Påbackning!

Nu får jag skärpa mig märker jag...Jag börjar berätta om saker här på bloggen som jag sedan glömmer att följa upp..  Måste bli bättre på det!
 
Till att börja med kan jag ju förklara vad min tatuering faktiskt står för?
Tecknet är både en grekisk bokstav samt ett mattematiskt tecken.. Det mattematiskatecknet heter Micro/My, och är ett väldigt litet mått... Å den grekiska bokstaven står för My..
Så jag har alltså varit så ego att jag har tatuerat in mig själv på min arm.. ;)
 
Sedan ska jag ju meddela hur det gick med vår månad..
 
Vi har inte genomfört hela månaden strikt som vi hade tänkt oss... Eftersom flytt kom på tapeten så kände vi båda att vi inte pallade köra strikt diet rakt ut och samtidigt fixa allt som har med diet å göra fullt ut.... Så vi kompromissade.. Vi körde halva månaden strikt och halva månaden 50/50.. Vilket funkade bra för oss..
Både han och jag tappade kilon..
Jag tappade mest i början, å han har tappat mer på slutet.. Jag har tappat ca 3-4kg, beroende på dagsform och dag i månaden så att säga..
Han har tappat 4 kg han med, vilket är bra..
Vi fortsätter även nu ca 50/50.. Han kör lite "hårdare" än jag, men samtidigt är det ju han som känner mest att han behöver och vill..
Jag känner tyvärr att jag är över fasen i mitt liv då jag pallar utsätta min kropp för hungersnöd och hemska dieter.. Jag kan byta ut något mål eller så, men inte alla.. Jag blir tyvärr knäpp åt andra hållet då istället...
Jag pressar min kropp för hårt, får ångetst å vill inte ens äta mina pulver, tvingar mig själv att spy osv......... Så jag å killen sa det att jag inte ska utsätta mig själv för det när jag inte behöver egentligen, bara dumt att komma in i den ohälsosamma spiralen..
 
Jag var ju inne i det för, inte förra våren, utan våren innan det, då jag precis hade flyttat till sthlm.. det var ju då jag vägde som minst, men mådde som mest piss egentligen.. Jag utsatte min kropp för ren svält egentligen... Åt minimalt, gick flera timmars/mils promenader, och tvingade mig själv att spy om jag hade ätit något som var för onyttigt... Inte alls hälsosamt, då har det verkligen slagit över åt fel håll.
 
Jag vill ha en sund iställning till min mat och vikt, så jag tror att det bästa för mig är att äta så normalt som möjligt, inte överdriva åt något håll, samt att hålla igång på en normal vardaglig nivå..
 
Så nu vet ni det också..
 
Kan ju inflika att jag ikväll har varit ute och ätit middag och druckit vin med en väldigt härlig tjej jag hittat, just tack vare min blogg...! :) Ibland har man tur att finna pärlor man aldrig skulle funnit om det inte vore för att, som i detta fallet, jag var nyinflyttad i sthlm och skrev på min blogg att jag gärna träffade någon läsare om den evetuellt bodde i samma stad, och hon faktiskt svarade på detta! :)
 
Tack Jenny för att du är min vän!
 
I övrigt tackar jag även er andra läsare som flöljt mig både en kortare och längre period.. Jag vet så väl att jag inte är speciellt duktig på att uppdatera längre i varesig bild eller text, tyvärr verkar det allt för vanligt i perioder i livet, och efter några år som opererad.. Men jag ska ändå försöka hålla denna blogg flytande..
 
Jag gillar ju egentligen att skirva, detta är ju mitt egna lilla ventilationssystem, mitt bloggplank..

En fredag i februari..

Tiden går och sällan tänker man på att uppdatera, å de gånger man tänker på att göra det vet man inte vad man ska skriva om, och därför lägger ner projektet igen om att skriva..
Men nu ska jag väl kunna få ur mig några meningar om vad som "händer och fötter" här i min lilla värld..
 
 
Jag kan ju börja med att säga att jag gått och blivit sambo! :) Jag och killen slog helt enkelt slag i saken och flyttade ihop.. Vi fick tag på en lägenhet som vi får hyra en längre period, tyvärr inte förstahand, men det är iaf vårt egna hem ett tag framöver.. En 2a på Hägerstensåsen (gångavastånd till Telefonplan).. Mycket mysigt hem måste jag säga.. På söndag har vi redan hunnit bo här i två veckor tillsammans, själv har jag bott här i två veckor idag.. :)
 
 
 
(inte riktigt klara här på bilden, men nu har vi fått upp grejer på väggarna och sånt också..)
 

På jobbet rullar allt på som vanligt, sjukt mycket att göra, men jag gillar't!
 
På privata fronten så händer det mycket runt omkring oss i våra familjer och vänskapskretsar, tyvärr mest tråkiga saker, folk blir svårt sjuka, folk dör.. Jag som trodde år 2016 skulle bli ett bra år, men det har börjat riktigt tungt måste jag säga!
Känns så konstigt när man själv känner sig glad för sin egen situations skull (med kärlek och nytt hem) å sen vet man hur andra mår sämmre.. Blir så dubbelsidiga känslor..
 
Nu räknar jag ner tiden till min naveljustering, bara 13 dagar kvar nu..!
 
 
Igår var vi ute och åt tillsmmans då det är "krogveckan" nu, många krögare har 2-rättersmeny för en billigare peng.. vi åt förrätt och huvudrätt denna kväll för bara 200kr/person.. Sedan gick vi å köpte den abslout godaste semlan jag ätit på hur många år som helst!! (Min morfar gjorde de godaste semlorna själv, men han har varit död sedan 2005.) Dessa köpte vi iaf på Ica i Ljiljejholmen, ekolologisk semla från något bageri.. (inte deras egna).. Men jag skulle aldrig ätit upp hela..!!! För som på ett brev på posten kom dumpingen - hjärtklappningen, magontet, frossan, som sedan slutade med att jag tokdäckade i sängen av utmattning!! Men den var såååå god.... Men nu har jag lärt mig av läxan!
 
Jag dumpar inte så stort speciellt ofta.. Lite smått hjärtklappning kan jag få ibland, men sällan numera jag får så pass att jag måste lägga mig och sova.. Antar att man har lärt sig efter 3 år som opererad, eller så har man blivit mer tålig.. (torligen båda delar)..
 

RSS 2.0