Ny design! :)

Som ni alla säkert ser så har jag en ny bloggdesign! Man kan väl kalla det en liten födelsedagspresent från min underbara kompis Tina! :)
Tack ska du ha!

Kommentarer
Postat av: Mersiha

Hitta precis till din blogg! Jag opererades för c 7 månader sen och har ca 15kg kvar till min målvikt men de roliga är att vi verkar bo i samma område? Varberga i örebro!? Ja op i lindesberg:) lycka till och kram på dig! Vore kul att snacka lite kan kännas ensamt i ivland!

Svar: Nej, men vad kul! Stämmer precis, bor här i Varberga! :) Vad kul att du så snart är i mål :) Vad tyckte du om lindesberg? var de bra? bra bemötande? :) Visst är det skönt att få ha någon i samma sits som en själv att prata med! Jag håller gärna kontakten :) Kram
Myzan

2012-10-30 @ 22:23:09
Postat av: Madde

Fin design!

2012-10-31 @ 11:12:15
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se
Postat av: Mersiha

Hehe aa om några månader e du oxkså där! Ang lindesberg så funka allt bra förutom att jag aldrig fick träffa min kirurg, dom lova på återbesöket att han skulle ringa men de gjorde han aldrig. Min 6 månaders koll verkar dom ha glömt bort gått 8 nu 5e nov. E du nervös? Tänk på att förbereda psyket rejält inför op det underlätta riktigt mychet för mig och jag kände mig grymt lugn. Den tuffa resan börjar konstigt nog efter op. Modifast och op e den lätta biten. Men du lär dig!:)) jag kan knappt kolla på mina gamla bilder tyvärr. De också en sån konstig grej. Aja ja kan babbla hela dagen om det är så haha kram!

Svar: Jag känner mig inte speciellt nervös. Har förberett mig länge för detta och läst på hur mycket som helst på forum osv hur man mår efter och hur det går att komma igång mm mm. Jag har redan träffat min kirurg, det var den samma jag träffade för godkännande på USÖ när jag var där. (Han opererar i Lindesberg och det var därför det blev så att jag opererar mig där med honom). Jag tror det kommer gå fint! :)
Myzan

2012-11-01 @ 09:37:00

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0