20 September

Hej och hå, idag är det den 20 september.. värst vad tiden går!
Idag insåg jag att det är exakt en månad kvar tills vi åker utomlands.. Helt sjukt! Vi beställde ju den där resan typ i mars någon gång, å tyckte då att det var en evighet kvar tills vi skulle åka.. Å nu är det bara en månad kvar, och vi har knappt hunnit ägna det en tanke alls! haha.
Taxfreekatalogen kom idag, vilket gjorde att det kändes mer verkligt.. Vi har redan gjort vår order för hemresan.. (tydligen får man from denna sommaren endast köpa alkohol med sig hem ifrån EU-länder, ej på vägen dit..) Men det spelar ju egentligen inte så stor roll.. alkohol finns ju oftast billigare där nere ändå.. :)
Snart dags att tänka på att växla pengar å sånt då..

Nej, nog om det och dags att göra sig i ordning för sängen snart..

Jag borde kanske uppsöka arbetsförmedlingen snart?? Åh, jag vill verkligen inte det.. Har inget bra intryck av dem sedan tidigare, å gå dit känns bara som ett stort jävla misslyckande och nederlag! BLÄ!
Men om jag ska försöka få någon a-kassa nu när jag får jobba så lite så måste jag ju vara inskriven där.. BLÄHÄHÄ!!!
Pallar inte med det imorgon iaf.. Får se om jag orkar med det nederlaget nästa vecka, kanske..

Jag vill ha ett fast jobb, eller åtminstone en stabilare inkomst!

Vet ingenting..

Haha. Precis som titeln, jag vet ingenting idag.. Vet inte vad jag vill skriva här egentligen, men kände bara att det var så längesedan.. Jag var super sugen på att spela Super Mario förut med Joakim, och när vi väl gjorde det så vart jag så osugen bara för det.. :S Snacka om att vara ut och in!

Jag har sökt 4 jobb nu de senaste veckorna.. Hoppas på att få höra från något av dem iaf. Det första jag sökte fick jag hem brev idag att tjänsten redan är tillsatt.. Den 4 tjänsten sökte jag precis nu ikväll..

Så det är bara att vänta å se..

Har en liten pågående dialog med facket just nu också.. De hjälper mig kolla lite saker och de säger att jag ska åberopa min företrädesrätt enligt LAS när jag söker tjänster via kommunen, ska tänka på det!

Vad gör jag annars då? Jobbar när de ringer in mig, "ofrivilligt arbetsbefriad" övriga dagar i väntan på att de ringer.. samt väntar som en tok på post varje dag! HAHA.
Vilket liv va? :P

Nej, nu är det dags för kvällsfika = tårtrester ifrån helgens kalas!
Tack ska ni ha alla ni som kom och firade Joakim i helgen, vi hade en mycket trevlig dag/kväll med er! :)

RSS 2.0