Livstecken ifrån mig.

Livet rullar på..

Joakim jobbar på för fullt på sitt nya jobb och jag jobbar på som vanligt på sommarjobbet..
Har varit ledig i två dagar nu från jobbet iof, imorgon är dags att återvända med ett kvällspass.. Slapp vecka verkligen, då jag är ledig lördag och söndag också! :P Men det kommer lite tuffare veckor framöver så man får vara glad för detta slappa när det finns.

Idag har jag varit iväg på lite ärenden.. Jag började med att åka in till stan och sätta in alla mina växelpengar jag har fyllt mina 3 rör med.. Det blev en bra summa det! Sedan postade jag ett brev och vandrade runt lite på stan, köpte ingenting alls! helt otroligt, med tanke på att det var löning idag!
Sen tog jag bilen och åkte iväg och gav den en riktig lyxtvätt samt full tank! (där rök det lite pengar iaf ;P ) Efter det åkte jag en sväng till systemet (utifallattdetskullehändanågotkulihelgen).. och slutligen åkte jag och köpte en massa härlig frukt och sånt på ica, bla. vattenmelon, nektariner, jordgubbar! :) mums!

Vad fasen..?!? Hde ju tänkt att grilla idag efter som att solen sken så himla underbart hela förmiddagen.. men nu verkar det mulna på, vad är detta??

På fredag kl 19 ska jag och Joakim iaf gå ut och äta på en restaurang vi inte har provat förut.. vi har tänkt testa den vid flera tillfällen nu, men det har liksom inte blivit av.. så nu ser jag verkligen fram emot det! :)

Vad händer annars i helgen?

Nu startar sommaren..

..med jobb och mera jobb! :P
Imorse ringde våra klockor vid 06.00 och det var dags att stiga upp. Joakim skulle iväg till sin första dag på jobbet, å själv skulle jag iväg till första dagen utav åtta veckors sommarjobb.

Vi har båda överlevt dagen :P haha!

Känns som att jag har så mycket jag skulle kunna skriva, så mycket att berätta.. Men samtidigt vill jag inte berätta något ändå! Jobbig känsla det där- när man bara vill skrika ut över hela världen och berätta om vad man är med om osv.. men samtidigt vill man hålla lite på det och inte avslöja något i förväg, för man vill att det ska få vara lite hemligt.. Gah! :P

I helgen blir det blandad kompott.. Ska på en väldigt försenad inflyttningsfest på fredag.. På lördag blir det att åka till Mariestad och spendera kvällen och natten hemma hos syrran den äldre med familj. :) Blir en bra helg!

RSS 2.0