Påbackning!

Nu får jag skärpa mig märker jag...Jag börjar berätta om saker här på bloggen som jag sedan glömmer att följa upp..  Måste bli bättre på det!
 
Till att börja med kan jag ju förklara vad min tatuering faktiskt står för?
Tecknet är både en grekisk bokstav samt ett mattematiskt tecken.. Det mattematiskatecknet heter Micro/My, och är ett väldigt litet mått... Å den grekiska bokstaven står för My..
Så jag har alltså varit så ego att jag har tatuerat in mig själv på min arm.. ;)
 
Sedan ska jag ju meddela hur det gick med vår månad..
 
Vi har inte genomfört hela månaden strikt som vi hade tänkt oss... Eftersom flytt kom på tapeten så kände vi båda att vi inte pallade köra strikt diet rakt ut och samtidigt fixa allt som har med diet å göra fullt ut.... Så vi kompromissade.. Vi körde halva månaden strikt och halva månaden 50/50.. Vilket funkade bra för oss..
Både han och jag tappade kilon..
Jag tappade mest i början, å han har tappat mer på slutet.. Jag har tappat ca 3-4kg, beroende på dagsform och dag i månaden så att säga..
Han har tappat 4 kg han med, vilket är bra..
Vi fortsätter även nu ca 50/50.. Han kör lite "hårdare" än jag, men samtidigt är det ju han som känner mest att han behöver och vill..
Jag känner tyvärr att jag är över fasen i mitt liv då jag pallar utsätta min kropp för hungersnöd och hemska dieter.. Jag kan byta ut något mål eller så, men inte alla.. Jag blir tyvärr knäpp åt andra hållet då istället...
Jag pressar min kropp för hårt, får ångetst å vill inte ens äta mina pulver, tvingar mig själv att spy osv......... Så jag å killen sa det att jag inte ska utsätta mig själv för det när jag inte behöver egentligen, bara dumt att komma in i den ohälsosamma spiralen..
 
Jag var ju inne i det för, inte förra våren, utan våren innan det, då jag precis hade flyttat till sthlm.. det var ju då jag vägde som minst, men mådde som mest piss egentligen.. Jag utsatte min kropp för ren svält egentligen... Åt minimalt, gick flera timmars/mils promenader, och tvingade mig själv att spy om jag hade ätit något som var för onyttigt... Inte alls hälsosamt, då har det verkligen slagit över åt fel håll.
 
Jag vill ha en sund iställning till min mat och vikt, så jag tror att det bästa för mig är att äta så normalt som möjligt, inte överdriva åt något håll, samt att hålla igång på en normal vardaglig nivå..
 
Så nu vet ni det också..
 
Kan ju inflika att jag ikväll har varit ute och ätit middag och druckit vin med en väldigt härlig tjej jag hittat, just tack vare min blogg...! :) Ibland har man tur att finna pärlor man aldrig skulle funnit om det inte vore för att, som i detta fallet, jag var nyinflyttad i sthlm och skrev på min blogg att jag gärna träffade någon läsare om den evetuellt bodde i samma stad, och hon faktiskt svarade på detta! :)
 
Tack Jenny för att du är min vän!
 
I övrigt tackar jag även er andra läsare som flöljt mig både en kortare och längre period.. Jag vet så väl att jag inte är speciellt duktig på att uppdatera längre i varesig bild eller text, tyvärr verkar det allt för vanligt i perioder i livet, och efter några år som opererad.. Men jag ska ändå försöka hålla denna blogg flytande..
 
Jag gillar ju egentligen att skirva, detta är ju mitt egna lilla ventilationssystem, mitt bloggplank..

Kommentarer
Postat av: Nina

Va skönt att nu hittade ett bra alternativ som passade med eran flytt. Man behöver ju mer energi då. Jag funderar på en 50/50 diet. Dels pulver åh andra delen strickt lchf. Jag bor själv i Sthlm om du vill ses för en fika. Mvh Nina

Svar: Hej Nina, förlåt för det sena svaret!Jag ses gärna om du vill det fortfarande! :)
Har du börjat med din 50/50 diet ännu?
Myzan

2016-02-10 @ 21:46:08

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0