Helgen i stort

Ja, då kanske det är dags att berätta om min helg..

I fredags så var jag och Joakim bjudna på födelsedagsfest hemma hos Petter. Så självklart gick vi dit och firade honom. Det var en mycket trevlig och rolig kväll. Det var en hel del nya ansikten, samt en del gamla välkända! :) Bra variation var det helt enkelt. Jag och Joakim fick äntligen träffa Petters "nya" flickvän, de som har varit tillsammans i över ett år nu! :P haha! Men hon har aldrig varit här när vi har hängt med honom förut, så då är det svårt.. :P Men nu blev det gjort och hon var mycket trevlig!
Kvällen för vår del slutade kring ett tiden då vi vart så trötta, så vi åkte hem.

I lördags sov vi till klockan var tolv.. så gött att äntligen få sova ut, det har vi inte fått göra på hela veckan! SÅ det var välbehövligt. :)
Vi gick upp, ordnade frukost och slappade lite.. Sedan beslutade vi oss för att ta en sväng till Mariebergsgallerian. DÄr tog vi en fika på Wasa (konditori) express. Joakim tog en semla och jag tog en kopp te. För övrigt köpte vi inget annat på våran vandring där ute.. vi hade även tänkt att åka över till ikea, men vi kände oss för trötta och sega, så vi åkte hem efter en sväng på gallerian..
Senare på kvällen åkte vi in till stan och såg en film på bio. Vi såg "The Town". Det var en bra action - thriller.

Idag vaknade vi vid tio. DÅ var det bara att gå raka spåret ner till tvättstugan och börja tvätta. Så det höll vi på med fram till kl ett. Sedan åkte vi iväg och handlade och slutligen gick vi på en till biofilm! haha! Den här gången såg vi "Meet the parents: Little Fockers". Den var precis som de föregående två filmerna, lite halvknäpp pch rolig.

Nu resten av kvällen blir det bara slappandes.. jag ska lägga upp lite bilder på bilddagboken också. Så dit får ni gärna kika förbi och titta på en del bilder.

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0