En händelserik fredag.

Igår hände det en del saker..

Att börja med var jag i skolan på förmiddagen, och Joakim satt och skrev tenta..

Efter lunch var jag och Joakim ute och shoppade lite på Mariebergs gallerian. Då helt plötsligt stötte vi ihop med Lilli, som för ett år sedan flyttade till Gbg och började plugga där.. så det var verkligen otippat! Vi snackade en stund och det var trevligt att återse henne, och just där, av alla ställen! haha!

Sedan på kvällen så firade vi att Emma tagit sin examen nu, så nu är hon Socionom! :) Ett stort grattis till henne!
Det var mycket trevligt hos Emma, att träffa hennes och Kristians familjer och våra vänner. Det var mysigt och mycket trevligt med en hel del skratt!
När jag och Joakim hade varit där en stund, var det dags för oss att dra vidare in till stan' och möta grabb-gänget och se en spelning.. Både jag och Joakim kände att det var synd att lämna det trevliga hänget som var hos Emma, men samtidigt kände vi att vi gärna ville träffa grabbarna också.. så vi for..
När vi kom till stan gick vi in på Virus, där hängde grabb-gänget, som bestod av Alex, Tony, Jakob, Pierre, Valle och André.
Vi satt och snackade en stund innan det var dags att gå ner och se bandet, som vi trodde först var ett Rockabilly-band, men det visade sig sedan att det var ett Hardcore-punkband.. Vi stod där och lyssnade en stund, jag längre fram, Joakim längre bak.. Jag vände mig och för att se honom flera gånger, men jag kunde inte hitta honom.. Musiken var KASS! Jag stod verkligen inte ut med gapet mer, så jag stack upp igen.. och där stod Joakim och väntade med två glas vatten åt oss :) Han hade inte heller stått ut, så han hade dragit innan mig, och sms:at och sagt att han var där uppe.. Det hade ju jag missat, men vi fann iaf varandra igen ;P haha!

Väl där uppe så kom det fram en full snubbe till Joakim och frågade om han fick ta ett kort på Joakim.. Han var tydligen väldigt lik en polare till honom och hans kompisar som tydligen bor på Irland.. Så Joakim gick iväg till dem och ställde upp på att vara med på kort.. Under tiden stod jag kvar vid baren med våra vattenglas och väntade.. Då såg jag hur en tjej, som satt med två killar började blinka och göra pussmunsformade läppar mot mig och vinka.. sedan kom hon fram till mig, drog med mig och ville dansa.. Jag tyckte det kändes mycket skumt.. Jag gjorde mig fri från henne och gick tillbaka till min plats igen.. Sen kom Joakim och han berättade om sin lilla fotovisit med de där grabbarna, och jag berättade om den där tjejen.. Sen dök tjejen upp igen! Hon snodde Joakims vattenglas och drack en klunk ur det.. men då hon insåg att det bara var vatten lämnade hon snabbt tillbaka det och såg med ens rätt illamående ut..
Sedan kände Joakim att han bara var tvungen att fråga de där grabbarna som han hade fotats med, om två av dem var tvillingar.. de var rätt lika.. Jag trodde de var bröder, men Joakim insisterade på att de var tvillingar, så han gick och frågade.. medan han var borta började tjejen flörta hejvillt igen med mig, och det såg ut som att hon var på väg att komma åt mitt håll igen.. Men då flydde jag till Joakim ;P Det visade sig att de inte var tvillingar, precis som jag trodde.. men det var inte heller bröder! De hade gått i samma klass på gymnasiet bara.. :P haha!

Sen så gick vi och satte oss vid ett bord långt bort i hörnet och sedan kom grabbarna upp från spelningen och vi satt och snackade en stund till.. tills det kändes dags att åka hem.

En trevlig dag och en trevlig kväll var det iaf! :)

Vi får väl se vad dagen har att erbjuda.. :P

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0