Idag för 5 år sedan!

Tänk vad tiden går fort egentligen.. dagar, veckor, månader och år bara rusar förbi!
 
Denna dag, 30 juni, för exakt 5 år sedan träffade jag min underbara sambo Joakim för 5 år sedan.
Sättet vi träffades på var så töntigt, det var faktiskt via Lunarstorm som fanns kvar på den tiden.. Jag hade skrivit en kommentar i Örebros lokala "klotterplank" som fanns där. Sedan såg jag att han hade varit inne och besökt min sida utan att skriva något.. Så jag tänkte att jag skulle vara lite tuff så jag skrev i hans gästbok "Hej. Såg att du varit inne på min sida, hittade du något intressant?"..
Efter det började vi skriva till varandra och bytte ganska snart över till att skriva på MSN. Vi skrev väl med varandra iprincip varje dag i 2 veckors tid tills vi sen bestämde oss för att träffas..
 
Jag kommer ihåg hur nervös jag var! Tänk om han skulle tycka jag var tjock och ful? Tänk om han skulle se mig innan jag såg honom och sedan bara vända och gå.. Ja, ni fattar.. alla möjliga dumma tankar flög runt i huvudet på mig..
Hur som helst hade vi bestämt oss för att mötas på stationen då han kom tillbaka till Örebro från Stockholm. Men oturligt nog missade jag bussen in till stan så jag fick sms:a och säga att vi fick bestämma en ny mötesplats då jag inte skulle hinna in till stan..
Då bestämde vi istället att jag skulle vänta på honom i busskuren vid Universitetet och han skulle ta bussen från stan dit. Men bussen från stan hade precis gått när han hoppade av tåget på stationen.. Så han beslutade sig för att gå hela vägen från stan till vår mötesplats..
 
Jag satt där och var hur nervös och pirrig i magen som helst alltså! Av en ren händelse råkade en annan kille som jag kände från gymnasiet komma till busskuren när jag satt där. Så jag började babbla med honom om vad jag satt där för och han höll mig liksom lite lugn..
Sen, långt där borta, bortanför en rondell som finns vid universitetet kommer det gåendes en kille.. Min mobil piper till och jag får sms:et "Jag ser dig!" ifrån Joakim.. Då höll mitt hjärta nästan på att stanna vill jag lova! Om jag var nervös innan var det inget emot vad jag var nu..
Han kom iaf fram till mig och vi hälsade på varandra.. Kommer inte ihåg om vi gav varandra en tafatt kram eller vad vi gjorde.. Men vi pratade lite och bestämmde oss iaf för att vänta där på bussen upp till honom..
 
Vi kollade på film, pratade lite nervöst osv.. Jag blev kvar där hela natten. Vi låg och pratade och sov inte en blund. Sedan på morgonen fick jag sticka iväg tidigt för jag skulle till jobbet.. Jag hade då inte sovit på knappt ett dygn, men kände mig inte speciellt trött.. På jobbet nickade jag till en snabbis på lunchen, men annars gick jobbpasset bra.
 
Sedan efter den första träffen så sågs vi nästan varje dag där första tiden innan jag skulle åka till Mariestad och sommarjobba några veckor och slutligen efter två månader på sträckbänken så sa han äntligen att vi var ihop! Så den 30 augusti 2008 blev han på riktigt min! :)
 
Så i år, på vår dag den 30 augusti så firar vi alltså 5 år tillsammans och 1 år som förlovade! :)
 
Även om det inte pirrar i magen lika mycket längre som när jag var nykär så älskar jag dig lika mycket nu som då! Du är min bästa vän, mitt bollplank och min livskamrat!
 
Jag älskar dig Joakim!
 
 

Under semestern som va..

..kan jag säga att jag ändå åt rätt bra.. Men jag unnade mig en del mer onyttigt än vad jag gör annars..
Jag åt lite av en bulle, åt 1st polkabiscotti, åt ca 4-6st smågodis, åt 1/5 av 1/2liters glassförpackning, åt 1/2liter jordgubbar, åt naturchips och 1,5 ruta från en 100g chokladkaka.. Drack även några cider. Men inte allt på samma gång utan utspritt under veckan som gick.. Det blev liksom något varje dag..

Det har inte hänt på hur länge som helst att jag äter massa onyttigt under en och samma vecka! Samtidigt som jag var lite rädd att det skulle ge ett negativt resultat på vågen och framförallt beroende så njöt jag ändå av att ha semester och inte känna skuld och skam för att vilja unna mig något..

