtur..

Idag blev det en shoppingtur ute på Mariebergsgallerian då det inte fanns någon vän tillgänglig då det begav sig, vilket jag tyckte var hemskt tråkigt!
Men en lyckad shoppingstund hade jag ändå..

Köpte:

Ett par leggins
Tre par trosor
En BH
En skarf
Ett läppglans
En deo
Och slutligen även den enda grej jag använder för att styla mitt hår med, Kérastase-krämen..

Allt detta gick på en fin summa strax under tusenlappen..


Jag har fått en dyr hobby! Men en kul sådan!

.................................

När jag loggade in här kom jag på att jag egentligen inte alls vill skriva någonting här just nu.. för jag vet, att om jag verkligen skulle börja skriva om något som jag kände just nu, så skulle jag bara spy ut en massa missnöje..I'm all alone. I wish someone coluld find me before I sink to deep, to deep that no one can find me and pull me up before it's to late.. I'm all alone. No one there.

Hjälp sökes!

Jag stör mig på mitt typsnitt här på bloggen! Någon som kan hjälpa mig att ändra? Kan ju ingenting om sånt här och jag pallar inte med att ni ska behöva läsa här när det är en så fult stor text.. Ursäkta Tina, eftersom det var du som hjälpte mig den nuvarande designen.. Jag gillade typsnittet förut, men nu blir jag bara störd.. (a)

Nån som kan och vill?

hur det gick..

Nu vill ni väl (förhoppningsvis) veta hur det gick för mig idag när jag var iväg och vägde mig.. och jag kan säga att det gick bra! (såklart, allt nedåt är bra).. :P På dessa två veckor så har jag gått ner 3,4kg.. inte så pjåkigt.. Detta i sin tur gör att totalsumman för min viktnedgång just nu står på 15,8kg!
Inte illa pinkat va? Det känns rätt konstigt faktiskt att läsa och höra hur mycket det är.. för det är verkligen sjukt mycket! Men när man är inne i det hela så känns det inte som att jag har gjort så överdrivet mycket för att nå dit.. på något konstigt sätt.. om ni fattar vad jag menar? Men det är ju för att jag har blivit så van vid det här nu, vad jag gör.. så jag tänker inte så jätte mycket på det liksom.. Men om man tänker på det så har jag ju "gett upp" rätt mycket liksom.. all form av mat, dryck osv.. förutom vatten, buljong och te.. det får jag iaf dricka..

Jag har ju som sagt känt mig väldigt orkeslös och fysiskt trött.. Jag praktade med dietisten om det idag när jag var och vägde mig.. Hon tyckte jag skulle se till att dricka buljong varje dag i en veckas tid och jämföra hur det känns efter det.. om det blir bättre eller ej.. förhoppningsvis blir det bättre! Hon sa att iom. att jag dricker så mycket vätska nu och inte får i mig så mycket salter i "maten" jag äter, så blir min kropp liksom "utspädd" på salter.. vätskan som kommer ur mig drar med sig saltet ut och eftersom jag inte fyller på så blir jag liksom "tunn" på salt.. Så jag ska dricka buljongen för att få in lite mer salter i mitt system..

Nej, nu måste jag sluta skriva så jag kommer i säng någon gång.. Ska vara på praktiken kl 07.00 imorgon.

God natt!

Ja det blev en del ändå..

Jaha.. vad gör jag här då? Jag har verkligen inget vettigt att skriva alls, tror jag inte iaf.. Klickade mig mest in här för att jag inte har något annat att göra... bah!

Idag har det varit jäkligt halkigt och slirigt ute när man har gått omkring.. Isen har blivit glatt och hal nu när det smälter.. men som tur är har jag lyckats att hålla mig ifrån att ramla.. Jag bävar verkligen för det, jag brukar normalt sett alltid ramla en gång per vinter.. men hittills har jag fått stått kvar på mina ben. Får hoppas att turen fortsätter att sitta i, för det vore ju inte så kul att halka och bli sittandes på blött och slaskigt underlag.. =/

Jag lyssnar just nu på lite musik ifrån min lillasysters spotifylista.. Hon har beordrat mig att lyssna på en grupp som heter Anberlin.. Har hört en låt med dem förut, och den gillar jag.. så nu ska jag lyssna in de andra låtarna också som hon har.. Jag diggar dem hittills iaf! :) Både lite lugnt och lite mer fart.. rätt okej musik för mig..

Imorgon så har jag ätit mina pulver -shakar/soppor/puddingar i åtta hela veckor! Det vill säga; det är bara fyra veckor kvar nu innan det är dags för upptrappningen!
Den tiden kommer att gå riktigt snabbt, som i ett enda naffs, det känner jag på mig.. Jag menar, dessa åtta veckor har ju gått rätt fort ändå.. så vad gör då inte halva den tiden liksom..? Men jag längtar efter upptrappningen, efter mer variation, något som inte bara smakar sött och efterrätt hela tiden.. De enda smaker jag beställer hem numera är ju bara choklad, jordgubb och chokladpudding.. De andra smakerna är antingen sånt jag inte gillar/ eller sånt som jag har börjat äcklas av under tidens gång/ eller tröttnat på.. Så det blir inte så himla mycket smakvariation för mig just nu, varje dag blir det choklad av två olika varianter och jordgubb.. dag ut och dag in.. Så jäkla tradigt!
Jag längtar efter en så enkel sak som att variera bröd man äter, eller variera pålägg.. variera filmjölk, eller byta flingor- till en annan sort.. Det är ju inte något avancerat direkt.. Men fy sjutton vad det ska bli skönt att få variera mig mer, även om det är samma saker, så finns det ju så många olika varianter, smaker osv.. Fy vad gött!

Jag börjar iaf mer och mer bli bestämd på vad jag ska äta min första frukost iaf.. Det lutar mest åt att jag dagen innan, eller något sådant ska baka eget bröd.. Jag har två sorters bröd jag brukar baka själv här hemma, båda bra och nyttiga bröd.. Det jag har tänkt baka heter iaf "Hälsobullar". Sen har jag inte bestämt mig än vad jag ska ha på brödet.. Men någon form av grönt ska finnas på iaf, kanske en tomat eller gurkskiva.. Sedan kanske det blir en ostskiva eller en skinkbit.. något sånt.. Men tänk vad gott det ska bli! Min första frukost på 12 veckor! Det är ju nästa så man kommer höra en Hallelujakör.. Haha!

Vad bra tidsfördriv det är att blogga ändå.. I början vet man inte riktigt vad man ska skriva, man har egentligen inget vettigt att säga, man har liksom bara så tråkigt och vet inte vad man ska göra.. Men sen börjar helt enkelt fingrarna att knata runt på tangenterna och det fylls bara på med mer och mer text.. saker som man sitter och tänker på.. och vips så har man ett långt blogginlägg klart som man undrar om någon kommer att orka läsa?

Imorgon ska jag förresten även iväg på vägning igen.. Det var ju två veckor sedan sist då.. Så nu är det dags! Jag hoppas på ett nytt fint resultat.
Hur skulle ni göra om ni går ner i vikt.. skulle ni väga er varje dag, eller åtminstånde någon gång i veckan, eller skulle ni vänta tills invägningstillfällena varannan vecka?

RSS 2.0