Mycket just nu..

Jag vet att min blogg har blivit en aning tråkig den senaste tiden.. jag uppdaterar för sällan och förstår att jag säkert tappar en hel del av er som läser då..
Jag vill be om ursäkt för att det har blivit så.. jag hoppas att jag kommer igång ordentligt snart igen!
Men just nu är det mycket.. på det privata planet.. sådant jag inte riktigt vill delge här, iaf inte i nuläget.. Mycket rörande mig och mitt övriga privatliv är jag ju för det mesta rätt öppen med.. men man kan inte bjuda på allt..
 
Hoppas att ni har överseende med detta och att ni orkar hålla ut ett tag till!
I övrigt går jag ju mest och väntar på kallelsen för operationen.. jag meddelar er självklart så fort jag vet mer! :)

Hos kirurgen..

Jag tänkte att jag skulle berätta för er hur det gick idag hos kirurgen.. Idag skulle jag ju som sagt få träffa den andra kirurgen för att se om jag eventuellt skulle kunna få en cirkumferent bukplastik via landstinget istället för endast en vanlig bukplastik..
Det var åter igen en trevlig kirurg som ändå gick väldigt rakt på sak.. Jag gillar sånt, effektivitet för både mig och dem! Ingen idé att smyga runt om varför man är där.. det vet man ju.. Så rakt på bara..
Han bad om att få se hänget och jag tog av mig. Han kände, klämde, lyfte och bad mig vrida runt så han fick se runtom hela mig..
Sedan sa han att vi absolut skulle göra en sådan på mig!! :) Så jag är då alltså godkänd för en sådan plastik nu! Känns så ofattbart och härligt! Men samtidigt lite skrämmande.. blir ju så verkligt nu. Jag är inte rädd eller så, inte för operationen i sig.. Men det är klart jag undrar hur ont det kommer göra efteråt..
Det lär nog göra ganska ont, eftersom han kommer skära runt hela bålen och lyfta upp, dra ner och allt som ska stramas åt.. Men som det gamla ordspråket säger, vill man vara fin får man lida pin! Stämmer nog rätt bra i detta fallet..
Jag var ju iväg och tog kort som sagt i mellandagarna. Han kikade på dessa men tyckte inte att de hade tagit tillräckligt bra bilder så han frågade om han fick ta nya med en gång och föra in i journalen.. Han sa att det blir ju lättare för oss att jämföra före och efterresultatet då också.. Självklart så fick han ju göra det.. Så för 3e gången nu då så lät jag mig fotas..
 
Hur som helst frågade jag sedan lite om när det kunde tänkas bli operation.. Han svarade att i vanliga fall så ska det ju vara inom 3 månader, men då han sa att han gärna själv vill göra min operation och följa upp mig så kan det ta något längre än 3 månader.. Men det gör mig inget faktiskt.. Det sköna är ju att veta att det kommer att bli gjort! Och det är bara bra att vänta in den kirurgen som är skicklig på just denna form av plastik så man inte tar en annan bara för att det ska gå snabbare och sen blir resultatet inte lika bra.. Ska de få in och skära så mycket i/på mig så vill jag ju veta att det blir något bra utav det iaf! :)
 
Så med andra ord, bra besked idag! :)
 
Något annat som är trevligt med att ha tappat all denna vikt är ju att jag numera kan köpa såhär snygga skor och faktiskt klara av att gå i dem utan att dö fot-döden på kuppen! :)
 

RSS 2.0