Det viktiga nu är ju att inte låta det fortgå utan hålla det vid någon gång ibland och som sagt ok att unna sig lite extra kanske under semester..
Det kändes som att jag hade ätit en jäkla massa onyttigheter under denna veckan, men nu när jag faktiskt listar upp det så är det inte så farligt mycket ändå! Det är ändå utspritt under en hel vecka samt att jag inte ätit jätte mängder.. Tex. Jag och sambon delade på 1 naturchipspåse som räckte i 2 dagar för oss..

Förr hade jag lätt ätit 1 naturchipspåse plus en 200g chokladkaka själv i min ensamhet! Alltså inte dela med någon eller i något socialt sammanhang utan undangömt för mig själv hemma framför en film och undangömma bevisen innan sambon kom hem!

Skönt att jag inte är där längre! Skönt att det inte är jag som är det som alltid är först att föreslå onyttigheter att äta.. Skönt att jag kan begränsa mig och känner mig nöjd med någon bit än att gluffsa i mig en hel påse som förr..

Jag har verkligen min operation och min nya syn på livet att tacka för det här! Jag vet att operationen bara är mitt verktyg på rätt väg, så ja, egentligen ska jag tacka mig själv att jag än så länge har bra kontroll över mig själv! :) Tack My! ;)

Ps.. tjuv-vägde mig redan i torsdagskväll när vi kom hem å än så länge var det inte något negativt på vågen.. Men mer om det avslöjas på måndag! ;)
 
Åt faktiskt bra saker också, kolla här:
 
Smördeg fylld med spenat & feta med sallad.
 
Grillad marinerad kalventrecot med sallad, aioli och ugnsbakad färskpotatis
 
 

Tillbaka!

Hej i sommarvärmen!
 
Nu är jag tillbaka igen efter några dagar uppe på landet (Jämtland)..
Det har varit skönt att vara borta och bara få koppla av lite.. Vi har klippt gräset på gården, vilket verkligen var ett träningspass då det var rejält högt gräs och ojämn mark! Men då blev man också löjligt nöjd och trött på kvällen när man skulle gå och lägga sig..
Annars så åkte vi runt och kollade de små hålorna runt omkring oss där vi var, lagade god mat, kollade på film, spelade spel osv. Under tisdagen for vi även iväg till ett par vänner i Kramfors där vi åt en jäkligt god middag och stack iväg på en allsångskväll i Skog! :) Mycket mysigt och väldigt bra väder hela den dagen verkligen! Den tisdagskvällen avslutades hemma hos våra vänner med jordgubbar och grädde tills det blev dags för oss att åka hem till oss igen.. :)
 
Igår åkte vi hemåt till Örebro igen och det var skönt att vara på hemmaplan igen vill jag lova! :) Att få duscha i sin egen dusch är verkligen underskattat ibland! :)
Idag återvänder jag till jobbet igen, men bara för denna helgen.. För nästa vecka har jag en veckas semester till! :)
 
Jag och sambon satt just och bokade in oss på ett par hotell vi tänker vistas på nästa vecka.. På måndag bilar vi oss ner till Kalmar och övernattar där ett par nätter. Vi tänkte passa på att åka över en dagstripp till Öland när vi ändå är i krokarna.. Sambon har aldrig vart där förr, men det har jag varit många sommrar med familjen, så det ska absolut bli kul att åka dit och få visa honom stället. :) På onsdag blir det dags för oss att säga hejdå till Kalmar och sticka vidare mot Göteborg! Vi kommer övernatta på hotell där med ett par nätter. Vi ska försöka klämma in lite shopping, Liseberg och umgänge med vänner vi känner där nere! :) På fredag blir det hemfärd igen och vi får se vad helgen här hemma bjuder på då.. Ev. besök från storasyrran m. sambo och deras yngsta.. Om de bara lyckas hitta en barnvakt till deras äldsta för en natt.. Vi får se helt enkelt..
 
 
 
 

Midsommar

Idag jobbar jag och får fira midsommarafton med brukarna. Jag hoppas att det blir mysigt!
 
Direkt efter jobbet åker jag och sambon norrut till de jämtländskaskogarna och spenderar några dagar i hans mors sommarhus.. Ska bli så skönt att bara få komma iväg lite, även om det är många mil att köra dit.. Tur att sambon fixade sitt körkort nu nyligen iaf så vi kan turas om att köra! :) Vi lär nog inte vara framme förrän klockan 22 eller så på kvällen..
 
