Längesedan.

Ja, nu var det ett tag igen då!

Jag har varit lite upptagen med att vara ledig :P  Har ju som sagt varit på Linkin Park konserten som jag gillade skarpt! :) Sedan kom vi ju hem igen ifrån några dagar i shlm, då fick vi ta hand om allt sånt där som man måste göra när man har varit borta ett tag.. dvs handla, städa, tvätta, sköta blommorna (som alla hade överlevt!).
Jag har även varit upptagen med lite annat  som ex. haft lillasyster här i lördag till måndag. Vi shoppade en del och gick på bio. Alltid lika trevligt när hon är här! :) På måndagen skjutsade jag hem henne igen till Mariestad, där jag även stannade kvar till tisdagen. Jag passade på att umgås med storasyster och systerdotter dessa dagar! :) Det var mycket trevligt och mysigt!

Idag började jag på mitt sommarschema på jobbet! Så nu är jag dödstrött, då jag inte har jobbat på ett par veckor, så man blir lite ur gängorna :P Imorgon jobbar jag också, men i helgen är jag ledig, så det blir en kort första vecka iaf! Men nästa vecka blir destu längre.. Men det kommer nog gå bra! :)

Imorgon är det ju som sagt midsommarafton! Tänk vad tiden går! Våra planer för denna afton blir att äta trerättersmiddag med Emma och Kristian. Jag tror att det kommer att bli en succé! :)
En del dricka kan det nog bli också..kanske..


Ja, jag vet.. Jag är så seg! Jag borde verkligen lägga in bilderna från resan på datorn, och sedan lägga upp några här.. men ja, jag är en seg jävel som inte får tummen ur just nu :P Men så småningom så..

14 Juni - värst vad tiden går..

Ja, idag är det redan 14 juni, snart har redan halva den här månaden gått! :O
Men det har hunnit hända mycket vill jag lova!
Både jag och Joakim har som sagt slutat skolan- han fick precis idag reda på att han fick VG på examensarbetet! Riktigt dukitgt! :)
Sedan har vi ju som sagt hunnit med våran härliga Kreta semester! I korta drag kan jag väl säga att den var mycket uppskattad och underbart härlig! God mat, goda drinkar, mycket sol och bad! :) Jag får kanske ta och lägga upp lite bilder här fram över, då vi har kommit hem igen och hunnit fixa in bilderna på datorn..
Just nu som sagt så befinner vi oss i sthlm hos Joakims pappa.. Idag ska vi gå på den efterlängtade LINKIN PARK konserten! :) Det ska verkligen bli skitkul!
Konserten börjar halv åtta ikväll, men innan dess har vi tänkt hinna med en sväng till Hötorget och köpa lite jordgubbar och någon priog till lunch. Sedan vid fem-tiden ska vi möta upp Joel och Bea som vi ska gå med på konserten, äta en middag med dem innan och tagga lite inför konserten! :)

Imorgon drar vi tillbaka till Örebro igen där vi har en massa saker att uträtta! Det måste handlas mat då kylskåpet gapar tomt nu när vi kommer hem, VATTNA blommorna - om några ens har överlevt att vi har varit borta så länge? Sedan så kanske det måste städas lite, packa upp väskor osv..

På torsdag börjar Joakim sommarjobbet, och jag ska jobba extra på torsdag. Mitt sommarschema börjar inte förrän nästa vecka på torsdagen..

På fredag blir det troligtvis inflyttningsfest hos Alex, och på lördag kommer lillasyster hit och umgås med oss! Helgen kommer bli fullproppad med shopping, biobesök och annat. :) Full rulle helt enkelt! :P

Nej, nu måste jag runda av här så vi hinner med våra planer för denna dagen!

Hoppas alla får en solig och trevlig onsdag, för det har vi! :)

2 Juni

Nu är det dags! Allt är packat och klart nu och blommorna är vattnade.

Idag, nu snart om en liten stund så drar vi upp till sthlm med all vår packning! :) Soporna tar vi med oss också, men dem dumpar vi i soprummet. ;P

I sthlm ska vi hänga lite med Joakims familj innan det blir dags att åka till Arlanda och flyga där ifrån på lördag tidig jävla morgon. ;)


Ååååh! Det är verkligen nära nu, mindre än 48h till vi går ombord på planet och drar iväg!


Nej, nu har jag inte tid att sitta här mer och skriva, för nu har det blivit dags för att borsta tänderna och sedan dra iväg med min svarta pärla upp till huvudstaden!


Jag hoppas att ni alla får en härlig långhelg, det är nu alla värda! :)


Vi ses om två veckor igen!

Tjarå!


RSS 2.0