Ringde..

I torsdags ringde jag till operationskoordinatorn på Karolinska för att höra ungefär när operation kan förväntas bli..
Min kirurg var fullt inplanerad hela mars, så det lutade åt april.. Dock hade de bara kirurgschema till sista mars, så de har inte hunnit kolla över april ännu och alla operationer som ska in då.. men preliminärt april iaf.. Inte helt fy skam ändå måste jag säga! :)
Hon skulle höra av sig till mig lite längre fram då jag måste bokas in för preppmöte med kirurgen ett par veckor före operationen samt ett möte med narkosen.. spännande detta!

Vore verkligen skönt att få det här gjort hyfsat före sommaren.. inte för att jag kan eller tänker ligga och sola en massa då.. utan bara slippa allt häng, svett och skav som blir den årstiden..

I övrig far livet på i tusen knop.. har börjat flytta vissa saker till mitt nya "tillhåll".. men vill inte börja flytta möbler före alla visningar.. planerar att bo där from mitten på nästa vecka tror jag..
Känns både kul, nervöst, spännande och konstigt!

Men det blir säkert bra..

Lägenheten till salu..

Ikväll kom vår lägenhet ut på "marknaden".. ni kan kika in här om ni är nyfikna på å se hur vårt hem har sett ut det senaste året: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2,5rum-hasselby-stockholms-kommun-friherregatan-41,-7tr-6944437
 
 
Vad det gäller boende har jag from i tisdags klirrat mig ett nytt.. jag lär flytta in under mars månad. Jag ska hyra ett rum i andra hand hos en kille som är nästan jämngammal.. Det är billigt, nära jobbet och på samma gata som en god vän! :)
 
Så den värsta ovissheten om boende är iaf över.. skönt.

Hänt sedan sist..

Ja, vart ska jag börja..
 
I fredags blev jag av med min telefon, troligtvis stulen på krogen.. Så just nu har jag ett tillfälligt kontantkortsnr i väntan på att mitt nya simkort med mitt gammla nummer ska komma hem på posten.. (troligen i slutet på veckan). Så ni mina vänner som jag har haft nummer till förut har jag alltså inte längre kvar.. Så jag ber er gärna skicka dem igen till mig.. :)

Annars då?
Jobbet knallar på bra måste jag säga.. Under våren nu kommer vi ha våra första lönesamtal på detta företag.. spännande.. Denna veckan byter vi även upp oss till ett dubbelt så stort kontor, samt att vi numera har 3 arbetsbilar istället för 2.. Så nog händer det grejer.. Vi ökar i omfång av kunder och kan på så vis expandera och ta in mer personal.. Kul att vara med i starten av ett nytt företag! :)
 
Privat då?
Där är det rörigt vill jag lova.. Vissa av er vet och andra inte.. Men det börjar väl bli dags att "komma ut" med det.. Jag och Joakim håller på att gå isär.. Eller ja, vi har redan brutit upp, men bor fortfarande tillsammans då vi äger vår bostad gemensamt och bosituationen i Sthlm inte är den lättaste..
Under veckan kommer mäklare hit för att värdera vårt hem och sedan ska vi besluta om den helt enkelt ska ut till försäljning nu..
Själv letar jag som bara den efter nytt hem, men det är inte lätt.. visst skulle jag väl allra helst vilja ha något eget, men jag inser att jag till en början nog får nöja mig med att hyra in mig hos någon.. Vilket iof kan vara okej för ett tag samt en ny erfarenhet.. Får se hur jag löser allt i slutänden.. Som sagt, det är mycket nu och mycket att tänka på..
 
Operationen då?
Går fortfarande och väntar på kallelse.. inget hört om något. Ingen aning alls om när det kan förväntas bli.. Önskar bara det kunde ske så snart som möjligt! Känner mig så redo att få lägga alla jobbiga kroppstankar bakom mig nu när jag än mer kommer snarta "ett nytt liv" för mig själv..
 
Ny start på alla plan i år verkar det som..
 
Så nu vet ni lite vad som rör sig omrking mig och varför jag inte varit så aktiv det senaste..
 
 

RSS 2.0