Hur det blir med måndagens vägning vet jag inte.. Kan hända att det får utebli då jag helst vill väga mig på min egen våg och inte ens vet om det finns någon våg där uppe alls.. Å andra sidan vet jag inte ens om det finns någon bra internetuppkoppling där heller..
 
Hur som helst så önskar jag er alla en fin midsommarhelg!
Jag skriver om jag får möjlighet där uppe, annars så hörs vi igen när jag kommer hem! :)

Lite bilder på mat..

Ser ni den "stora" skillnaden?? :P
 
Beställde 1/2 kycklingsallad (ingen pasta eller så i).. Allt detta fick jag:
 
 
 
Efter jag ätit mig mätt var detta kvar:
 
 
Vissa tycker knappt det ser ut som jag rört maten :P
 
Här är lunchen jag åt idag.. Kycklingköttbullar, tzatsiki, körsbärstomater..

tog stopp ganska fort idag vill jag säga..
 
 
Känns verkligen inte som att jag behöver nojja över att äta för mycket när jag ser dessa bilderna iaf! :P

På't igen!

Ja, nu var det verkligen dags att ge sig på träningen igen!!
 
Så idag efter jobbet stack jag till gymmet och körde ordentligt en hel timme.. Jag har ju som sagt inte tränat på två veckor nu förutom någon promenad hit och dit.. Jag lovar, det kändes verkligen att jag inte hade gjort det heller!

Först tyckte jag det var så jobbigt att träna.. framförallt när svetten började rinna, då kom jag ihåg hur mycket jag alltid egentligen har hatat att svettas så mycket! Men jag bet i det sura äpplet och fortsatte, så efter en stund började det faktiskt kännas ganska så gött!
Nu såhär i efterhand så känner jag mig mycket nöjd med mig själv och jag tror absolut att jag kommer sova gott i natt..
 
Jag är verkligen glad att jag tog mig iväg till gymmet idag. Det bevisar verkligen för mig själv att jag har fått in vanan att gå dit ändå och att jag kan ha "sjukbrejk" utan att ge upp träningen helt för all framtid liksom som man har gjort förr.. Gött!
 
Fick dock träna diverse delar av kroppen idag, för jag vet att jag inte kommer att få till ett till träningspass på gymmet denna veckan, och troligtvis inte nästa vecka heller..
 
På fredag efter jobbet så ska jag och sambon nämligen bila upp till jämtland, till hans mors sommarhus.. Kommer vara där i 5-6 dagar.. Så då blir det ju ingen träning då heller.. Men jag får försöka se till att det blir ordentligt med promenader iaf.. Eventuellt första doppet i sjön också? :)

Jag & det jag tappat..

Som rubriken säger så kommer jag idag att visa upp en bild på mig och det jag tappat.. i vikt!
 
 
Det här är jag igår och min underbart söta lillasyster som väger 50kg!
Med andra ord så är detta en väldigt bra bild som symboliserar svart på vitt hur mycket jag har gått ner i vikt! Jag har alltså just nu gått ner hela min lillasyster + ca 2 mjölkpaket!
Helt sjukt eller vad?? Jag undrar var någonstans på mig hon fått plats?? :P
 
Nästa mål är ju som sagt att väga under 100kg och då kommer det innebära att jag har gått ner hela min sambo.. kanske kommer en bild på det med framöver! ;)
 
 

Vägning 17/6- 2013

Måndag igen och jag har verkligen haft fullt upp sedan i torsdags, däran det dåliga bloggandet.. Hoppas att ni har överseende med det!
 
Nu ska jag iaf presentera veckans viktresultat:
 Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 108,1kg
Nuvarande vikt: 107,2kg
 
Viktminskning:
 - sedan förra veckan: 0,9kg
- sedan operationen: 37,6kg
- totalt sedan flytstart: 51,7kg
 
Jag är aldrig speciellt nöjd egentligen när jag gått ner under 1kg.. Men egentligen ska jag ju vara det ändå.. ALLA minus är BRA minus! :) Jag får verkligen jobba med att prenta in det i min arma skalle!! :P

Men som sagt 0,9kg är egentligen bra viktminskning på en vecka med tanke på att jag inte varit och tränat en enda gång pga. förkylningen.. Sedan så fick jag en enorm, verkligen ENORM vattenblåsa under hälen under veckan före som det nu har gått hål på och jag blivit tvungen att klippa bort hud.. Därför är jag lite öm under den foten som vattenblåsan befunnit sig på pga. att den nya huden under är så tunn, mjuk och ej invan ännu..
 Så jag har ju inte kunnat promenera på riktigt samma sätt heller.. Gick väl max 2 promenader under förra veckan.. å då inga långa så direkt.. ca 30-40min promenader..
 
