Gräsänka och tristess..

Jepp. Här sitter jag helt själv hemma. Sambon är iväg på kryssning med jobbet vilket är jätte kul för honom! :) Men här hemma sitter jag helt själv en fredagskväll och är genomförkyld! Jag känner mig pigg just nu, men väldigt snorig..
Jag slutade fyra idag från jobbet. Då var jag bussig och körde en kollega in till stan. När jag skulle till att köra hem så knackade kollegan på rutan och höll en nyckel i handen. Hon hade glömt hänga in den i vårt nyckelskåp på jobbet, så jag tog på mig att dra förbi jobbet och fixa det på vägen hem.. Sagt och gjort, tillbaka till jobbet och lämna igen nyckel. Sedan stack jag hem..
Här hemma var det en kolmörk lägenhet som väntade.. Borde kanske skaffa timer till iaf några lampor?? Så det blev till att tända upp och sedan smällde jag i mig en bit mjuk pepparkaka på stående fot! Vad hopplös jag är! Jag har vart så duktig hela dagen och skitit i fredagsfikat som stått framme på jobbet, men så fort jag kom hem så slank en bit fika ändå ner.. Aja, det är väl inte hela världen men det är så dumt att falla för så spontana saker! Jag vill hellre att det ska vara planerat att "nu tänker jag äta en bit.." inte "åh en bit.. hoppsan, den slank visst ner".. Ja, ni fattar säkert vad jag menar..
 
Hur som helst så hoppade jag in i duschen efter det och sedan hoppade jag i mina myskläder.. Gjorde sedan iordning middagen som bestod av tacosrester.. Gjorde iordning 2 minitubs med ost, tacofärs, salsasås, grönsaker samt hemmagjord vitlökssås på.. Åt upp den ena, kände mig mätt.. Väntade ca 40-60min, sen åt jag upp den andra.. Lite tätt inpå egentligen..
 
Nu sitter jag här, har ätit middag x2 och har sett en film samt kollat igenom allt på FB.. Vad sjutton ska jag göra nu..
Jag ska äta 1 gång till idag är det nog tänkt.. Men jag är inte alls hungrig, så det får jag allt ta å vänta med.. Känns som att jag säkert skulle få för mig att äta snart, men då är det egentligen inte för att jag är hungrig, utan för att jag är uttråkad å det är inte bra!
 
Jag är dålig på att vara själv, iaf på kvällstid.. För jag är det typ ALDRIG.. Förmiddagar är jag van att vara själv på vardagar då jag ex är ledig eller jobbar kväll. Sambon jobbar ju raka veckor, så han försvinner ju iväg tidigt varje morgon..
Så förmiddagar sköter jag mig bra matmässigt.. Men att vara själv en eftermiddag/kväll sker ju typ aldrig.. Så därför känns det som att jag får en dålig matordning.. Äter lite för tätt, äter lite för att jag är uttråkad.. Gillar inte det dåliga beteendet! Måste ju kunna styra sånt även när jag är själv!
 
Hur som helst.. Jag funderar på att se en till film och sedan gå och lägga mig.. Imorgon har jag tänkt att sova tills jag vaknar av mig själv, ingen väckarklocka! Det sker ju heller typ aldrig.. Brkar alltid ställa klockan, även på helgen utom i extrema undantagsfall.. Visst ställer jag den inte vråltidigt på helgen, men jag låter mig aldrig sova längre än 10! Oftast nästan inte ens längre än 9..
Jag har liksom fått för mig att jag får ångest över att jag sovit bort hela dagen då och att matordningen blir förstörd (förstörd blir den väl inte, men ganska förskjuten)..
Men eftersom jag är genomförkyld nu ska jag låta mig sova till jag vaknar helt av mig själv! Sedan ska jag gå upp och äta en god frukost, ta fram adventsljusstakarna /stjärnorna, tomtarna och gardinerna.. Eller de två sista sakerna får jag och sambon nog fixa på söndag tillsammans, men det första ska jag fixa imorgon..
Efter ordentlig sömn och lite fix här hemma ska jag assistera ett en kompis och hennes kille som nu ska flytta ihop! :)
 
Någon gång på kvällen sen ska jag åka och hämta sambon i Arboga där hans kollega släpper av honom. Sedan ska vi väl hinna äta något ihop innan vi ska gå på Hungergames 2 kl 21 på bio.. :)
 
Skönt att ha lite fler saker att se fram emot imorgon iaf, så jag får lite kontrast emot denna händelselösa kväll!
Hade det inte varit för min nedrans förkylning hade jag gärna svirat om till partyblåsan och gett mig ut med någon kompis (om det fanns någon tillgänglig).. Men det får bli en annan gång det..
 
Nej, nu ska jag väl dra igång en till film så den inte slutar allt för sent.. :P

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0