Söndag med sol!

Nu ska jag väl ta och uppdatera er lite om vad min helg har haft att erbjuda så här långt iaf.. I fredags blev det en trevlig kväll med Jessica och Emma här hemma hos mig. Vi snackade en massa och de drack vin. Jäder kom även förbi efter ett par timmar och det var mycket trevligt. Kvällen slutade runt kl 02.00 då jag skjutsade hem folket och åkte ner till stan och hämtade Joakim och Jakob som hade haft en trevlig utekväll med de andra grabbarna..

Tycker om att de får hänga lite själva, bara ett gäng med grabbar.. precis som jag får hänga med mina girls själv ibland. Tror att man behöver få ha sånna kvällar ibland, trevligt på varsina håll.. :)


I lördags sov jag till typ halv tolv :P Var helt seg och slö efter fredagens sena kväll.. Jag och Joakim beslutade oss för att ta en tripp ut till Mariebergsgallerian och ta en fika, men det blev att vi bara handlade på Coop där ute och åkte sedan hem och fikade istället..

Lördagen blev en mycket soft dag, såg några filmer som gick på tv och på kvällen blev det en filmkväll här tillsammans med Jakob och Petter. Vi såg både på ”Kung Fu Panda” och ”The Dark Knight”, mycket bra filmer båda två :)

Det var trevligt och ha en slapp filmkväll tillsammans med vänner, inte så ofta man har det.. iaf inte en ren filmkväll som bara går ut på att se på film och äta snax. :P (de åt snax, jag åt min chokladpudding).

Mycket trevlig kväll blev det och den slutade typ vid 01.00 då vi hade sett klart sista filmen..


Idag sov vi länge igen.. vi vaknade dock till och från, men vi pallrade oss inte ur sängen förrän klockan var efter 11 iaf.. Lite ovanligt för oss att slappa i sängen så länge en söndag, vi brukar vilja komma upp före 10, men ibland måste man få ha sånna här dagar också!


Idag lär det bli städning utav lägenheten, eventuellt att vi kollar om det finns någon tvättid så vi kan tvätta också.. Sen ska jag baka bröd in för min första frukostdag som är imorgon! Längtar verkligen!


Nej, dags att göra lite nytta här hemma.. ha en solig och skön söndag allihopa!


Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0