26 september

Jag har två saker att berätta idag, den ena är av det gladare slaget, det andra är av det ledsnare slaget..

Idag fyller min mormor Iris 89år. Hon överlever mycket hon, tom sin nyliga sjukhusvistelse där de konstaterade att hon hade brutit bäckenet. Stackars lilla mormor! Men hon är en kämpe!

Någon annan som var en kämpe var John. John är Joakims mammas man, men ikväll så lämnade han oss.. Han var en man som aldrig klagade i onödan, framförallt inte på smärta.. Men han hade gått en tid med fruktansvärt ont i hela kroppen och sökte sig till sist till sjukhuset, de tog prover som antydde åt leukemi- flera prover togs för att fastställa detta helt. Dessa prover skulle de få svar på denna veckan.. Men han vart kraftigt sämmre och fick åka in till sjukhuset.. Ikväll, för knappt en timme sedan så dog han.

Stina, jag beklagar din sorg pch tänker på dig! Det har varit ett tufft år, i våras dog Johns ena son väldigt plötsligt, och nu dog även John. Jag hoppas att nästa år blir ett mindre tufft år för dig!
Övriga personer i familjen, jag beklagar även er sorg. Även jag känner sorg inför detta.

John Lundström- vila i frid!

22 September

Åh, jag vet.. Jag är en dålig bloggare.. låter det gå på tok för lång mellan varven, men det känns inte som att jag har haft någon lust att blogga alls, så jag har helt enkelt inte gjort det.. det kan ju vara så ibland!

Nyheter här hos min är att jag har varit superduper förkyld och febrig hela förra veckan.. den här veckan är jag bara "normalt" förkyld.. så den här veckan har jag jobbat igen, vilket jag inte gjorde på hela förra veckan..
Dock råkade jag ut för en arbetsskada idag.. Tungt jobb som gjorde att min rygg just nu är ett enda stort AJ. Går som en kniv rakt över ryggslutet där det gör ont.. samt att det i vissa ställningar strålar ner smärta i nerver i benen.. Men jag ska väl överleva detta med smärtstillande underbara tabletter! För jag måste verkligen jobba imorgon och få in pengar! Bara att bita ihop!

Min mormor har brutit sig och har legat på sjukhus, men hon kom hem igen igår. Hon är mer eller mindre sängliggandes och har massa hemtjänsthjälp just nu.. Hon fyller dessutom 89år på måndag, så jag och Joakim ska fara ner till henne på lördag förmodligen och ge henne en blomma så att hon vet att vi tänker på henne! :) Min stackars lilla mormor!

Imorgon kommer Joakim hem igen, ska bli skönt att ha honom här hos mig i helgen! :) Imorgon blir det en kväll för bara oss två iaf, men på lördag är det tänkt att vi ska träffa lite folk på kvällen. Jag hoppas på en mycket trevlig helg tillsammans.

Jag har insett att allt är mycket dyrare när man inte är två att dela på allt.. Nu när Joakim har sina räkningar och jag har mina, så inser man hur mycket dyrare allting är! HUA! Jag gillar inte räkningar!!

Long time..

Här sitter man varje dag framför datorn och tänker "fan, kan ingen uppdatera sin blogg"... men så är jag typ ännu sämmre själv! Jag ber om ursäkt för att jag tänker så och sedan är sämmre själv..
Jag vet bara inte vad jag ska skriva.. tycker inte jag har så mycket att komma med och jag tycker att det känns så krystat liksom då..

Jag och Joakim fick iaf ett infall i lördagseftermiddag att vi skulle sticka till Mariestad och hälsa på storasyster med familj. Vi var ute på Mariebergsgallerian och åt "lunch" vid typ 3 tiden.. då vi bara blev sugna på att åka och umgås med dem och lilla Embla.. Vi som eg. skulle dragit till Jensen på knytkalas.. men vi ändrade våra planer då alltså..
I Mariestad var det så trevligt. Det var rätt längesedan vi träffade dem! :) Dock var Embla snorig och febrig och hade varit rätt så grinig hela dagen.. men när moster My och Joakim kom dit med en ny leksak i present blev hon lite piggare. Vi lekte och busade och mellan varven var hon väldigt mysig och ville kramas. Kändes verkligen underbart att få lite bättre kontakt med lilla Embla, som egentligen inte är så liten längre.. När hon vart ledsen och grinig så tänkte jag att hon ville gå till sin mamma, så jag lämnade över henne, men när hon satt i Marléns knä så sträckte hon ut armarna mot mig och ville verkligen till mig. Jag tog tillbaka henne och hon kramade mig hårt och gav mig en puss. Underbara unge! :)

Men nu går jag tyvärr sota lite för det.. för nu är jag sjuk.. dock inte förkyld, men febrig och så.. Så nu är jag hemma från jobbet idag och imorgon.. Jag hoppas kunna jobba på onsdag igen iaf, för det blir inte billigt att vara hemma och vara sjuk!
Men i det stora hela var det värt det, för att få en trevlig helg hemma hos Marlén, Erik och Embla. :)


Åh, har någon jävla ryckning i höger öga.. inte i ögonlocket utan den undre delen av ögat (kan man kalla det undre ögonlocket?), har haft ryckningar till och från sen i mitten på förra veckan typ.. de första två dagarna var det typ hela tiden.. nu kommer det och går lite under dagen..
Är lite störande bara att känna hur det rycker..

2 September

Nu sitter jag på Joakims rum i Uppsala, själv är han i skolan.. men slutar snart.. Så i väntan på det så tänkte jag skriva några rader här..

Jag kom upp hit igår kväll runt halv sex tiden tror jag att det var.. Vi gick ut och åt middag och sedan hyrde vi film. Vi såg "Red riding hood".. den var rätt ok.

Haha, nu ringde han och sa att han hade slutat, så nu ska jag gå och möta honom vid Ica..

Får väl bli mer skrivande en annan gång då istället..

Ikväll ska vi iaf träffa lite utav hans kursare och festa till det lite.. ska bli kul! :)

RSS 2.0