Men men.. Jag tar nya tag denna veckan och hoppas på att komma iväg till gymmet! :) Sedan hoppas jag innerligt att den nya huden blir van fort och att jag inte ska behöva känna besvär så länge till när jag går..

Bilder efter 6 månader..

Som sagt så tog jag och sambon nya bilder igår då det var min nya mages 6månadersdag!
 
Jag har, precis som alla andra GBP-opererade, svårt att inse hur stor förändring det faktiskt har skett med mig och min kropp.. Jag ser fortfarande den där 158,9kg tjejen när jag tittar mig i spegeln.. Visst märker jag lite skillnad på kläder osv, men det går liksom inte ihop sig i spegeln!
Det är först när jag ser på mina före/efter bilder som jag faktiskt på riktigt ser den stora förändringen!
 
 
Dessa bilder är ifrån 30/10-12
 
Dessa bilder är ifrån 9/12-12
 
 
Dessa bilder är ifrån 11/2-13
 
 
Dessa bilder är ifrån 11/4-13
 
Dessa bilder är då från igår 11/6-13
 
Det har onekligen här något med min kropp, vare sig jag kan inse det eller inte! Tyvärr är det ju inte bara jag som blivit tunnare, håret har ju verkligen fått sig sin beskärda del av det också! Jag saknar volymen och tjockleken jag hade på håret i oktober förra året!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idag för 6 månader sedan..

Idag är det exakt 6 månader sedan jag la mig på operationsbordet och genomgick min GBP. Tiden som har gått sedan dess känns som att att det både har gått väldigt fort men samtidigt som att det alltid har varit såhär..
 
Idag känns det väldigt självklart att jag valde rätt väg, genom att välja operationen.. Jag kan knappt föreställa mig hur jag hade mått eller sett ut om jag inte hade gjort den.
Det är konstigt det där, hur fort man ändå vänjer sig vid det nya och glömmer bort det gamla som har varit.. Jag undrar om det har och göra med förträngning, att man inte vill minnas, inte vill komma ihåg hur man betedde sig och såg ut då.. Det är klart jag minns mycket, men långt ifrån allt.. Men samtidigt är det ju inte så konstigt, för vem fan vill minnas och erkänna att man höll på att köra sig själv i skiten.. eller rent utsagt - äta sig själv till döds!
För det var precis det jag gjorde.. Jag höll på att äta mig själv till döds.. Fy fan!
 
Jag är så glad och tacksam att jag fick den här chansen att vända rätt på mig själv och mitt liv! Jag klarade ju liksom inte av det själv.. Men nu är jag påväg i rätt riktning och ska försöka hålla den kursen i fortsättningen också. Jag vill inte bli som förr igen. Jag vill vara en frisk, hälsosam tjej med mycket ork!
 
Märkbara förändringar under dessa 6 månader som gått:
 
* Jag har börjat träna kontinuerligt på gymmet- något jag verkligen inte trodde jag skulle få in förrän långt efter operationen.
 
* Det är oftast jag som föreslår promenader till både min sambo och kompisar - något som verkligen aldrig hände förr!
 
* Jag har dessutom fått en betydligt raskare promenadtakt.. - Förr gick jag som en snigel och alla fick anpassa sin hastighet efter mig.. Nu känns det som att jag den jag går med hittar en bra takt ihop!
 
* Jag äter mycket mindre än förr. - Vore ju iof konstigt annars med tanke på ingreppet! :P
 
* Äter inte så mycket chips, godis, glass, kakor osv när det bjuds på det.. - Unnar mig någon gång ibland men det hör inte till varje veckas vana! (iaf inte än)
 
* Jag har gått ner strax över 50kg! - Å jag ser med spänd förtjusning fram emot alla fortsatta kilon som ska försvinna.. Jag undrar så vart denna resan stannar upp!
 
* Kläder börjar bli förstora! - Då jag alltid köpt mycket stretch osv. så kan jag fortfarande ha en del kläder, men mycket börjar bli för stort/ sitter för slappt..
 
 
Det finns säkert mer saker som det skett förändringar med, men inte som jag kommer på såhär på rak arm nu..
 
