Host host host!

Åh, vad det här är tråkigt och jobbigt! Rethostan började i typ lördags-söndags någon gång.. de pågick i ett par dagar, sedan utvecklades det.. det blev grövre och jobbigare hostare, feber, aptitlöshet, lite snorig, ont i huvudet, ont som fan i nacken!!

Jag har haft skitsvårt att sova mer eller mindre hela veckan då jag har legat och hostat så mycket att det känns som att lungorna ska sprängas.. Jag har frustit så jag har skakat, legat med dubbla täcken, varma och gosiga strumpor osv..
Varje eftermiddag har nackvärk kommit krypandes tills det tillslut gör så ont att det känns som att jag har stelopererat den, eller brutit någon kota eller så.. Den värken har pågått hela nätterna och halva förmiddagen.. sedan släppt och återkommit senare på kvällningen igen..

När jag har frusit och troligtvis haft feber (har ingen termometer) så har jag tagit värktabletter, som i sin tur har gjort att jag har svettats som en jävla gris (rent utsagt!).. det har verkligen runnit om mig.. efter det har en dusch alltid suttit väldigt fint!

trots detta så har jag pallrat mig iväg till jobbet varje kväll denna veckan.. (vilket jag tycker att jag förtjänar ett tummen upp för!)..

idag är min första lediga dag.. å den böjade precis som alla andra.. svinont i nacken, hosta upp alla mina inälvor (för vem behöver dem?) :S tagit tabletter, och sedan svettat som en jävla gnu..
Men nu under kvällen har det varit rätt så bra ändå. Bara extramhosta som river i min hals..

Skulle egentligen ha åkt med Joakim upp till sthlm idag för att fira hans bror som fyllde 30 idag. men jag kände mig inte tillräckligt frisk och representabel för det..

.. så jag har varit hemma här själv hela kvällen med mina hostningar..

Jag hoppas verkligen att Joakim får sova gott i natt iaf, då han heller inte har haft världen bästa sömn denna vecka pga min hosta! :P

Sov gott älsklingen! Vi får hoppas att jag blir frisk snart! :)

I väntan..

Ledig idag.. Hoppas på att få träffa Jessica idag, men det är ännu oklart då hon inte är helt frisk.. =/ Om jag inte ska hänga med henne idag så vet jag inte vad jag ska hitta på.. känner redan hur jag börjar bli rastlös.. :S

Håller tummarna för att hon orkar ses!

Om inte, håll tummarna för att jag kommer på något att fördriva tiden med, så jag slipper börja klättra på väggarna.. :P

Idag kommer systra mi <3

Nu sitter jag på jobbet.. Jag slutade kl 13. Men jag ska inte hämta Mollie förrän kl 14 på stationen, så jag kan lika gärna sitta kvar vid datorn här ett tag.. Hinner liksom inte hem emellan..

Ja, som ni precis läste kommer Mollie (lillasyster) hit idag, om knappt en halvtimme!

Det ska bli kul att ha henne här ett par dagar och göra lite syskongrejer. Antar att det kommer bli en hel del shopping, då hon fick pengar i julklapp.. Sedan lär det nog bli bio, brukar bli det när hon är här ;p Tror att hon kan vilja se "New years eve", eller vad den heter.. :) Sedan ska vi se till att det blir god mat också! :)
Jag tänkte komma med förslaget att ta med mat hem ifrån Grekiska kolgrillen idag, det brukar hon tycka om :)

Hoppas ni andra också får en trevlig trettondagshelg, med lite extra ledigt.. :)

RSS 2.0