Tips

The help/Niceville är en film jag varmt rekomenderar! Den är så himla bra och beskriver verkligen hur det var i usa under svarta/vita- rasuppdelningen.. den rör en till både skratt och tårar. Se den!


Tjolahoppsansa..

Det verkar vara lite jobbtorka just nu.. iaf för mig :S Märker att en massa andra vikarer typ får jobba hela tiden, men inte jag! :O Antar att de inte tänker på att göra det lite mer rättvist samt att det är många av oss som endast försörjer sig genom att jobba hos dem som vikarier..
Man vill ju inte vara den som gnäller på hur orättvist det är osv.. men samtidigt stör det mig att vissa får så mycket mer än andra (trots vissa, dvs jag, har jobbat där längre än vad de har gjort)..
Men men, tiderna vänder väl snart igen.. för snart är sommaren här, då blir det en himla massa jobb iaf! :)

Ja, som ni förstår så har jag varit "arbetsbefriad" idag.. och större delen av denna veckan.. Jobbade i tisdags kväll, men det är nog det enda passet denna veckan, som det verkar se ut :S

Idag har jag iaf diskat en jakla massa disk, varit ute med alla sopor och tidningar samt bokat en tvättid till i helgen.. Känns gött att ha gjort något bra med dagen iaf :P haha!

Väntar bara på att Joakim ska höra av sig och säga att han är på g hem, för det är min startsignal till att börja laga mat..  När jag inte har så speciellt mycket jobb så får jag helt enkelt leka snäll hemmafru som har maten snart klar när han kommer hem. :P

Imorgon ska jag skjutsa honom till Köping, då det var fullt på tåget den tiden han skulle åkt.. (tur för honom att jag inte  har något liv och inte jobbar då) Haha!

Jag kommer förresten snart att ha joinat den "nya generationen" vad det gäller mobiltelefoni.. Hör och häpna, jag väntar på att en toutch-telefon ska komma hem på posten! Ja, jag vet vad ni tänker- "men vad har hänt med henne, har hon blivit knäpp?.. Nej, jag har bara blivit så sugen på att spela WORDFEUD som alla andra! haha ;P

Ehh..

Ibland undrar jag hur andra runt omkring mig tänker.. Jag vet ju hur mina tankar går, hur jag vill att saker ska vara, hur jag gör i vissa situationer osv.. men jag vet ju egntligen ingenting om hur dem runt omkring tänker i samma situationer.. tänker de alls? Eller framför allt, tänker de på dem runt omkring, eller bara på sig själva?

Jag inväntar fortfarande svar..


Det händer grejer..

Nu har jag och Joakim klickat hem en resa för oss två i höst, om allt går som planerat.. Det blir en vecka på Kreta i år igen, men dock på ett annat hotell.. Vi trivdes så bra där vi var förra året, god mat, bra väder, trevligt folk.. Därför kände att vi ville tillbaka igen, men denna gången vill vi se lite mer än det vi hann med förra gången.. :)

20okt går resan av stapeln i 7 dagar. Super billig resa blev det också, då vi fyldade på Apollos Medelhavsrea!

Längtar redan dit! Även fast jag självklart vill ha sommar här i Sverige först med underbart väder och trevliga händelser. :)

Tjuvstartat påsken..

Under dagen idag var jag iväg och inhandlade mitt och Joakims gemensamma påskägg. Vi har tidigare år inte gjort något speciellt väsen utav det här med påskägg med presenter i osv till varandra som man kan göra.. Vi brukar väl mest bara köpa något gemensamt med godis i och dela det med folket vi är med just den påsken.. :) Men i år så kände jag för att lyxa till vårt ägg litegrann. Så jag fyllde ägget med några extra överraskningar förutom godis :)

Eftersom vi inte ska vara hemma i Örebro denna påsken så beslutade vi oss för att tjuvstarta påsken redan idag.. Så Joakim fick gå på ägg-jakt här i lägenheten för att hitta det ägg som jag hade införskaffat.. Sedan fick han öppna det och finna överraskningarna i det : ett kuvert innehållande fyra trisslotter, samt en paket- innehållande filmen "In time".. Förutom vanligt godis och påskgodis hade jag även lagt i två Kinderägg, påsken till ära.. hihi.

Tyckte det var lite roligt och sitta där tillsammans och skrapa lotter, vi vann endast på en av fyra lotter, vinsten vart 25kr :P Sedan öppnade vi våra Kinderägg, åt chokladen samt öppnade för att se vad vi fick för överraskning i ägget. haha! Jag fick bygga ihop en liten grej man kan rita mönster med. Joakim fick en liten bil som man kan dra upp så den åker iväg i en väldans fart. Helfästligt! haha!

På fredag susar vi ner till min familj i Mariestad. Vi ska leka flyttgubbar hela dagen på fredag, syrran med familj flyttar från lägenhet till hus. På lördag firar vi min farfar som fyller 75år. Det blir nog en trevlig helg! Men jag räknar med träningsvärk..

ha det bra!

RSS 2.0