Nu när man har blivit 23..

BLÄ! Vad jag är uppe tidigt på min lediga dag! HUH! Anledningen är dock att jag snart ska i väg på min allra första cellprovstagning.. Något som jag numera är gammal nog för att få göra, då de börjar kalla en då man har fyllt 23..

Har ingen lust att sätta mig i en gyn-stol den här tiden på dygnet så någon kan glo mig rakt in i könet och sno åt sig lite celler från min livmodertapp... men å andra sidan har jag ingen större lust med den någon annan gång på dygnet heller.. så det är lika bra att bara få det gjort.. suck..

Jag håller på å klurar ut de sista julklapparna.. I natt beställde jag hem min mosters julklapp.. En bok som hon har letat efter ett tag, som jag nu har hittat.. Samma sak förra året, men då hittade jag den boken hon ville ha då på ett antikvariat.. Så hon vart överlycklig då jag hade hittat den åt henne. Sånt är kul, när man ger något som någon verkligen vill ha som de själva inte hittar, när de har letat i många många år. En speciell känsla att göra någon så glad. :)

Nej, nu ska jag väl dra iväg då.. suck.. önska mig lycka till! ( Värsta mardrömmer är ju om man helt plötsligt bara skulle fisa då man sitter där i stolen med benen upp i vädret.. rakt i nasiktet på den som glor mig i könet..) Men det får vi ju verkligen hoppas att det inte sker!! haha.

16 November

Jaha, ni ser ju vad det står som rubrik! Redan mitten på november.. var tusan tar all tid vägen numera? jisses! Jag minns när jag var liten och det var runt den här tiden på året.. jag tyckte att tiden gick så fruktansvärt långsamt.. det kunde inte bli jul fort nog! Nu tänker jag tvärt om.. är det verkligen snart jul? :S
Nog för att jag fortfarande gillar julen, det gör jag! Speciellt när man får ta fram adventsljusstaken och ställa den i fönstret.. då njuter jag :) Det är så mysig belysning!

I måndags samlade jag på min ett vuxenpoäng! Jag blev medlem i facket! Så numera tillhör jag Kommunal.
Det kändes som att det var lite på tiden att ta tag i den biten, så att man har dem på sin sida om man skulle hamna i en jobbkris.. inte för att jag tror att jag kommer hamna i en sådan, men när man väl får en fast tjänst så har jag rätt att löneförhanda osv.. det har jag inte alls på samma sätt om jag inte är medlem i facket.. (finns fler fördelar, men iaf, ni fattar vart jag försöker komma.. det ger en lite mer säkerhet samt ett skydd om något händer)..

Just nu håller jag på å tvättar.. Ska om en stund bege mig ut igen och hänga upp allt..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer för något just nu.. börjar snart bli dags att ta tag i det där med julklappar igen. Har köpt 3st redan.. en som sagt redan förra året.. men nu är det bara resten att köpa till också..
Tycker nästan det bara blir svårare och svårare för varje år, för alla har ju typ redan allt som de behöver! :O Men det ska nog gå i år också..

Måndag igen.

Sitter här framför datorn och slösurfar.. surfar in på många vänners bloggar och hoppas på att de ska uppdatera.. men det har ingen gjort sedan sist jag kollade... som var typ kl ett i natt ;P
Så jag tänkte att det helt enkelt får bli jag som uppdaterar min blogg, så ni mina vänner har något att läsa sen när ni kommer hem från skola/jobb osv.. :)

I lördags försökte jag och Joakim gå på bio.. det lyckades inget bra alls! haha! Tydligen var det fel i hela SF datasystem, så man kunde inte köpa biobiljetter eller överhuvudtaget betala med kort i kassorna.. Biobiljetterna kunde man endas köpa i deras sånna där biljettautomater.. Sååå.. vi ställde oss i den miljonlånga kön.. Men efter typ en kvart så ser vi på skärmen att det endast finns 4 platser kvar på den filmen vi vill se.. och kön var fortfarande rätt lång och filmen skulle börja om si sådär 20min.. så vi hoppar ur kön och tänkte att vi kan se en film hemma istället.. när vi går mot utgången kommer vi på att vi kan köpa med oss biosnax iaf hem, så känns det lite mer som bio hemma :) Så vi vänder om och går in igen.. tror ni inte att de ropar ut då att det inte längre är fel på deras datorer och system längre, så att allt är som vanligt igen.. Folk rusar till kassorna och helt plötsligt är det miljonlång kö vid kassorna också! Så vi gav helt enkelt upp.. vi stack hem tomhänta och tyckte det var en ganska konstig och onödig tripp vi hade gjort in till stan den lördagskvällen.. haha!
Men resten av kvällen vart bra iaf.. Vi såg på film här hemma och åt god mat.

Hela vår helg var väldigt slapp och skön. Vi var å handlade mat två gånger (då vi insett att vi glömt typ hälften försa gången) :P Annars har vi bara haft det lugt och mysigt hemma. Ätit god hemmalagad mat, sett på film och bara haft det slappt och gött!

Synd bara att helgerna ska gå så himla fort! :O Men som tur gör veckorna det med, så vi får ju snart ses igen!

Börjar jobba kl 14 idag, så det är snart dags att göra sig iordning för att sticka!

Annars den här veckan har jag hittills fått dessa jobbpass:

Måndag 14-21.30
Tisdag 7-14.30
Torsdag 8.30-13 , 14-22

Men jag hoppas på att få lite mer pass denna veckan.. Det är bara att vänta å se..

Ha det gött nu.. å glöm inte uppdatera era bloggar, så jag har något att läsa sen när jag kommer hem ikväll! ;P

RSS 2.0