Ska jag nämna någon dålig sak med operationen och förändringar som medför är det nog allt hår som försvinner.. Jag tappar så himla mycket hår! Men jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka mer och mer med tiden.. Sedan är det ju inte så kul att allt hänger och slänger mer och mer på kroppen.. Till en viss del kommer väl huden att dra ihop sig.. Men långt ifrån allt kommer att bli bra..
Men man får ta det onda med det goda! Det går ju ändå att efterjustera just de bitarna om det skulle bli väldiga problem i framtiden..
 
Ikväll ska sambon min få ta nya kort på mig så jag har att jämföra skillnaden med.. Får se om jag hinner lägga upp dem här ikväll eller om det blir imorgon..
 
 
 
 

Att vara förkyld..

.. är ingen höjdare!
 
Jag vill vara frisk igen och känna mig pigg och på språng! Visst, jag känner mig inte så jätte sjuk längre, men jag har en jobbig rethosta kvar och jag känner mig liksom en smula matt..
Så tråkigt nog påverkar det min träning och jag kommer nog inte göra något direkt gympass denna veckan..
 
Jag gick iaf ut på en promenad med sambon idag, blev ingen långpromenad direkt som jag hade velat.. Men 40min får duga! Jag ska väl vara glad att han följde med mig :P
 
Har funderat på om jag eventuellt ska gå och simma imorgon istället för ett gympass.. Det är ju iaf lite mjukare träning sådär.. Men samtidigt kanske det blir jobbigt om jag får hostattack eller blir helt snörvlig igen.. hum.. Får se hur jag gör..
Annars får jag iaf se till att ta mig en promenad imorgon igen..
Jag vill liksom försöka hålla igång så gott jag kan, även om jag inte gymmar då jag är förkyld.. Jag vill liksom inte tappa gnistan och gå å bli "försoffad" igen! Nej nej nej! Det får bara inte ske...
 
Här kommer det en dagens på mig:
 
 
Sedan en bild på vad jag belönade mig själv med idag då jag nått ett delmål:
 
 
En ny ugnsform.. En lila dessutom! :) Jag köpte även en lilarandig bricka samt två små lila runda pajformar.. Det tyckte jag var en bra -50kg present till mig själv! Nytt och fint i mitt kök!
 
 
 
 

Vägning 10/6- 2013

Måndag igen och redan 10 dagar in i Juni månad.. Helt sjukt vad fort tiden går! Imorgon är det exakt 6 månader sedan som jag låg på operationsbordet och gjorde min livsförändring.. men nu är det dags att delge er veckans resultat som denna förändringen medförde:
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 109,5kg
Nuvarande vikt: 108,1kg
 
Viktminskning sedan förra veckan: 1,4kg
Viktminskning sedan operationen: 36,7kg
Viktminskning totalt: 50,8kg
 
Nu har jag alltså gått ner 50 kilo!! :) Uppnådde alltså det målet till 6 månader efter operationen och lagom till lördagens bröllop! Tjoho vad kul!
 
Nu är det alltså dags att sätta upp ett nytt mål..
Det målet jag sätter upp nu är en mycket efterlängtad siffra.. Jag vill väga tvåsiffrigt! Eftersom jag väger 108,1kg nu så krävs det alltså att jag ska gå ner 8,2kg för att väga under 100kg och alltså väga tvåsiffrigt..
Det vora bera så jävla coolt att få göra det igen! Har liksom inte gjort det sedan högstadiet/ precis i början av gymnasiet..Det var alltså år 2004.. Nio år sedan!
 
Jag hoppas ju på att ha uppnått nästa delmål till slutet på sommaren, typ någon gång i augusti.. Tror ni jag kan klara det? :)
 
 

Stan..

Fick dock bli en vilodag från gymmet igår trots allt.. Har börjat få rethosta och har ingen lust att hosta ner hela gymmet..
Men jag promenerade fram och tillbaka ifrån stan igår istället.. Så jag var iaf ute och rörde på mig! :)
 
Jag och sambon var hos frisören. Han klippte sig sommarkort och jag förnyade färgen och klippte luggen.
Efter det så gick vi och åt en middag på O´learys och vandrade sedan runt på marknaden i stan. Marknadsafton är alltid lika trevligt på sommarkanten :)
Vi köpte med oss hjortronsylt, tunnbröd och en påse snax hem.. (Snaxet tänkte jag ta med mig till lördagen då jag träffar tjejerna! :) , Förhoppningsvis är det ingen annan som fått tag i en samma påse iaf ;)
 
Köpte ett par nya solbrillor också.. Endast 70kr!
Vad tycks? :)
 
Jag var förresten och fikade med en kompis på stan i förrgår.. Jag fikar aldrig annars, men jag tänkte "vad fan, idag kan jag väl göra det".. Så jag tog en chai latte och en minibiskvi..
 
