Vägning 16/12- 2013

Måndag igen och det är nog lite som jag tror.. Att det går trögt nu ett tag!
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 82,8kg
Dagens vikt: 82,6kg
 
Viktminskning:
-sedan förra veckan: 0,2kg
-sedan operationen: 62,2kg
-totalt sedan flytstart: 76,3kg
 

Viktminskningsdelmål:

-att gå ner till 80kg..
Kvar att gå ner: 2,6kg
 
Jag får ju verkligen inte dumping ofta.. Så jag har ju börat tänka i banor att jag kan äta allting med måtta, vilket också gör att jag denna gången glömde bort att tänka på att testa nya saker hemma..
Jag var på lunchbuffé och allt började bra. Jag tog kantarellsoppa och en liten smörgås till Åt det jag ville av det och sedan tänkte jag ha plats för lite frukt också. Jag hade plockat åt mig 1/2 passionsfrukt och 1 apelsinklyfta.. Hann äta två teskedar av passionsfrukten och suga lite på apelsinklyftan då jag började känna att det stack till i magen.. Båda frukterna är ju rätt starka så jag tänkte att det kanske berodde på det, precis som man kan känna att alkohol värmer i magen på vägen ner..
Men stickande känslan blev värre och jag började få riktigt ont i magen. Jag började känna den där kallsvettiga känslan.. Jag och mitt sällskap gick utomhus efter att vi var klara för den skulle röka.. Då kände jag illamåendet börja ta till och magontet gav sig inte.. Sällskapet sa åt mig att åka hem.
Så jag tog bilen och for hem, hade ont som satan och svettades hela vägen hem..
Väl hemma gick jag direkt på toa. Illamående men jag kunde inte spy.. Fick inga hulkningar heller, så jag gjorde bara andra behov..
Sen gick jag och la mig i sängen för att vila. Magen gjorde ont och tillslut somnade jag av utmattning. Jag vaknade 2h senare och värken var borta! Nu har jag fått i mig en macka (åt den dock lite oroligt för att jag var rädd att smärtan skulle komma tillbaka) och allt känns bättre nu igen..
 
Fy fan alltså säger jag för det!
Jag vet ju inte säkert om det var passionsfrukten, apelsinen eller maten.. Men jag tror att det var passionsfrukten, har inte testat att äta det efter operationen.. Och till råga på allt så tuggade jag ju inte kärnorna, precis sådär som förr.. Svalde dem hela..! Typiskt va!?!
 
Old habits die hard, eller vad brukar man säga..

Kommentarer
Postat av: FAMILJEN LINDVALL, MAMMA TILL 3 SMÅ TROLL OCH MIN RESA FRÅN FETMA TILL NORMALVIKTIG. DET HÄR ÄR VÅRAN VARDAG!

Jag tycker det är helt fantastiskt hur mycket du har gått ner! jag hoppas på att även jag kommer få bra resultat på vågen nästa år :)

God jul och gott nytt år!

Svar: Ska du göra en operation själv? När? :)
God jul! :)
Myzan

2013-12-18 @ 09:23:33
URL: http://lindvallfamiljen.blogg.se
Postat av: FAMILJEN LINDVALL, MAMMA TILL 3 SMÅ TROLL OCH MIN RESA FRÅN FETMA TILL NORMALVIKTIG. DET HÄR ÄR VÅRAN VARDAG!

Ja jag har gått den privata vägen pga långa köer här i dalarna... så jag kommer opereras på sophiahemmet den 24/2. hoppas allt kommer gå bra, längtar såååå mycket vill ha det gjort och börja mitt nya liv!

Svar: Aha.. Ja, jag förstår att du längtar! :) Men tiden går fort och snart är det din tur med den stora livsförändringen! :)
Myzan

2013-12-19 @ 11:58:19
URL: http://lindvallfamiljen.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0