Sommar och sol..

Nej, jag har inte gått på semester än.. men jag orkar inte bortförklara varför jag inte uppdaterade i måndag.. Eller jo, det är ingen bortförklaring.. Jag vägde mig.. Men det händer inte så mycket just nu..
 
Jag hoppar upp några hekton, hoppar ner några hekton osv osv..
Så det känns inte så lönt att uppdatera om det varje vecka.. Alla människor pendlar lite i vikt från vecka till vecka..
 
Jag uppdaterar om det skulle ske en drastisk förändring åt något håll gällande min vikt! :)
 
Men som sagt, nu har högsommarvärmen äntligen kommit till sverige och till oss här i Sthlm.. Men det är nu mina "tjockisproblem" kommer..
 
1. Jag svettas i alla hudväcken jag har, vilket inte känns så mysigt.. Än så länge har jag klarat mig från svamp och andra röda/irriterande symptom.. Bara svett, men det är äckligt nog!
 
2. Jag har ingen baddräkt/bikini som passar mig! Jag ska försöka ge mig ut på jakt imorgon! Jag kan verkligen inte ta vilken som pga att jag har så hängiga påsar att de behöver låsas in ordentligt.. Och en baddräkt utan byglar är inte att tänka på! SÅ jag behöver professionell hjälp!! (Ska gå till Triumph och kräva det imorgon!) :P
 
3. Man vill gärna bära kortärmat/klänning/linnen nu när det är varmt.. Men då kommer detta fula avslöjande fram:
 
 
Ni som själva mår dåligt över erat häng.. ta er en ordentlig titt på detta som uppstått efter 86kg viktminskning!  Kanske är erat häng inte längre så farlig?
Jag har stora gropar in i armhålorna.. Jag får släta ut min hud som om jag vore en sådan där  hund ni vet med massa hudväck runt huvudet/halsen innan jag rakar mig i armhålorna.. Mina överarmar är desutom inte jämnstora.. Högerarmen (den ni ser på vänstra bilden) är ett par cm hängigare än vänsterarmen!
Hänget syns ännu bättre när jag bara sträcker ut armarna åt sidan, men jag ville få med hålorna och rynkorna också så att ni fick se alla fula delarna..
 
Jag säger inte att andra inte kan få må dåligt över sina häng bara för att de är mindre än mitt.. Men jag säger att man ibland kanske kan uppskatta det man har lite mer om man vet att någon annan har det värre?
 
Jag försöker verkligen att inte bry mig så hårt vid mina överarmar, försöker gå i alla kläder jag vill ha ändå.. Men ibland vill man egentligen bara ta stora köttkniven och skära bort det, slänga det i soporna och glömma att det någonsin funnits! :(
 Men det kan man ju bara inte göra.. Så det blir inget med det.. (så ni kan vara lugna.. så galen är jag inte..än..)
 
Nej, nu ska jag svettas lite mer här på balkongen innan Joakims syster kommer över till oss på middag.. Vi ska göra indisk tandoori idag.. :)

Kommentarer
Postat av: fetmatillnormalvikt

På HM finna bra typ genomskinliga koftor som är perfekt att dölja armarna med. Köpte en svart för 99 kr.

Svar: Tack för tipset!
Myzan

2014-07-09 @ 19:42:59
Postat av: Anonym

Hej! Jag har också olika omkrets på mina överarmar om det är till nån tröst, den vänstra är större än den högra och det har den alltid varit. Jag har inte gått ner lika mycket som du men mina armar hänger också. Jag försöker att inte bry mig men det är inte lätt alla gånger. Jag följer din blogg och måste säga att du är en riktig kämpe, guldstjärna till dig!!
//Susanne

Svar: Tack så mycket! Ja, man försöker så gott man kan med att vara obrydd.. men ibland blir det bara för mycket och man önskar att man bara fick vara normal!
Myzan

2014-07-09 @ 19:51:52
Postat av: Eva

Jag förstår problemet. Jag känner redan nu att gäddhänget börjar vara slappt och linne känns inte alltid så kul - speciellt när jag ska vara bland folk... Magen är också redan sladdrig men den döljs ju lättare. Det är inte lätt att inte bry sig om utseendet vissa dagar. Tyvärr.
Får se hur det slutar men jag bearbetar redan tanken på att en operation av skinnet kanske måste bli av, speciellt om allt löst skinn ställer till det och är "ivägen". Det är inte kul med skinnvalkar - speciellt inte på sommaren...

Svar: Precis. Mage och lår är lättare att dölja.. men armar är alltid mer synligt.. jag får överväga om en operation av dessa är värt att lägga ut sina hårt förvärvade slantar på.. :)
Myzan

2014-07-10 @ 22:12:23
URL: http://www.ovigheten.blogg.se
Postat av: Mia

Mina överarmar och armhålor har mera häng än dig och är mer rynkiga. Och då har jag inte ens gjort min op ännu. Vet inte hur det gått till riktigt för jag har vägt långt över 100kg hela mitt vuxna liv. Är 30 nu. Och jag bävar hur huden kommer se ut efter op. Dina armar är jättefina i jämförelse med mina :-)

Svar: Då har du inte sett dem ännu i utsträckt tillstånd.. har vingar.. ;)
Myzan

2014-07-15 @ 18:58:52
Postat av: TinA

Men hamnar inte det här i "för hygienen skull" att få operation beviljad? Jag kanske inte fattar deras krav annars.

2014-07-20 @ 13:42:39

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0