 
Detta lämnade jag:
 
 
Det var inte det att jag inte kände att jag kunde äta upp/ dricka upp.. För det hade jag kunnat.. Utan det var mer bara att jag inte var sugen på mer!
Känns så skönt att jag just nu faktiskt kan behärska mig och skita i att äta upp om jag faktiskt inte vill äta upp! Hade aldrig gått förr! Jag hade ätit upp vare sig jag ville ha mer eller inte, för det var så tvångsmässigt invant!
 
Skönt att jag slipper det nu!

Tänker inte låta..

.. en kraxig hals hindra mig från att träna och må bra! :)
 
I söndags började jag känna mig torr och konstig i halsen, så torr att jag fick hostattacker och kväljningar! Detta övergick sedan till lite halsont och att jag blev hes.. Igår stack jag till gymmet trots detta, då jag liksom inte känner mig något sjuk i övrigt.. Men jag tog det lite lugnare med uppvärmningen än vad jag brukar, för jag ville inte riskera att bli värre..
Imorse när sambon sa hejdå när han stack till jobbet kunde jag knappt prata, rösten bara försvann.. Men nu börjar det kännas en aning bättre, tror jag.. Jag har iof inte pratat på flera timmar, så det kan ju vara det som gör det också.. Men jag dricker te med halstabletter i och honung, det brukar göra susen för halsen! :)
 
Imorgon ska jag sticka och träna igen.. Tänker som sagt inte halsen stå ivägen för mitt hälsosamma liv.. Har inte tid att vara sjuk och komma med ursäkter att inte träna! Jag ska dit, så är det bara! :)
 
På lördag ska jag ju träffa ett gäng tjejer i Sthlm och jag hoppas rösten håller så jag också kan få prata med dem! :)  Men det borde den göra.. Kan ju inte kraxa hur länge som helst..
 
För ett par månader sedan fick jag två klänningar av min mamma som hon hade köpt till sig men inte ville ha.. Den ena kunde jag ha med en gång, då den var i töjbart material. Och den andra fick jag på mig, men tyckte att den satt något tajt över brösten, så jag ville avvakta med den lite.. Idag provade jag den och här har ni bild på hur den satt:
 
 
Perfekt helt enkelt! :) Ljusblå klänning med sött broderimönster.. Tack mamma för den!
Detta är alltså storlek 46 i ostretchigt tyg. Känns väldigt gött att komma i det! :)
 
Jag var förresten ute och åt med en kompis på O´learys här i Örebro i lördags.. Jag fick beställa en barnportion som såg ut såhär:
 
 
När jag var mätt så såg det ut såhär:
 
 
Jag åt upp köttet och 2-3 pommes, lite ketschup och lite coleslaw.. :P
Undrar om man kan få beställa 1/2 barnportion? ;)
 
Såhär såg jag ut hela lördagen när det var så vackert väder:
 
 
Imorgon ska jag till frisören och färga håret och klippa luggen.. Den är så jäkla lång nu så den går knappt att lägga snyggt längre..

Vägning 3/6- 2013

En ny vecka börjar alltid med en bra start, i detta fall, veckans vägning!
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 110,8kg
Denna veckans vikt: 109,5kg
 
Viktminsking:
-sedan förra veckan: 1,3kg
-sedan operationen: 35,3kg
- totalt: 49,4kg
 

Nästa viktminskningsdelmål:
-50kg.
Kvar att gå ner till detta delmål: 0,6kg
 
Helt otroligt! Känns så gött att jag faktiskt kan ha gått ner 50kg till min 6månadersdag efter operationen som är nästa vecka! Fasen vad coolt! :) Förhoppningsvis går jag ner dessa 0,6kg till nästa måndag. Jag hoppas verkligen på det. Som sagt, vore så häftigt att ha tappat 50kg efter ett halvår som opererad! Men också till bröllopet den 15e juni!
 
Vi får verkligen hålla tummarna för detta nu..
 
Nu ska jag byta om till träningskläder och sticka iväg till gymmet.. Får se hur det går där idag.. Igår började jag få en sån där torr äcklig känsla i halsen, typ som att jag är på g att bli förkyld.. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Har ingen tid, lust eller ork att vara sjuk.. Får verkligen hoppas att det bara är något annat irritationsmoment i halsen och inte någon förkylning.. Men till gymmet ska jag idag iaf!! :)
 

RSS 2.0