Skillnad

I helgen som var var jag och min pojkvän nere i Malmö och hde en trevlig helg.. Vi åkte bland annat över till Köpenhamn över dagen på lördagen, där vi gjorde fiskspa.. Detta har ju jag testat förut, men för Marco var det första gången..
Men då vi fick en bild tagna på oss så kom jag på att jag ville jämföra hur jag såg ut nu, jämför med hur jag såg ut förr..
 
Första bilden är tagen på Kreta oktober-12, dvs före min flytperiod inför operationen startade.. Jag var som störst där.. Andra bilden är som sagt tagen i lördags i Köpenhamn.
 
 
Visst är det stor skillnad.. Men dessvärre flyter mina lår ut och blir rätt stora när jag sitter ner.. Så dem är ju fortfarande rätt stora på mig.. Har en fundering på om jag kanske skulle göra något åt dem framöver..
Jag stör min inte asmycket på dem.. Men i klädväg är det verkligen svårt att hitta byxor som kan sitta bra.. för jag är mycket smalare i midjan, men mina lår kommer inte in i de byxorna som egentligen skulle vara perfekt för midjan.. Vilket ställer till det lite...
Men vi får se. En sak i taget.. Den 8e oktober ska jag iaf tillbaka till kirurgen för att följa upp hur det ser ut och blev efter bukplastiken..

RSS 2.0