Vägning 6/1- 2014

Årets första vägning imorse och jag fick en smärre shock! =(
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 81,3kg
Dagens vikt: 82,1kg
 
En VIKTÖKNING0,8kg på en vecka!
 
Fy vad hemskt det kändes måste jag erkänna.. Jag hade verkligen inte hoppats på några större minus, om ens något nu när det har varit helger och jag har ätit mer onyttigt och druckit mer onyttigt än vanligt.. Men en sådan stor viktökning på en vecka?? Det hade jag inte räknat med! Kände mig riktigt förkrossad imorse..
 
Men jag inser nu när dagen har gått att jag ändå har haft en sådan lycka att ha fått minustecken på vågen varje vecka i över 1 års tid! Jag har ju hört om alla som fått kämpa med platåer efter platåer, viktökning som sedan blivit ras igen osv..
Så att min kropp nu vill bromsa upp lite och tom lägga sig lite plus ett litet tag är egentligen inga konstigheter!
Jag hoppas bara att det inte är en dålig tränd som startar med flera veckor plus.. Står jag still här och trampar ett tag får det väl vara så.. Men inga mer plus vill jag ha!!
 
Viktminskningsmål:
Att väga 80kg.
Kvar att gå ner tills det är uppnått: 2,1kg
 

Jag har desutom fått hem kallelsen till 1årskontrollen.. Den blir onsdagen den 15/1. Ska få träffa en sköterska då tydligen, trodde det var läkaren.. Aja..
Ska förbi vårdcentralen på torsdag morgon och ta massa blodprover inför besöket.. Måste desutom vara fastande ifrån kl 22 kvällen före blodproverna..
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ähhhh! :-)

Vi tänker såhär tycker jag: muskler väger mer än fett, "den tiden på månaden" eller ätit mycket salt mat dagen innan.

Du är superduktig ju. Men visst har du rätt, helt plötsligt kommer ju viktnedgången avstanna. Som opererad blir man ju bortskämd med viktnedgången. De som går ner på vanligt sätt drabbas ju av bakslag, eller det gjorde jag då i alla fall. Alltså, det jag vill komma till är att 0,8 är inget och du är superduktig!

Svar: Du har så rätt! :) Egentligen är det ju inget, men man blir bara så jäkla rädd!Jag hade ju också bakslag förr när jag bantade, men det var ju då också tyvärr som man tillslut gav upp..
Men inte den här gången! :) Jag gjorde ett rejält pass på gymmet idag och satsar på att äta bra och dricka mycket vatten! :)

Kram
Myzan

2014-01-07 @ 11:32:37
URL: http://bmi41.blogspot.com
Postat av: Madde

Ärsch inge deppa för, ett plus kan betyda större minus nästa gång kan gå så upp och ner. Men fortsätt som du alltid gjort så är du i mål snart! :)

Svar: Tack snälla Madde! :) Visst borde man inte deppa, men ändå kan en fånig siffra slå så hårt.. Men å andra sidan fick det mig att kämpa på lite extra denna veckan, å det är inte fel! ;)
Myzan

2014-01-09 @ 14:26:06
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0